liberal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 lol abi ilk önce adam dövme meselesinden gireyim. malmısın abi adamı döveceksin. döveceksen kızı dövsene? sana kazığı kız atmış adamın ne suçu var? aeeoo aramıza girdi diyeceksen sanki herhangi birinin deli gibi aşık olduğu bi kıza, hatta aşık olmuşu geç beğendiği, mümkün olan ilk fırsatta inceden inceye ulaşmaya çalışmayacakmış gibi? her erkek yoklar abi az çok takip eder. o zaman o yaşlarda yolda gördüğün ve şüphelendiğin herkesin ağzını burnunu kırman lazım. ne bileyim lan adam dövmek falan, gerçi git de belki kafanda tahta kırarlar. öhm neyse. hamsilipilav'ın dediğine dikkat et. bi tanıdığı cıkar bişeyi cıkar aralarında bişey yokmuş, olur mu olur. zaten hal ve tavırlarından anlarsın kızın ters giden bişey varsa. oyununu oyna, onun yanında mutluymuş gibi davran fake at haberi olmasın hede hödö ama gözlemle. gerçi sana yalan söylemiş daha nolsun. gel gelelim kızı bırakmaya. kızı bırak demeyeceğim çünkü ben olsam sittin sene bırakmam elimde alternatif başkası yoksa. kızdan yararlanacaksın abi, sömüreceksin. dedik abicim başka kız ara, senin kızın tanıdığı olmayan bir şekilde ulaşamayacak olan birilerine bak böyle. o arada ne yaparsan yap mübah. ne kadar fazla sömürürsen o kadar iyi.öyle saça böyle tarak diyerek başkalarıyla falan seviş kafanı dağıt. gün gelir biz ara verelim ya da ayrılalım derse oo sen de sorarsın "o"ndan dolayımıydı falan diye. özet: suçluyu öldüreceğine maden ocağına at o senin yerine eşelesin dursun, daha kârlı çıkarsın. öldürmek kolay da ölüsü bi bok etmez. yok abi ben çok duygusalım dayanamam onun yanında acı çekerim diyorsan son bi seks sonra yolla. edit: ciddi değilmiş. ama şiddete hayır, yaşasın faşiz öheöh barış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 haci ugrasmaya falan degmez, ayril. ha hicbisey olmamis gibi devam edebilirsin ama beceremezsin sen onu mesajlardan belli. hic kalkisma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Görende alayınız pompişlerden pompişlere akıyor sanır. Pompişdeyim diyeniniz de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 abi bu kadar hayatınızın merkezine koyuyorsanız seksi ve sırf arada bir seks yapabilmek için sizi aldatan falan bi kızla takılmaya sevgili olmaya devam ediyorsanız afedersiniz de mal mısınız? gidin parasıyla olun o zaman. seks böle bişi diiiiil abi sen nası karadeniz çocuğusun karadenizde fındık olmadı mı para olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 aynen abi seks ne ya şöyle sarılacağım bir ince bel olsun birlikte uyuyalım yeter! (KIZLAR GELİN BAKIN NE KADAR İYİYİMM :UFFF) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 OLM O değil de başlık baya falso lan yalnız asdkjlsdf 'benim kız' OH WAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Sen salaksan adam neden dayak yesin, gider bi de sen dayak yersin, o zaman nabican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sizden üstün insanları sizin seviyenize çekmek için kurulan etik değerleri kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 artık bunu dinlersiniz http://youtu.be/5XGmW8txGiM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ayrılmadan iyice seks yap diyen adamlardan ilişki tavsiyesi alıyosun ıssısız adam mısınız abi siz hepiniz hayatınızda bir tane normal ilişkiniz olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hamsilipilav said: abi bu kadar hayatınızın merkezine koyuyorsanız seksi ve sırf arada bir seks yapabilmek için sizi aldatan falan bi kızla takılmaya sevgili olmaya devam ediyorsanız afedersiniz de mal mısınız? gidin parasıyla olun o zaman. seks böle bişi diiiiil abi sen nası karadeniz çocuğusun karadenizde fındık olmadı mı para olur mu? seks nasıl birşey abi.illa aşık olmak mı gerekiyor.baksın işte eğlencesine.ztn bunları bile bile kıza çiçekler böcekler almaz herhalde adam fds. ayrıca adamın yeni bir kız arkadaş edinmesine de engel yok. evli değiller bişi değiller.1 aylık ilişkide aldatılma pek koymamalı adama.3 yıllık birliktelikte aldatılırsın vs ayrı da yani şu durumda baksın dalgasna işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bir de her seviştiğin kıza aşık olma sendromu diye bir şey var ama ona başka başlık lazım >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Red said: hamsilipilav said: abi bu kadar hayatınızın merkezine koyuyorsanız seksi ve sırf arada bir seks yapabilmek için sizi aldatan falan bi kızla takılmaya sevgili olmaya devam ediyorsanız afedersiniz de mal mısınız? gidin parasıyla olun o zaman. seks böle bişi diiiiil abi sen nası karadeniz çocuğusun karadenizde fındık olmadı mı para olur mu? seks nasıl birşey abi.illa aşık olmak mı gerekiyor.baksın işte eğlencesine.ztn bunları bile bile kıza çiçekler böcekler almaz herhalde adam fds. ayrıca adamın yeni bir kız arkadaş edinmesine de engel yok. evli değiller bişi değiller.1 aylık ilişkide aldatılma pek koymamalı adama.3 yıllık birliktelikte aldatılırsın vs ayrı da yani şu durumda baksın dalgasna işte illa aşık olmak gerekmiyor elbet ama sırf seks yapacam diye de bir insanla sevgili gibi niye takılayım? ayrıca seks var seks var. şimdi onu bırak. bende onu dedim zaten daha 1.5 ay ne olduğu belli değil vs iyice öğrenirsin gidip nedir ne değildir diye. ama anlaşılan bizim lord kızdan ciddi hoşlanmış sevmiş aşık olmuş neyse işte o zaman bu adama uymayan bir durum varsa ayrılır, seks yapacam diye böle bi işin içine girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Siz seksi gözünüzde çok büyütmüşsünüz ya,tabi yapamadığınız için nedir bilmiyosunuz. BEN SEVMEDİĞİMLE SEVİŞMEM ABİİİİ kafası sanırım. Gayet dümdüz sevişilip takilinabilir yani fuckbuddy kavramı falan size baya uzak sanırım hamsilipilav ve ardeth özellikle (başkalarıda olabilir sizin postlarınızı gördüm direk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bazı adamlar seviştikten sonra birlikte uyuyup başka aktiviteler de yapmak istiyo lan hatunla aslında düşününce hakkaten ssakat bir durum kesin evrim yolunda elenecek bu tipler bak gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bu insanlar ne güzel müzik yapıyomuş bu arada ya http://youtu.be/ZYIu6iEJbxw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yapamadığım için bişi büyüttüğüm falan yok uzun süreli bi ilişkideyim iki yıldan fazladır düzenli de bir seks hayatım var. forumlara girip "olm çok fena seks yapıorm ben siz yapamıonuz heralde ahah" gibi editör kafasına girmenin bir manası yada lordumuza bir faydası yok. zevkler ve renkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hamsilipilav said: yapamadığım için bişi büyüttüğüm falan yok uzun süreli bi ilişkideyim iki yıldan fazladır düzenli de bir seks hayatım var. KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hala bi de bak biz demiştik diyenler var. elbet sonucunda bişey olacaktı iyi veya kötü, mühim olan ilersi için kendinizi normal ilişkiler yaşamaya hazırlamak ve kötü giden bir ilişkide bile mantıklı davranabilmek. olayları tartarsın eğer ki ilişki boka gidiyor gibiyse ayrılırsın, yoksa ayrılmazsın. iradene azcık hakim biriysen, kız senden ayrılmak istese bile sen sağlam bir duruş sergilediğin sürece çok üzüleceğini sanmam. burda sana "ayrılmadan önce kızla iyice seviş" diyen insanların çoğu muhtemelen ilk ilişkilerinde terk edildikten sonra kıza gitme diye yalvaran ve kızın da sallamaması sebebiyle içlerinde derin yaralar açılan insanlar. böyle liseli kafasıyla nereye kadar, hepimiz terk edildik. adam olun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 aşıksa gidip kızdan özür bile dileyebilir.aşık kafası başka oluyor çünkü sdf değilse ama baksın ponpike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hamsilipilav said: yapamadığım için bişi büyüttüğüm falan yok uzun süreli bi ilişkideyim iki yıldan fazladır düzenli de bir seks hayatım var. forumlara girip "olm çok fena seks yapıorm ben siz yapamıonuz heralde ahah" gibi editör kafasına girmenin bir manası yada lordumuza bir faydası yok. zevkler ve renkler. Editor kafasına girmektense kafamı kaybetmeyi tercih ederim. RobertTeddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 TeddyLop said: Siz seksi gözünüzde çok büyütmüşsünüz ya,tabi yapamadığınız için nedir bilmiyosunuz. BEN SEVMEDİĞİMLE SEVİŞMEM ABİİİİ kafası sanırım. Gayet dümdüz sevişilip takilinabilir yani fuckbuddy kavramı falan size baya uzak sanırım hamsilipilav ve ardeth özellikle (başkalarıda olabilir sizin postlarınızı gördüm direk) anlamadım fuckbuddy dediğin, ayrılmak üzere olduğun sevgiline hiç bir sorun yokmuş gibi numara yapıp ayrılmadan önce iyice bi sevişmek mi? psikolojik sorunlar var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 o konuda hemfikiriz bak orada renk zevk falan yok editör adeta tüm dünyayı iticiliğiyle birbirine kenetleyen bir barış ve sevgi sembolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar