Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayata geliş amacınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizce hayata geliş amacınız var mı?

eğer varsa hayata geliş amacınız nedir?[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
''Vatan'' nokta[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
cekirdek ailenin immortality acigini kapatmak.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Mesaj tarihi:
Eğer tanrı varsa; bizler sims oynarken ne amaçla insancıklar yaratıyorsak, o amaçla dünyaya geldik...
Eğer tanrı yoksa; dünyaya gelişimizin bi amacı yok: Sadece tesadüf...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam
Mesaj tarihi:
ne amaci olabilirki yani tanri ne icin yaratmis olabilir yukardan izlemek icinmi bak ne guzel egilip kalkiyolar cok seviyolar canim beni bak bunlarda sarki falan soyluyo benim icin hehe bence yaratilis amaci die bisi yok sacma geliyo bana tesaduf daha mantikli[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
Mesaj tarihi:
said:
Nartanesi, 09 Kasım 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
Eğer tanrı varsa; bizler sims oynarken ne amaçla insancıklar yaratıyorsak, o amaçla dünyaya geldik...
Eğer tanrı yoksa; dünyaya gelişimizin bi amacı yok: Sadece tesadüf...
yaşamımız boyunca tanrıyı göremeyeceğimize göre mutlak değerden çıkartıp "tanrı yoksa" ya basitleştirebiliriz hehe :D

muhafazakar patilere:sadece geyik yapıyorm ltfn tartışma çıkmasın :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 09 Kasım 2004 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ye

sıç

başka bişi yok[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
Benim dünyaya gelmem bir amaç için araç değil, kendisi bir amaç. Bunca şey, big bang, dünyanın oluşumu, dinazorların neslinin tükenmesi, evrim, bütün her şey benim dünyaya gelmem içindi, benim doğuşuma zemin hazırlamak içindi...

[Çok mu megalomanca oldu ne :)][signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 09 Kasım 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
para kazanmak.. çok para kazanmak.. daha çok para kazanmak ve tanrımıza hamdedip dünyayı bir perdenin arkasından yönetmek

hmmm oda güzel tabii :-p[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
henüz bilmiyorum ama bir yarısı arcane olan bir elmanın diğer yarısı olmak değildir umarım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 09 Kasım 2004 13:28 tarihinde demiş ki:
Benim dünyaya gelmem bir amaç için araç değil, kendisi bir amaç. Bunca şey, big bang, dünyanın oluşumu, dinazorların neslinin tükenmesi, evrim, bütün her şey benim dünyaya gelmem içindi, benim doğuşuma zemin hazırlamak içindi...

[Çok mu megalomanca oldu ne :)]

Bunun daha uç noktası var: Sizler aslında yoksunuz, sadece ben varım: Sizler benim hayatım boyunca; yaşadıklarım, kararlarım, doğrularım, yanlışlarım olsun, bu dünyadan başka bir dünyaya level atladığımda tökezlememem için bu dünya siluetinde gerekli öğretileri edineyim diye sadece ben gördüğümde, duyduğumda, hissettiğimde varlık sahibi olan ama üstlendiğiniz ya da üstlendirildiğiniz görev gereği bunu inkar etmek durumunda olan figüranlarsınız. Duygularınız, yaşantınız, bir varlığınız yok, sadece benimle bir bağ kurduğunuzda ortaya çıkıp, benden uzakken yokoluyorsunuz...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam
Mesaj tarihi:
said:
Nartanesi, 09 Kasım 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 09 Kasım 2004 13:28 tarihinde demiş ki:

[Çok mu megalomanca oldu ne :)]

Bunun daha uç noktası var: Sizler aslında yoksunuz, sadece ben varım: Sizler benim hayatım boyunca; yaşadıklarım, kararlarım, doğrularım, yanlışlarım olsun, bu dünyadan başka bir dünyaya level atladığımda tökezlememem için bu dünya siluetinde gerekli öğretileri edineyim diye sadece ben gördüğümde, duyduğumda, hissettiğimde varlık sahibi olan ama üstlendiğiniz ya da üstlendirildiğiniz görev gereği bunu inkar etmek durumunda olan figüranlarsınız. Duygularınız, yaşantınız, bir varlığınız yok, sadece benimle bir bağ kurduğunuzda ortaya çıkıp, benden uzakken yokoluyorsunuz...

eh buda bişi ilkokulda benimde aklıma girmişti[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Mesaj tarihi:
en güçlü olup ülkelerin kaderinin iki dudagimin arasinda belli edecek kadar güçlü..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
  • Yeni Oluştur...