Acextar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Hadi bakalım parmakları çalıştıralım, ilk PH'ı açan server hangisi ve arkasından devamını getirenler hangileri?[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..-
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Valla normalde OSI, Türkiye'de ise NBL, SNN oyuncularını yürütmek için 2 günde parry gm lenebilir, haftada veya günde 1 saat ph açık ve 1 haftada 6x karakter yaptığım bi ph sistemi vardı.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ph ne afedersiniz?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 full ph açan ilk server silver serpent's dı sanırım.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 power hour skill lerin artışı olayı [Gain] in fazla olduğu zaman dilimleri[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Peki bu durum foksiyonelmi yoksa direkt dosya oynamasıylamı ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Guzel bir skillgain sistemi kurup ona gore ayar yapabilirsen fonksiyoneldir ancak cogu serverda manuel ayarlamalar yapılır yani dosyadan. PH i OSI baslatmis olabilir ancak Ph osi de random du ne zaman nerde aktif olcagi belirsizdi ya bizde 24 saat aktif PH olmaktan cıkmıs artık :) [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 07 Kasım 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben sadece acaba insanlar bunun nasıl yapıldığını biliyormu gibisinden sordum . Ama Açıklaman için sağol jonq en azından senin sayende birileri daha bişiler öğrendi . Benim aslında kıl olduğum nokta bu sanki emülatore gömülmüş bir olaymış gibi gösterilmesi . İşte şu komutu yazıyon console çat ph acılıyo . Bide şey diyolar ya bir hafya boyunca ph acıktır falan fişman ... Yalan abi bu tür işler bide millet kafa falan tutuyo yok efem bunu ilk osi yaptı o yapıyosa vardır . Ve halen şuanda serverı olan bi kaç owner Osi nin sphere ı kullandığını İdda ediyo... Artık siz düşünün playerlar olarak .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Blackhand_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 power month :)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :)
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 silver serpents yada nebula hatırlamıorum tam :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 heh nebulaydı.. başlarda manuel olarak açıyorlardı fakat sonradan uğmaşmayıp ph açık diyolardı fakat açtıkları yoktu :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Osi'dir tabiiki de ilk ph yi açan...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 türkiye'den söz etsek? nbl sanırım :)[signature][hline]deviL|may|Cry
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Artık moda oldu her yeni açılan server açıyor :)[signature][hline].xgo RoxSide UO Msn Adresim
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Son derece kötü bence ph milletin emeğine yazık ya iki app gelio iki günde kasıo kötü...Ph'a karşıyım nerde uyduruk server var orda ph var...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 SNN de günde 0.1 parry zar zor alırken , nebula da PH açıldığını duyunca çoğu kimse oraya geçti , PH yokken bile hızlı geliyodu parrying. Türkiye'de bildiğim kadarıyla PH ilk ve "tek" olarak Nebula'da uygulandı , random bir saatte iki kere save alındıktan sonra başlardı PH , iki save daha alınıp biterdi[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Sailor, 07 Kasım 2004 14:57 tarihinde demiş ki: heh nebulaydı.. başlarda manuel olarak açıyorlardı fakat sonradan uğmaşmayıp ph açık diyolardı fakat açtıkları yoktu :) Oyle degil o bi kere.. 'Random aciyoruz ve haber vermiyoruz, yakalarsaniz o saati sansiniza' diyorduk, esasinda pek ugrasamiyorduk :p O zamanlar skillgain trigger'i falan yoktu cunku, spheretables'i degistirmek gerekiyordu :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Razu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 [ustteki mesaj quote edilmez -bag] aha ıtıraf ettı :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Baggio tarafından 07 Kasım 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nebula'daki PH bayağı yalan bir PH'idi açıkçası ehe. Ne zaman olduğu bilinmiyordu, ne kadar etki yapacağı bilinmiyordu."Random hocam." deniyordu, sende skill'in 0.2 artınca "Aaa PH buymuş demek ki!Öylesine mesudum ki." diyip 6 saat daha macro yaparak devam ediyordun.[signature][hline]I'm lunatic.
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 PH'ı abartıya kaçıran ilk server Silver Serpents olmuştur. Yürürken bile gain geliyordu :-P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
caitiff Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 snn de konuşurken healing geliyordu :)
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 [ustteki mesaj quote edilmez -bag] Ahah bu doğruı. 274 falandı en son healingim :)[signature][hline] [Bu mesaj Baggio tarafından 07 Kasım 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Taina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben hard gamer da gordum maynak skill artışı vardı o yuzden hg ye geömiştim ama sonra paralı oldu bitti. :P[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ---------------------------------------- -----BARMAK BASSAM OLMAMI-------- ----------------------------------------
Öne çıkan mesajlar