Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Babam bir kaç senedir bu işe kafayı takmış durumda, neredeyse 10 sene olacak hatta öyle diyeyim size. Aramış taramış şöyle bir alet bulmuş http://www.honestech.com/main/audioRecorder30plus.asp Nedir ne değildir? Bu işin başka yöntemleri var mıdır varsa nelerdi? Bir fikirlerinizi alayım patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 şarkıların adlarını sana versin, torrentten indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 adama upraş lazım keşke babamda az merak salsa böyle şeylere bağa bahçeye falan = hala evi hastane falan sanıyor pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 anlamadım? sizinle doktorculuk falan mı oynamaya kalkıyor? serum mu takıyor? komşuları ağız-popo-ağız-popo şeklinde mi bağlıyor? ne yapıyor yani onu sormaya çalışıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 adam emekliymiş, onu diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 saat başı gelip beni kontrol ediyor pc başında öldüm mü diye :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 olm ben bunun tersini 12 yaşındayken yapıodum!!!!!!! aux maux kablolar aux keybil derdim bi de hava oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bu işi 79 dolardan aşağı yapmak baya zor. kaliteli bir kaset çalar, bir av receiver, iyi bir ses kartıyla güzel sonuçlar alınabilir ama 79 dolardan pahalıya geleceği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 fede said: adam emekliymiş, onu diyo benimkiler daha fantastikmiş. babana söle eve philips heart rate monitor alırsa ölünce sen anında haberi olur. öle de sen. hatta yılbaşı hediyesi olarak al. mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Kaset çalar varsa onun kulaklık çıkışından ses kartına bağlayıp, herhangi bir ses editörüyle kaydedebilir. Ama ne kadar kaliteli olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 huun said: bu işi 79 dolardan aşağı yapmak baya zor. kaliteli bir kaset çalar, bir av receiver, iyi bir ses kartıyla güzel sonuçlar alınabilir ama 79 dolardan pahalıya geleceği kesin. kaliteli kaset çalar var, av receiver derken ne demek istedin tam anlayamadım :D Laptopun ses kartı ile olmaz mı diyorsun? :) Sanırım parası pek sorun değil (eve stüdyo kurma niyetimiz de yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 atmayın kasetleri çok değerlenicek ilerde: http://www.newscientist.com/article/mg21628875.500-cassette-tapes-are-the-future-of-big-data-storage.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 kaseti kaset çalarda dinleyeceksin arkadaş böyle antik kuntik işlerle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.ionaudio.com/products/details/tape-2-pc Bu daha önce duyduğum bir marka olduğundan öneririm. TEAC'ın da böyle ürünleri var ama pro işler onlar, hobbyist için uygun olmaz. Kayıt için de içinden gelen programı atın gitsin: http://audacity.sourceforge.net/help/faq_i18n?s=recording&i=records-tapes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 dasaaa said: şarkıların adlarını sana versin, torrentten indir. Evet en doğrusu bu. Yoksa çekilecek çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 emekli baba her eve dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bir adet müzik seti; 1) tos fiş çıkışlı 2) yada direkt line out çıkışı olan varsada olur 3) yada yeni sistem dijital çıkış olup senin ses kartında dijital girişli olan da olur. 1. için; stereo ses kablosunun diğer ucuna stereo jack yapıp (yaptırıp/alıp) bilgisayarın line in girişine takıcan. 2. için; müzik setinin lime out'una ve bilgisayarın line inine uygun kablo tak 3. için; direkt dijital ses kablosu tak. bunlar hepsi için bilgisayarda line in/dijital giriş sesleri için kayıt programı bul indir kasedi tak oynatmaya başla kaydıda başlat kaset bitince editleme programları ile şarkıların nerede bitiğini dalga formundan görürssün zaten böl böl mp3 değilse mp3 yap kaydet. edit: vhs kasetleri tv kartı vardı onun ile zamanında dat yapmıştım ama müzikleri en güzeli arkadaşların dediği gibi adını bul direkt download en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 abi normal kulaklık cıkısı lazım walkmeni bagla bilgisayara playe bas sound recorderla kaydet tek tek urasmak mı istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 goldbären said: emekli baba her eve dert. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar