Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ligtv.com.tr said: Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta liderin maçıyla açılıyor. 10 günlük milli aranın ardından haftanın ilk maçı Gençlerbirliği ile Galatasaray arasında. 19 Maysı Stadı'ndaki zorlu randevuda ev sahibi, son hafatalardaki çıkışını devam ettirmek, Galatasaray ise hem son maçlardaki kayıplara son vermek, hem de kritik Cluj maçının provasını iyi bir şekilde yapmak istiyor. Zorlu mücadelede sarı kırmızılılarda sakatların çoklğu dikkat çekiyor. Semih, Burak, Selçuk, Elmander ve Hamit'in sakatlıkları bulunuyor. Durumları diğer isimlere göre daha ciddi olan Selçuk ve Burak'ın durumlarının maç saatinde belli olması bekleniyor. Gençlerbirliği'nde ise Petrovic cezalı... Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve Lig TV'den yayınlanacak karşılaşma hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Ust olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Kendine gelmiş bir Galatasaray bekliyorum bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 selçuk oynamayacak onun yerine yekta nın oynaması bekleniyormuş.kapanan takımlara karşı çok etkisiz kalıyoruz umarım bu maçta farklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 dostum bu gençlerbirliği çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 2 gün önce sakatim oynayamcam milli macta diyip, simdi kosa kosa ilk 11de sahaya cıkan futbolcular milli takıma ne yüzle cıkcaklar acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 O maçta da söyledim, şimdi de söylüyorum. 90 dk doldur boşalt yapma üzerine kurulu bi taktik için ne selçuk lazım, ne arda lazım, ne emre lazım ne gökhan gönül lazım. Avcı'nın alman gençleri de yapabilir bu işi. Ben olsam ben de gitmek istemem, getirisi yok ki. Para için gitse daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 para için yapsınlar abi en azından daha duzgn bir milli takımımz olur, cok da tın benm için takip ettgm de yok milli takımı hic eleme gruplarinda, ama ülke olarak cok gaz oldgmuz için milli duygular gaziyla bir yere gelmeye calısan takımda sakatim diyip oynamıcaklar, sonra işlerne gelnce oynucaklar. para için oynasnlar milli takımda her turnuvaya katılırz net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 fatih terimin maç sonunda kaybederse arkasına saklanacak bir bahanesi var . milli takıma giden futbolcularımızın moralleri bozuldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Sizinkilerin ne bahanesi var, milli takıma bile çağırmadılar sizi AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 içerde dısarda ayar yiyen bir milli takıma oyuncu verdik diye sevinmek, priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 E tamam işte istiyorlar vermiyoruz. Sakat bilader dükkanın önünü kapamayın hadi diyoruz. Ona da kızıyosunuz. Biraz iyi olun sizden de adam çağırsınlar siz de göndermeyin abi sakat diye. O da mı bizim suçumuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Futbolcularımızı milli takıma istiyorlar diye beşiktaşın hakkını yemiş oluyoruz yine, neymiş bu beşiktaş hakkı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 romanya macinda da sakatlardi hea pardon o zman, abi yukarda yazdım ya cok da uzulmem dunya kupasna gidemezsek(ki sanrm gidemcez bilmiyorm durumu) benm dedigim,yok efendm sakatiz diyip oynamayan adam takımnda 2 gun sonra oynaynca bir daha utanmıcak mi cagirildgnda onu sormustum ben, cevabimi da aldım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 geçen sene eboue sayesinde 3 puan almıştık bu seferde sanki amrabat tek başına kurtarabilir. terim 4-4-2 ye devam ediyor hala.deplasmanda tokat yememek mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Abi sen adamın en oynaması gereken maçlarda oynatmıyorsun garip bi şekilde, saçma taktikler peşinde koşuyosun. Yumurta kapıya dayanıyor "GELSENE qHaNqa" diyosun. Zaten belli bi yere gidemeyeceğin o dakikadan sonra, niye gelsin herif. Zerre de utanmaz yani. Parmağımı sehpaya çarpmıştım şimdi geçti oynuyorum der geçer. Hayır kendi takımım diye değil. O konuda da söyledim zaten, fb nin de bjk nin de yerinde olsam bu aptal oyunumuz için adam göndermezdim. Madem çok istiyorduk gitmeyi en başından işi sıkı tutacaktık taktiksel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bu arada Selçuk 18de yok beyler tartışıyorsunuz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 SeaGle said: Sizinkilerin ne bahanesi var, milli takıma bile çağırmadılar sizi AHAHAHAH gsde umut ( yedek ) ve geçen seneki oyununu oynarsa selçuk dışında milli takımda oynayacak kapasitede adamınız yok. lobiniz sayesinde ne kadar boş adam varsa giriyor sonrada neden giriyor takımımızın dengesi bozuluyor diye ağlıyorsunuz . bu arada gençler cok pis saldııryor farka gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hakemin şu yaptığı resmen yavşaklık ama yani arkalardan koşaral gelen hurşuta kart yok.melo ya saçma sapan kart verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 melonun verilmeyen kırmızısı, ferdi yapınca kacirmiyor hiç hakemlerimz, sonra beşiktaşın hakkı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hee heye teyallahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ermin seks? ne diyor lan bu spiker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aboowww ne koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 oha ne güzel gol yedik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar