Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk PH'ı açan server ve devamı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadi bakalım parmakları çalıştıralım, ilk PH'ı açan server hangisi ve arkasından devamını getirenler hangileri?[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Mesaj tarihi:
Valla normalde OSI, Türkiye'de ise NBL, SNN oyuncularını yürütmek için 2 günde parry gm lenebilir, haftada veya günde 1 saat ph açık ve 1 haftada 6x karakter yaptığım bi ph sistemi vardı.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
full ph açan ilk server silver serpent's dı sanırım.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
Peki bu durum foksiyonelmi yoksa direkt dosya oynamasıylamı ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Guzel bir skillgain sistemi kurup ona gore ayar yapabilirsen fonksiyoneldir ancak cogu serverda manuel ayarlamalar yapılır yani dosyadan.
PH i OSI baslatmis olabilir ancak Ph osi de random du ne zaman nerde aktif olcagi belirsizdi ya bizde 24 saat aktif PH olmaktan cıkmıs artık :)

[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

[Bu mesaj jonq tarafından 07 Kasım 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben sadece acaba insanlar bunun nasıl yapıldığını biliyormu gibisinden sordum . Ama Açıklaman için sağol jonq en azından senin sayende birileri daha bişiler öğrendi .

Benim aslında kıl olduğum nokta bu sanki emülatore gömülmüş bir olaymış gibi gösterilmesi . İşte şu komutu yazıyon console çat ph acılıyo . Bide şey diyolar ya bir hafya boyunca ph acıktır falan fişman ... Yalan abi bu tür işler bide millet kafa falan tutuyo yok efem bunu ilk osi yaptı o yapıyosa vardır . Ve halen şuanda serverı olan bi kaç owner Osi nin sphere ı kullandığını İdda ediyo...

Artık siz düşünün playerlar olarak .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Son derece kötü bence ph milletin emeğine yazık ya iki app gelio iki günde kasıo kötü...Ph'a karşıyım nerde uyduruk server var orda ph var...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Mesaj tarihi:
SNN de günde 0.1 parry zar zor alırken , nebula da PH açıldığını duyunca çoğu kimse oraya geçti , PH yokken bile hızlı geliyodu parrying.
Türkiye'de bildiğim kadarıyla PH ilk ve "tek" olarak Nebula'da uygulandı , random bir saatte iki kere save alındıktan sonra başlardı PH , iki save daha alınıp biterdi[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 07 Kasım 2004 14:57 tarihinde demiş ki:
heh nebulaydı.. başlarda manuel olarak açıyorlardı fakat sonradan uğmaşmayıp ph açık diyolardı fakat açtıkları yoktu :)
Oyle degil o bi kere.. 'Random aciyoruz ve haber vermiyoruz, yakalarsaniz o saati sansiniza' diyorduk, esasinda pek ugrasamiyorduk :p O zamanlar skillgain trigger'i falan yoktu cunku, spheretables'i degistirmek gerekiyordu :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mesaj tarihi:
[ustteki mesaj quote edilmez -bag]

aha ıtıraf ettı :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

[Bu mesaj Baggio tarafından 07 Kasım 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nebula'daki PH bayağı yalan bir PH'idi açıkçası ehe.
Ne zaman olduğu bilinmiyordu, ne kadar etki yapacağı bilinmiyordu."Random hocam." deniyordu, sende skill'in 0.2 artınca "Aaa PH buymuş demek ki!Öylesine mesudum ki." diyip 6 saat daha macro yaparak devam ediyordun.[signature][hline]I'm lunatic.
Mesaj tarihi:
ben hard gamer da gordum maynak skill artışı vardı o yuzden hg ye geömiştim ama sonra paralı oldu bitti. :P[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
----------------------------------------
-----BARMAK BASSAM OLMAMI--------
----------------------------------------
  • Yeni Oluştur...