Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden bu kadar yeni üye var?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ya kafam basmiyor.. iki dakkada bir yeni üye geliyor..
Paticik kapanmadan önce de böyleydi simdi de böyle?

Hiçbirinin bir topige mesaj attigini da görmüyorum, yeni gelenler'e ugradigini da görmüyorum..

kafamda soru isaretleri dolanir oldu, hani gereksiz konulara kafa yoran biriyim ya, bu konuya da kafa yorar oldum..

Birinci durum birkaç salak kullanici akillarina gelen her kelimeyi deniyerek kullanici adi aliyor.. Bir kullanicinin çok fazla accountu olabiliyor böylece..

ikincisi paticik çok ünlü, her dakika bir kullanici ekleniyor. Ama bunlar asiri pasif kullanici, sadece forumlari okumak için account aliyor, ordan burdan duyuyor geliyor, bakiyor, bir daha da ugramamak üzerine gidiyor..

üçüncüsü, ikinci duruma benziyor, ancak gelen kullanici sifresini unutuyor, yeni account name aliyor.. böylece bir sürü account almis, ama her birinin sifresini unutmus oluyor..

dördüncüsü birileri database'i doldurmak, paticiki patlatabilmek için boyuna account name aliyor..

Valla o kadar çok yeni üyemiz var ki, insan kafayi yer..

Hadi bunlar aktif kullanici olsa neyse. En azindan forumlarimiz daha canlanir. Ama adamlar yeni üye bölümüne bile ugramiyor..

Bir sürü yeni üye olmasina ragmen Yeni üye bölümümüze kimse tanismak için topic açmiyorsa, neden hala bu bölüm var bizde?

bu yaziyi yazarken sadlover en son üyeydi, simdi de Ehann en son üye..

çok fazla yeni üye var, anlamadim olayi ben.[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Sosyal ağlarda paylaş

aslında login olunduktan sonra sağüst tarafta bi tane düğme olsun. her 1 ayda bir o düğme çıksın. Düğmeye basmayanların accountu silinsin bu kadar basit.[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı
Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı
Dudağımda bir damlan denize döndü
Şiirler yazdım sana okurmusun söyle
[i]My Website,My playlist,

Sosyal ağlarda paylaş

aga harbi yaa
bi topic açıyom ertesi gün bi bakıyom nerdeyse diğer 2.sayfaya geçmiş veya teee aşşağalarda buluyom topicimi
nerde çokluk orda b.kluk :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire

Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 27 Mart 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
aslında login olunduktan sonra sağüst tarafta bi tane düğme olsun. her 1 ayda bir o düğme çıksın. Düğmeye basmayanların accountu silinsin bu kadar basit.

Düğmeye falan ne gerek var 1 ay login olmayan yada 1 msg bile atmayanın account silinsin işte.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 27 Mart 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
aga harbi yaa
bi topic açıyom ertesi gün bi bakıyom nerdeyse diğer 2.sayfaya geçmiş veya teee aşşağalarda buluyom topicimi
nerde çokluk orda b.kluk :)

Olay kalabalıklaşmamız değil ki tam tersi...Biz keşke kalabalık olsak diyoruz... Bunlar derse girmeyen ama Yoklama kağıdında geldi gözüken tipler...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

ok anladım
ama benim şikayetçi olduğum konu aslında o
bi şekilde ortasını tutturman gerek çok yazarsın ''post için kasan embesil'' derler.Hiç yazmassın,aynı senin dediğin yoklama fişi olur..[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire

Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de bu durumun ne zararı var, elleşmeyin adamlar istedikleri gibi kullanıcı alsınlar :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ehe nedir yahu? her yeni gelen üye için falakaya mı yatırıyoruz eski üyeleri? adam girsin, unutsun, bi yıl sonra aklına gelince tekrar girer belki. kime ne zararı var? dbdeki iki satır yazıdan çekinsek imzaları kaldırırız önce :)[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle mantıklı bi açıklama olabilir.paticik kapalıyken benim çevremdeki insanlarda dahil herkes patimi isterim fln diye sayıklamaya başladı ve böylelikle duymayanlarda duydu??olabilir mi?[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 27 Mart 2004 17:26 tarihinde demiş ki:
uzun süre kullanılmayanlar silinsin bence

yok be kermitim...Benim burayı sık okuyan ama çok nadir yazan can dostlarım var.Ayda-yılda bir topik açıyor mesela...
Eh,patinin okunması için üyelik şartı olmamasıda süper,diğer tikky forumlar harici..Kafeden felan okuyabiliyorsun direk olarak login olmadan.. :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Sosyal ağlarda paylaş

yaw yapmayın şöle şeyler, her giren aktif oalcak değil ya?
Mesela ben acc yi taa ultima tr forumundayen almıştım. Sonra geçen yaz kablo alınca doğru düzgün kullanmaya başladım.
Bir arkadaşım var oda ultima tr zamanında almıştı acc yi sırf okumak için giriyor pek muhabbeti sevmez.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 27 Mart 2004 17:22 tarihinde demiş ki:dördüncüsü birileri database'i doldurmak, paticiki patlatabilmek için boyuna account name aliyor..

Bence patlatmak istiyorlar , bu bir suikast !!!

1 ay girmeyip account silinmesi saçma olur , ben tatile gideceğim geleceğim accountum yok . Belki iş seyahatine çıkıyorum , belkide giremedim , neden accountum silinsin ? Peki ya o arada biri gelir üstüne benim accountumu alırsa ne olacak ?

ilk girenler 1 2 ay içinde 100 mesaj atmazlarsa accountları silinsin, böyle daha mantıklı bence , ama ozamanda herkez mesajlara abuk subuk sayı yapabilmek için mesajlar yazarlar işin suyu çıkar, bence bu mecliste görüşülsün , paticiğin bu sorunu çözülsün... Çankaya DUY SESİMİZİ ....[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...