Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu #2

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

yav said:

hamsilipilav said:

yapamadığım için bişi büyüttüğüm falan yok uzun süreli bi ilişkideyim iki yıldan fazladır düzenli de bir seks hayatım var.

KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN

abi tembel adam için o kadar güzel bişi ki. uğraşmıyorsun etmiyorsun. rahatsın bi kere ilk zamanların o heycanı falan yok. yeni birisine yazmanın uğraşı yok millet çıkıyor ayrılıyor ediyor yenisini arıyor falan bin tane iş derken sen normal hayatına devam ediyorsun sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Ooooo hastalık her tarafı sarmış

dostum çürüyosun
seni kurutuyor hatun

yarın birgün bittiğinde
yıllardır yerlere bakmaktan dolayı eğilen boynunu dikleştirmen çok uzun vakit alcak

yapamadığın network'e almadığın telefonlara cayır cayır yanacaksın
durum vahim
Sosyal ağlarda paylaş

neden komplike durumlar yaratıyorsunuz. severse seversin, sevişirse sevişirsin.

iyice seviş sonra ayrıl demiyoruz. daha çok sevdiğin birini bulursan ayrılırsın, kız istemezse ayrılırsın. aldatmış olması senin hemen ayrılmanı ve kafanı yastıklara vurmanı gerektirecek bir durum değil.

rahat davranılmalı diyorum ben.

sonuçta kız mendil ile çikolata siliyormuş falan. kız arkadaştan tiksinmiyor ki.

sen kızı göremeyecek kadar içerlediysen ayrılırsın.

bunlar basit şeyler yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

TeddyLop said:

Siz seksi gözünüzde çok büyütmüşsünüz ya,tabi yapamadığınız için nedir bilmiyosunuz. BEN SEVMEDİĞİMLE SEVİŞMEM ABİİİİ kafası sanırım.

Gayet dümdüz sevişilip takilinabilir yani fuckbuddy kavramı falan size baya uzak sanırım hamsilipilav ve ardeth özellikle
(başkalarıda olabilir sizin postlarınızı gördüm direk)

anlamadım fuckbuddy dediğin, ayrılmak üzere olduğun sevgiline hiç bir sorun yokmuş gibi numara yapıp ayrılmadan önce iyice bi sevişmek mi?

psikolojik sorunlar var galiba

Benim psikolojik sorunlarım yokta senin ballz ile ilgili sorunların var galiba?
Fuckbuddy bu olay dediğimi hatırlamıyorum? Benzer birşey sevişsin takılsın yani duygusal birşeylere takılmadan. Bunda birşey yok.
Sevişmekte hele hiçbir yanlış birşey yok,sevişmemenin zararlı var bknz senin durumun.
Sosyal ağlarda paylaş

TeddyLop said:

Ardeth said:

TeddyLop said:

Siz seksi gözünüzde çok büyütmüşsünüz ya,tabi yapamadığınız için nedir bilmiyosunuz. BEN SEVMEDİĞİMLE SEVİŞMEM ABİİİİ kafası sanırım.

Gayet dümdüz sevişilip takilinabilir yani fuckbuddy kavramı falan size baya uzak sanırım hamsilipilav ve ardeth özellikle
(başkalarıda olabilir sizin postlarınızı gördüm direk)

anlamadım fuckbuddy dediğin, ayrılmak üzere olduğun sevgiline hiç bir sorun yokmuş gibi numara yapıp ayrılmadan önce iyice bi sevişmek mi?

psikolojik sorunlar var galiba

Benim psikolojik sorunlarım yokta senin ballz ile ilgili sorunların var galiba?
Fuckbuddy bu olay dediğimi hatırlamıyorum? Benzer birşey sevişsin takılsın yani duygusal birşeylere takılmadan. Bunda birşey yok.
Sevişmekte hele hiçbir yanlış birşey yok,sevişmemenin zararlı var bknz senin durumun.

arkadaş adamın sex hayatının kayıtlarını sen mi tutuyorsun? nitekim genelde böyle her şeye editör gibi atıp tutanlar 13 yaşında günde 8 kere mastürbasyon yapan ergenler olur ardeth'in söylediklerini söyleyenler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

içten içe gıcık kaptığın, sinir olduğun ve hatta nefret ettiğin bir insandan duygularını saklayarak sevişmek fuckbuddye benzer bişey bile değil, psikolojik rahatsızlık en fazla

sevişmeyi büyütmenin manası yok orası doğru da içten içe tiksindiğin bir adamın suratına gülümsemek ne kadar acizse bu da o kadar aciz işte olay da bu kadar basit. bu dediğimi fazla yapmak da psikolojik bozukluğa doğru yelken açar.

fuckbuddy kavramından baya uzaksın bence bu kadar duygusal fırtına içersinde fuckbuddy, friends with benefits falan olmaz. en fazla revenge sex olur, bu da baya bir psikolojik rahatsızlık bence hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

adam ilişkinin noobu

1)telefon karıştırmak ne abi
2)msjda öpücük yolladımayla aldatmamı olur
3)1.5 aylık ilişkide bu kadar bağlılık beklemen fln ilginç
4)4 yok haketmissin

hadi ya her mesajında senin sevgilin birine öpücük yollasa cohoş olur dimi, bariz yavşama bu :) bence noob olan sensin bu konuda.

Yapılacak şey belli hacı, kullan kullanabildiğin kadar yanında kız varken kız bulman biraz daha kolay, hatta mümkünse etrafından birini seç kızın. onunda vur dibine.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

abi bu kadar hayatınızın merkezine koyuyorsanız seksi ve sırf arada bir seks yapabilmek için sizi aldatan falan bi kızla takılmaya sevgili olmaya devam ediyorsanız afedersiniz de mal mısınız? gidin parasıyla olun o zaman.

ahah bedava sirke baldan tatlıdır siz mi yamuksunuz anlamıyorum ki. olay seks'den ibaret değil kız her hafta buna yeni bi kıyafet alsa aynı şeyi söylerim. olay sömürmekten ibaret, sevişmekten değil.

bu arada sevgili taklidi yapılsın dedik, sevgili kalınsın demedik ki. ayrıca duygularını kontrol edemeyen adam natural born faggot zaten, yaşamasın bu dünyada.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

hamsilipilav said:

abi bu kadar hayatınızın merkezine koyuyorsanız seksi ve sırf arada bir seks yapabilmek için sizi aldatan falan bi kızla takılmaya sevgili olmaya devam ediyorsanız afedersiniz de mal mısınız? gidin parasıyla olun o zaman.

ahah bedava sirke baldan tatlıdır siz mi yamuksunuz anlamıyorum ki. olay seks'den ibaret değil kız her hafta buna yeni bi kıyafet alsa aynı şeyi söylerim. olay sömürmekten ibaret, sevişmekten değil.

bu arada sevgili taklidi yapılsın dedik, sevgili kalınsın demedik ki. ayrıca duygularını kontrol edemeyen adam natural born faggot zaten, yaşamasın bu dünyada.

sen ne dion aga duygularını kontrol edemeyen falan çok mu kurtlar vadisi izlediniz anlamıyorum ki.

bedava sirke dediğin seni aldatan kızla sevgili gibi gözükmeye devam edip buluşucan edicen falan zamanını harcayacan konuşucan mesajlaşıcan neyse karşılığında da seks yapcan.

asıl yamukluk bizde değil seksi bu kadar bulunmaz hint kumaşı gibi görüp hayatının en önemli amacı haline getiren sizde. buda ergenliğe işaret ediyor biraz yada bakirliğe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...