Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu #2

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

@Lord_Argos

eğer istersen whatsapp ve facebook konuşmalarını senin için alabilirim, tabi bunun ufak bir ücreti var, yada dersen ki para veremem bunun için, başka ne yapabiliriz. O konusmaların hepsini buraya koyarım hep beraber okuruz tamamen, hep sen okursun hem biz herkes mutlu olur :..

Ne diyorsun ?
Sosyal ağlarda paylaş

@feuer:
bu durum için sorun çıkabilir ok. ama diğer durumlar için Feuer'i aklımızın bi köşesine not aldık. bi kere şu saatten sonra ne yazdığının da bi önemi yok.

@olay için:
şu anda, bu bilgiler ile argos upper hand'e sahip bu durumda. kıza aşık olacak hali yok, umrunda olmasını gerektirecek bi durum yok. kız f=ma değil ama w=mal formulünü sağlıyor. ona göre tüketsin işte kızı. argos'a hayat dersi olacağına kıza hayat dersi olur. bi daha ya yapmaz, ya da daha da mala bağlar. ki bu diğer tüketiciler için daha güzel olacaktır. hatta teşekkür ederiz argos bile deriz.

bu arada kadın=mal değil abi. çok hoş olmayan, seksist bi söylem. ve biliyorsunuz ki ben hiç öle bişi yapmam! lol. swh.

dediğim daha çok mal=mal gibi bi şi.

mal olmayanları da var. ama mal gibi alınıp satılmayı hakkedenleri çok daha fazla.

bunun için

bulun
tüketin
report edin

conform consume obey die yerine daha güzel bi düşünce tarzı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi defected mal bulmuşsun sadece. ne kasıcaksın.

aslında bi bug report form gibi bişi ile giriş yapılan bi site yapıp defected'ları ve ne şekilde defected olduklarını gösteren bi site yapmak lazım.

karşılaştığınız defected hatunları report edin, abuse etmek isteyen abuse etsin, diğerleri uzak dursun şeklinde.

geri iadesi olmayan bi çorap aldın ve bi tanesi yırtık çıktı, ayakkabının tabanı patladı..
ne yaparsan onu yapıcaksın.
çöpe at.

su cok basarili ya.

Mr_Hand said:

Frantic said:

diskini bi kavanoza koyup bulusmaya getir ve kizin basindan assagi dok.

hi this is johnny frantic and this is jackass!

Ardeth said:

burda sana "ayrılmadan önce kızla iyice seviş" diyen insanların çoğu muhtemelen ilk ilişkilerinde terk edildikten sonra kıza gitme diye yalvaran ve kızın da sallamaması sebebiyle içlerinde derin yaralar açılan insanlar. böyle liseli kafasıyla nereye kadar, hepimiz terk edildik. adam olun lan.

hmm, cv'de terk edilmislik var, ADAM OLUN LAN var. liseli tespiti var.
normal-cirkin arasi bir kizla uzun ve ozverili bi iliski yasamis ve dolayisiyla hic boynuzlanmamis adam?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi defected mal bulmuşsun sadece. ne kasıcaksın.

aslında bi bug report form gibi bişi ile giriş yapılan bi site yapıp defected'ları ve ne şekilde defected olduklarını gösteren bi site yapmak lazım.

karşılaştığınız defected hatunları report edin, abuse etmek isteyen abuse etsin, diğerleri uzak dursun şeklinde.

geri iadesi olmayan bi çorap aldın ve bi tanesi yırtık çıktı, ayakkabının tabanı patladı..
ne yaparsan onu yapıcaksın.

çöpe at.

abi sen gercekten koskocaman bir cılgınsın
Sosyal ağlarda paylaş

Murray said:
sevilen insanla sevişmek = 100 x sıradan seks

direk evde kalmis hatun soylemi lan bu.
"Eh iste benimde cok isteyenlerim oldu ama vermedim sonucta sevince 100 kat oluyor."

bide sevgili arkadasim kizdan supheleniyorsun ki son mesajdan sonra iyice kotulesmistir durum. Umarim bu hatunla normal bir iliski yasama ihtimalinin artik olmadigini biliyorsun.

Ya hep aklinin bir kenarinda soru isaretleri olacak ya da takmamazliga vurup godos olacaksin.

Sonuc olarak bu iliskiden (erman toroglunun dedigi gibi) cacik olmaz.

Derim mi git konus hatunla eger cokta kuyruk acin varsa intikam almak istiyorsan hicbirseyden bahsetme sadece dusundum benim icin dogru insan degilsin degmezsin de. Kalk git (baska hicbirsey deme anlatma kendi ama)

yok kasacam diyorsan profession trainera gidiyorsun delikanligi birakip godoslugu alarak kasmaya basliyorsun. Netten bulursun guidelari

saygilar
asdfadsfdsafasdfasdfasdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

hmm, cv'de terk edilmislik var, ADAM OLUN LAN var. liseli tespiti var.
normal-cirkin arasi bir kizla uzun ve ozverili bi iliski yasamis ve dolayisiyla hic boynuzlanmamis adam?

yok su anki iliskime kadar hic uzun iliski yasamadim genelde 4 aydan once bitti. allah icin aralarinda ortalama gorunumlu kizlar da oldu cok guzel kizlar da' bu ikisinin ortasi da (ayrildiktan sonra daha objektif bakabiliyor insan guzellik konusuna).

boynuzlanmadim (diye dusunuyorum ama boynuzlama kapasitesine sahip insanlarla cikmisligim oldu o yuzden kesin bi sey diyemeyecegim). Ama sacma sekillerde terk edildim fekat ergenler gibi etrafta 'kizlar soyle boyle', diye dolasmadim.

Anlamadiginiz nokta bir insanla fuckbuddy olmakla ilgili bir sorun yok. Hic ozveri gostermeden sadece seks iliskisi kurmakta da bir sorun yok. Belki bazi insanlar one night stand seksinden cok daha zevk aliyordur bu da oldukca olasi. Tek anlamadiginiz nokta, ne olursa olsun, bu isler karsilikli olmalidir. Eger sen karsindaki kizla duygusal bir bag kuruyormus gibi rol yapip seks yaparsan bu bok kafaliliktir.
Sevgilisi varken ('commited relationship') baska erkeklerle flirt eden (sizin tabirinizle kuyruk sallayan) bir kizdan karakter olarak hic bir farki yoktur bunu yapan kisinin (i.e sizin hayatinizda `archnemesis` olarak benimsediginiz kisiler).

Yok karsisindaki insan sadece zevk icin seks yaptiginizin farkindaysa bunda bur sorun yoktur. Aradaki farki anlamak icin biraz daha dusunmeniz gerekiyor sanirim.

yani analizin tutmadi
Sosyal ağlarda paylaş

Murray said:

arkadaşın yapması gereken tek şey alıp kızı açık açık konuşmak...

gerçekten şöyle bir şey yok yahu. bir kadın* ile açık açık konuştuğunu sanmak olabilir belki.

*
dasaaa said:

bu arada kadın=mal değil abi. çok hoş olmayan, seksist bi söylem. ve biliyorsunuz ki ben hiç öle bişi yapmam! lol. swh.

dediğim daha çok mal=mal gibi bi şi.

mal olmayanları da var. ama mal gibi alınıp satılmayı hakkedenleri çok daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bu kadınla evli değilsin, anladığım kadarıyla düzenli bir seks hayatınız var. Senin kıza bırak ne hal oluyorsa olsun, o iki kişiyle birlikte hayatına devam etme lüksüne sahip olduğunu düşünüyorsa sen de onun istediği gibi hareket et. Baktın artık bıraktı diğer erkekleri sadece seninle böyle uzun bir yolda yürüyüp evlenmek falan istiyor, o zaman yol verirsin mesajların tarihlerini falan sakla da ilerde ayrılmak istediğin gün kanıt olarak gösterirsin. Seni kandıranı sen de kandıracaksın, bunca zaman ona kandırılmış gibi yaptığını söyleyerek ve onu sadece pompa aracı olarak kullandığını söyleyerek kişiliğini yüzüne vurabilirsin. İntikam alabilecek bir insan değilim diyorsan da yol ver gitsin, elemanı dövüp ne yapacaksın?

Ha şöyle birşey var bu adam senin kızın erkek arkadaşı olduğunu bilerek kızla takılıyorsa temiz bir sopayı hak etmiştir. Şayet bilmiyorsa hiç kovalama derim. Bana kalsa hiç ardını kovalamadan kızla konulu filmler çekmeye başlardım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...