Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Feamer said: ve buna itiraz edenleri de, ulusalcılar, milliyetçiler, wisdomsuzlar diye yaftalamak? sadece boldlu kısma şerh koyayım lafı ben sarfettiğim için. ben de yasağa itiraz edenler arasındayım ve wisdom olayını yasağa itiraz edilmesi için kullanmadım. ulusalcı düşüncenin genel olarak bir wisdom eksiği olduğunu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 genel olarak konuştum, arada geçti diye, yoksa sağda solda hep sarfedilen şeyler, kaldı ki bu konu olmasa başka bir konunda buda tartışılmalı zaten, nelerin yanlış ve abartılı yapıldığı, bu bilinçsiz abartı içinde kimlerin nasıl nemalandığı, takiyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ulusalcı nedir, bakkalcı gibi bişey mi manavcı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o iş ulus kelimesi üzerinden gitmiyor, ulusalcı başka bir konsept. uluscu da değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 laikçi gibi işte hangi iq seviyesine sahip insanların ne amaçla çıkardığı ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 işte şakirt gibin, maklubeci gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sam said: o iş ulus kelimesi üzerinden gitmiyor, ulusalcı başka bir konsept. uluscu da değil yani. nasil yani safi bir perincek konseptimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ans türkçesi kullanmak gerekiyor bir kere. şu ana kadar tanımlayabildiğim ortak payda o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sparkcaster said: ulusalcı nedir, bakkalcı gibi bişey mi manavcı falan söylemek istediğin bu değildi spark farkındayım ama tutturmuşun yine de. evet manav bakkal gibi bi pazarlama olayı var ortada. daha çok dinci gibi. dini değerleri çıkarları için kullanan demek gibi. ulusal değerleri çıkarları için kullanan demek benim için. buna alet olanları bu sınıfa sokmamak lazım tabi ki ama onlar için de kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 "nutella yerim" said: ben sosyal organizasyonlarda şakirtleri tercih ediyorum beleş maklube + çay ve sohbet daha mantıklı this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ne saçma konu olmuş böyle. Bir adam trollücez diye bayram kutlanmasın denmediği kalmış tek. Kimsede aklı başında bir tartışma yürütmek için çabalamamış neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ulusalcı 10 senedir üretildi mesela, ulusalcı olunca toki ihale mi veriyor? devletin başka ihalelerini mi alabiliyoruz mesela nasıl bir fayda sağlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tayyipten sonra yanlış ata oynar durumuna düştüler sparkcım. 28 nisanda şubatta bankaların içinin nereye gittiğine bakmak lazım. edik: e artık karıştırıyoruz, biz de kocadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi şimdi laf ebeliği yapmaya gerek yok ulusalcı diye etiketlediğiniz kitle belli yani kusura bakma hiç banka manka diye iş adamlarını felan katma işin içine, aydın doğan vs hiç ulusalcı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bence chpdense ve nasyonal sosyalist partidense, akp daha iyi. sadece rakı falan artıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sufi said: çetintaş, bana hakaret etme dediğim zaman alakasız bi yerde alakasız birisi veya bi durum için kullandığım kelimeyi çıkarıp "aha bana bunu dedin" diyorsun. ancak seninle az hakaret yiyerek tartışabildiğimiz bu günlere gelebildiğimize de şükrediyorum. eskiden neydi soysuzlar şerefsizler havada uçuşurdu. şimdi arada bir hakaret kaçıyor ondan da yarım ağızla bile olsa özür geliyor. iyidir, gayet makuldur. bir de kafanda kalıplar var onlara koyuyorsun seninle tartışan insanları. sürekli mesajlarım söylediğim bir laf üzerine "yahu onu mu dedim ben bi dön bak" la geçiyor. ya yazılanları hiç okumuyorsun veya üstün körü 1-2 satırı hızla geçiştirip yazmaya başlıyorsun ya da cidden çok zorluyorsun kafandaki kalıba sığdırabilmek için. şakirt etiketli kişi: yaşlılara saygı duyucaz elbet çetintaş: yeşile saygı duyucaz dedin, demek ki şakirtsin. şakirt etiketli kişi: yahu yaşlı dedim yeşil değil. ayrıca yeşil iyidir, böyle kırlara verirsin kendini. çetintaş: nak yine yeşili övdün, maklubeci seni, senin gibiler... şakirt etiketli kişi: la havle vela... çetintaş: dememiş miydim? B)- kurtar bizi bu döngüden çetintaş. allah rızası için. bak , iyi niyetimi yine su istimal etmişsin. canlandırdığın tarzdan bir tartışma bu forumda asla gerçekleşmedi. gerçekleşmez de. benim düşünceme saygı göstermeyen adamlarla kendi tarzlarıyla tartıştım,sadece olan budur. sen dahil sürekli tartıştığımız insanlar aksine o kadar sabit fikirlilersiniz ki kendi doğrularınız haricinde bir şey söylendiğinde bunu kabullenemiyorsunuz-*ne gariptir ki beni aynı şekilde davranmakla suçluyorsunuz-ve bu sırada da o kadar çok hakaret ediyorsunuz ki hakaret ettiğinizin bile farkına ancak ben aynı şekilde karşılık verince varıyorsunuz. şu alıntıladığım son mesaj bile hakaret içeriyor, mesajın genelinden çıkan anlam benim soysuz-şerefsiz şeklinde havada uçuşan hakaretler ettiğim ki yalan, kimseye ben durup dururken böyle sözler etmedim, asla da kullanmayı tercih ettiğim ifadeler değil.mesajının sonunda canlandırdığın konuşma bile bana hakaret içeriyor doğrudan bana karşı. sen yine pişkin pişkin sorarsın "nerede hakaret?" diye. beni kafasında kalıplar olan bir insan olarak nitelendiriyorsun ve kimin kafasında kalıplar yok diye cevap vermek durumunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sparkcaster said: laikçi gibi işte hangi iq seviyesine sahip insanların ne amaçla çıkardığı ortada laikçi'yi icat edenler işte maklubeci kafalar zaten. laikçi ne la? :) Sam said: işte şakirt gibin, maklubeci gibin. al işte :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 aydın doğandan falan bahsetmiyorum. 28 şubatta devletin uğradığı zarar (kimine göre 30 kimine göre 50 milyar usd, kimine göre ortası bi yerde) birilerinin cebine gitti. o süreçte birileri holdinglerin ve bankaların yönetim kurullarına sokuldu. şimdi bahsedilen senin kastettiğin isimlerin bazıları da bu kişilerin borozanlığını yaptılar. hepimizin yaşadığı dönemlerdi ama öyle bi durum var ki malesef eğer kan emen taraflar biraz bizim tuttuğumuz takıma yakınsa görmeme eğilimindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ulusalcı şey ya, milliyetçinin dinsizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 B)- çok iyi fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Feamer said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21755621.asp ........... ..... ....... ..... ha meşrebinizce bu uygulamanın haklı olduğunu falan anlatmaya çalışabilirsiniz ama bu çırpınışlarınız ile anca şehin çorabını duvarına asan kafaları kandırabilirsiniz. doğru söze ne denir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu uygulama haklı, yasak haklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adamın yazdıklarının tamamını oku güzel kardeşim, her ne önemli işle uğraşıyorsan 3 dakika ara ver bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bi şey farketmedi ki. bu bayram resmi değil mi, organize edecek devlet değil mi. aksi, devletten çok devletçileşmek oluyo o zaman işte, kraldan çok kralcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hükümet bayramların "aerobik ve çocukların ayakta dikilme" gösterisinden kurtarma söylemi ne yalan söyleyim hoşuma gitmişti. Bu işi daha güzel nasıl yapacaklar ileride göreceğiz. Tabi ihtimaller arasında bu bayramları unutturma amacı da olabilir, onu bilemem. Ulusalcı abilerimizin o yürüyüşte "yaşasın 29 Ekim, nice güzel mutlu 29 ekimlere" sloganlarından çok, "kahrolsun akp" "emperyalist abd" sloganları atacağını bildiğim için izin verilmemesine şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar