xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Telefon, laptop, iPad, bluetooth kulaklik... sarj etmezken de prize takili kalmasinin bir sakincasi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Gerek yok ama .... Voltaj dengesizliginde patlayabilir bozulanilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 var, enerji harcıyor aletler. çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 vat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bi de evimdeki tüm yatırımımı allahın günlük ücreti on gram pirinç olan çinlisinin eline bırakmak istemem herhalde ya. bi hata yapmıştır lavuk, yangın çıkar. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Sigortalar bunun için var. Hem elektrik sigortası, hem de konut sigortası. Mutfak hariç kapatın çıkarken. Evinizi de yangına, hırsızlığa ve diğer bilimum karın ağrısına karşı sigortalatın. Kafanız rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mevzu yangin falan degil cevreye duyarli olmak. Senelik olarak da ciddi bir milli kayip. Gerci bunu dogudaki 220 voltu demir divana baglayip soba yapan insanlarin oldugu bir ulkede soylemek fazla komik. Geri aliyorum sozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Biraz zor okunuyor ama idare ediverin. http://www.loveinfographics.com/wp-content/uploads/2012/02/vampire-energy-computers-infographics-600x600.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 pil ömrünü azaltır diye biliyorum. genelde %25'lere düşene kadar takmıyorum ben şarja, eğer ki acil bir işim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 @deno Her cihaz tipi ve her pil icin gecerli degil. @di Tuketim rakamlari guncel degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bununla ilgili bir araştırma vardı hatta amerikadaki atıl durumda olan prizdeki elektrikli cihazlar dünya enerji kullanımının %3-%4 arası mıydı neydi bakayım bir hafızayı tazeleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/500x500/BELKIN/v2-58537.jpg Gibisinden akım korumalı alabilirsin. En kötü ihtimalle 10-15 tl'lik ucuza satılanlardan açma kapamalı olsun işte, uğraşmassın çıkarmakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 büyük http://oliveventures.com.sg/act/wp-content/uploads/2010/07/vampire-energy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 KHaRoN said: @deno Her cihaz tipi ve her pil icin gecerli degil. @di Tuketim rakamlari guncel degil. Farketmez abi ne kadar guncel oldugu. Fikir veriyo en azindan. Hani teknoloji gelisti, simdi onun 10'da biri bile desen yine kayip yine kayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 elektrik fiyatlari falan dusunulunce daha fazla bile olabilir, o yuzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Adaptörü değil de, USB şeylerini hiç çıkarmıyorum ben. Şunları: http://2.bp.blogspot.com/_6-otfWnxf1k/S7kaZ-B3UdI/AAAAAAAAA_Q/KAXaoJM5jmg/s1600/usb_charger_b.jpg Sanırım hep elektrik harcıyor, hergün telefonu ve tableti sarj etmek için kullanıyorum ama; tak çıkar üşeniyorum. Amfinin, dizüstünün adaptörünü filan çıkartıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 0.5w kadar idle tuketimi var adaptor basina. sarj esnasinda sarj cihazinin kalitesine bagli olarak 6-8w arasi bi tuketim, pil dolduktan sonra sarja bagli kalirsa da 2.5-3w kadar tuketim devam ediyor. gunluk , aylik senelik tuketimi ve maliyetini hesaplayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Selam, Düğmeli çoklu priz ile 3-4 tane adaptörü fişten çekmekten kurtulabilirsin. Veya benim gibi tembel isen RF kumanda alıp kafana göre aç/kapa yaparsın. Ben akşam yatarken RF kumandalı priz ile TV ünitesinin(42" plasma, digitürk HD, Stereo anfi, HTPC, DVD player, ADSL modem) enerjisini kesiyorum. Enerji ölçüm cihazı ile kontrol ettim de güzel harcıyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 En basitinden yangın riskinden dolayı kullanımda olmayan herşeyi fişten çıkarın. TVden digiturke kadar bağlı kalmasın uzun süreli gidecekseniz bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar