Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya kafam basmiyor.. iki dakkada bir yeni üye geliyor.. Paticik kapanmadan önce de böyleydi simdi de böyle? Hiçbirinin bir topige mesaj attigini da görmüyorum, yeni gelenler'e ugradigini da görmüyorum.. kafamda soru isaretleri dolanir oldu, hani gereksiz konulara kafa yoran biriyim ya, bu konuya da kafa yorar oldum.. Birinci durum birkaç salak kullanici akillarina gelen her kelimeyi deniyerek kullanici adi aliyor.. Bir kullanicinin çok fazla accountu olabiliyor böylece.. ikincisi paticik çok ünlü, her dakika bir kullanici ekleniyor. Ama bunlar asiri pasif kullanici, sadece forumlari okumak için account aliyor, ordan burdan duyuyor geliyor, bakiyor, bir daha da ugramamak üzerine gidiyor.. üçüncüsü, ikinci duruma benziyor, ancak gelen kullanici sifresini unutuyor, yeni account name aliyor.. böylece bir sürü account almis, ama her birinin sifresini unutmus oluyor.. dördüncüsü birileri database'i doldurmak, paticiki patlatabilmek için boyuna account name aliyor.. Valla o kadar çok yeni üyemiz var ki, insan kafayi yer.. Hadi bunlar aktif kullanici olsa neyse. En azindan forumlarimiz daha canlanir. Ama adamlar yeni üye bölümüne bile ugramiyor.. Bir sürü yeni üye olmasina ragmen Yeni üye bölümümüze kimse tanismak için topic açmiyorsa, neden hala bu bölüm var bizde? bu yaziyi yazarken sadlover en son üyeydi, simdi de Ehann en son üye.. çok fazla yeni üye var, anlamadim olayi ben.[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bende anlamadım..[signature][hline] Yukarda boşunamı UltimaTRSözlük linki vermişler.. Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 uzun süre kullanılmayanlar silinsin bence[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 account almak isteyenler de zaten o aktivasyon kodunu da girerler.. habire yeni kullanici eklenmesinin önüne geçilmez.. ölü account dolu etraf..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mart 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 aslında login olunduktan sonra sağüst tarafta bi tane düğme olsun. her 1 ayda bir o düğme çıksın. Düğmeye basmayanların accountu silinsin bu kadar basit.[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 aga harbi yaa bi topic açıyom ertesi gün bi bakıyom nerdeyse diğer 2.sayfaya geçmiş veya teee aşşağalarda buluyom topicimi nerde çokluk orda b.kluk :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: LevieMaxilack, 27 Mart 2004 17:47 tarihinde demiş ki: aslında login olunduktan sonra sağüst tarafta bi tane düğme olsun. her 1 ayda bir o düğme çıksın. Düğmeye basmayanların accountu silinsin bu kadar basit. Düğmeye falan ne gerek var 1 ay login olmayan yada 1 msg bile atmayanın account silinsin işte.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: UltraPsycho, 27 Mart 2004 20:25 tarihinde demiş ki: aga harbi yaa bi topic açıyom ertesi gün bi bakıyom nerdeyse diğer 2.sayfaya geçmiş veya teee aşşağalarda buluyom topicimi nerde çokluk orda b.kluk :) Olay kalabalıklaşmamız değil ki tam tersi...Biz keşke kalabalık olsak diyoruz... Bunlar derse girmeyen ama Yoklama kağıdında geldi gözüken tipler...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ok anladım ama benim şikayetçi olduğum konu aslında o bi şekilde ortasını tutturman gerek çok yazarsın ''post için kasan embesil'' derler.Hiç yazmassın,aynı senin dediğin yoklama fişi olur..[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Yuaw saten millete hos geldin diye diye bi acayip oldum macroya birakicam[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 İyi de bu durumun ne zararı var, elleşmeyin adamlar istedikleri gibi kullanıcı alsınlar :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ehe nedir yahu? her yeni gelen üye için falakaya mı yatırıyoruz eski üyeleri? adam girsin, unutsun, bi yıl sonra aklına gelince tekrar girer belki. kime ne zararı var? dbdeki iki satır yazıdan çekinsek imzaları kaldırırız önce :)[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 şimdi şöyle mantıklı bi açıklama olabilir.paticik kapalıyken benim çevremdeki insanlarda dahil herkes patimi isterim fln diye sayıklamaya başladı ve böylelikle duymayanlarda duydu??olabilir mi?[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 abi cidden bir kapandı hasret kaldık ama üye artışı norma bir de ilgi olsa bu üyelerde güzel olacak[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ilginch.. ya bende giriş yap'a tıklanmıo ve her seferinde kullanıcı adı ve şifre yazmaktan sıkıldım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 adamlar 2 aydır üye olsak hasretıyle yanıp tutusuyormus acılınca dırek 3 er 5 er uyelık aldılar gaza gelıp[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: kermit_frog, 27 Mart 2004 17:26 tarihinde demiş ki: uzun süre kullanılmayanlar silinsin bence yok be kermitim...Benim burayı sık okuyan ama çok nadir yazan can dostlarım var.Ayda-yılda bir topik açıyor mesela... Eh,patinin okunması için üyelik şartı olmamasıda süper,diğer tikky forumlar harici..Kafeden felan okuyabiliyorsun direk olarak login olmadan.. :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 paticikde zilyon postu olan bendeniz in bile bir başka forumda sadece okumak için kullandığı bi accountu var (1 yılda 5 post falan hehe) olabilio öyle şeyler[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bir kismi da lyricz uyesi onlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Tamam zaten silinsin denilen aacountlar yazı yazmayanlar değil, çok uzun süredir aktif olmayanlar olsun bence[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 yaw yapmayın şöle şeyler, her giren aktif oalcak değil ya? Mesela ben acc yi taa ultima tr forumundayen almıştım. Sonra geçen yaz kablo alınca doğru düzgün kullanmaya başladım. Bir arkadaşım var oda ultima tr zamanında almıştı acc yi sırf okumak için giriyor pek muhabbeti sevmez.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bayaa sıkılıyoruz herhalde. size ne zararı var yahu. 1 ay girmeyince niye silinsin. ben 1 ay tatile gidemeyecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Bonecrusher, 27 Mart 2004 17:22 tarihinde demiş ki:dördüncüsü birileri database'i doldurmak, paticiki patlatabilmek için boyuna account name aliyor.. Bence patlatmak istiyorlar , bu bir suikast !!! 1 ay girmeyip account silinmesi saçma olur , ben tatile gideceğim geleceğim accountum yok . Belki iş seyahatine çıkıyorum , belkide giremedim , neden accountum silinsin ? Peki ya o arada biri gelir üstüne benim accountumu alırsa ne olacak ? ilk girenler 1 2 ay içinde 100 mesaj atmazlarsa accountları silinsin, böyle daha mantıklı bence , ama ozamanda herkez mesajlara abuk subuk sayı yapabilmek için mesajlar yazarlar işin suyu çıkar, bence bu mecliste görüşülsün , paticiğin bu sorunu çözülsün... Çankaya DUY SESİMİZİ ....[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Acımasızca ama mutlak doğruluk içeren sözler...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar