Borastus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 rt de visual studio falan olmayacakki, dev c++ belki çıkarır biri store için o da zor. pro nun çözünürlük 1920x1080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Surface'den ziyade Vaio Duo daha çok hoşuma gitti benim. Direkt Win8 çalıştırıyor alet. http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/08/vaiosider.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Mr_Hand said: Ekran ufak, çözünürlük düşük yalnız kodlama için. Proda da böyle olur mu bilmem gerçi de... proda baktığım bir sayfada 1920x1080 gozukuyordu zaten rt değilde direk pro düşünüyorum herşey olucak sonuçta orda bildiğin laptop aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 uuu beybi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 tek aklıma yatmayan kısmı, mouse clickleri nasıl handle edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://www.istanbulbilisim.com.tr/microsoft-surface-64-gb-microsoft-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36624.html ms surface 64 gb 2000 TL yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 US fiyatı bunun 1250TL, 1500TL kadar olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Kuzeniminki dün geldi ve tek kelime ile harika bir tablet. Telefonda iddialı olur mu bilemem W8 ama tablette bundan sonra Ipad almak sadece fanatiklik olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Onumde market duruyor abi, bom bos. Varolan applarda kaliteli degil. App Store kalitesine erisilmadigi surece OS'un oz imbaligi anlamsiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Benim bakış açım daha çok iş ve app olarak yani içinde word excell vsvs hazır halde mouse var falan gibisinden. Çok çok rahat şantiyeye veya bir yere giderken laptop niyetine götürülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Birazcik kurcaladim aleti Ekran ve microsoft office programlarindisinda hicbir artisi yok Microsoft rt zaten ne oldugu belli degil arada kalmis Application secenegi yok gibi bi sey markette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 "roket adam" said: Surface'den ziyade Vaio Duo daha çok hoşuma gitti benim. Direkt Win8 çalıştırıyor alet. http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/08/vaiosider.jpg Müthiş bi alet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Kaça o vaio duo aleti? Bide absonun dediği tablette belirleyici kriter, fagster appler pek bişey ifade etmiyor bizim için. Egzel ofis ve meyıl için leptoba ihtiyaç duymayacaksam harika. Ki bunun bi sonraki aşaması ERP programları zaten. Aktifim MS ne kadar destekliyor SAP arayüzünü? Bildiğim kadarıyla iOS'un SAP desteği falan var bölgeye çıkan adamlarına mobil SAP verebiliyorsun gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 vaio ya ben de bir hevesle baktım da 3000tl civarıymış almanyada da 1200euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 axedice said: Kaça o vaio duo aleti? Bide absonun dediği tablette belirleyici kriter, fagster appler pek bişey ifade etmiyor bizim için. Egzel ofis ve meyıl için leptoba ihtiyaç duymayacaksam harika. Ki bunun bi sonraki aşaması ERP programları zaten. Aktifim MS ne kadar destekliyor SAP arayüzünü? Bildiğim kadarıyla iOS'un SAP desteği falan var bölgeye çıkan adamlarına mobil SAP verebiliyorsun gayet. Bu vaio duo aleti direk senin pc'ne kurduğun windows 8'le çalışıyo. Yani herbişey çalışıcak. Fiyatı belli değil, bu aslında fuarda gösterilmiş bi prototip. Zaten MS'un diğerlerine göre avantajı üretim tarafında, yani çalışanların işine yarayacak işletim sistemlerini yapma kısmında. Böylece iş için laptop + starbucks için ipad almak isteyen adam sadece bunlardan bir tanesini alıcak, veya şirketinin verdiğini kendisi de kullanacak, alet laptop'a alternatif olacağından MS daha fazla işletim sistemi lisansı satmış olmayacak aslında ama ipad ya da android yerine MS'tun store'undan aldığın uygulamalarla da MS kazanmış olucak, win win. ios'un sap arayüzü biraz yalan sanırım, nerde kim kullanıyo belli değil. Genelde mobil için custom app yazdırıyor müşteriler kendi tercih ettikleri platformda, kendi custom sap uygulamalarıyla entegre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Borastus said: vaio ya ben de bir hevesle baktım da 3000tl civarıymış almanyada da 1200euro Çıkmış mı ki piyasya? Klavyesi su dökülmesne fazla hassas diye iptal edildi sonra çıkıcak falan deniyodu? Ben mi karıştırdım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 http://morfare.com/asp/product/6020/Sony-SVD-1121Q2E-11-6-Vaio-Tablet-Notebook-Duo-11 saturnde de satılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Vaio Duo pahalı. Ultrabook kadar pahalı yani, diğer tabletlere göre pahalı olması da normal, çünkü bildiğin bilgisayar alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ultraboktan falan daha iyi bence. Zaten i5 işlemcisi SSDsi faland erken specleri baya ultrabook, e bi de tablet olarak kullanılma artısı var, 1080p ekran, laptoplardan çok daha iyi olduğunu thamin etmek zor olmasa gerek, tabletlerle yarışan bir ekranı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bu arada vaio duo japonyada üretiliyormuş, ve ekranın kayar mekanizması aşırı kaliteli diyor yorumlar. sapgui'nin windows 8 sürümü henüz yok allahtan, yoksa 3000tl saçabilirdim bu alete hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ben bi tek ekran kaydırmasının sabit olmasını beğenmedim, yani ekranı kaydırıyosun, tek bi açıda kalıyor son noktada, değiştiremiyorsun daha dik ya da yatay yapayım gibi. masada rahatsız edebilir belki o açı, ya da, bilemedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Yaylı bi mekanizma yapmışlar, dokununca açılıyo direk. Bence süper olmuş, ya bakmaktan alamadım hatta kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 şöyle bir haber var 32gb'lık versiyonun içindeki sistem dosyaları falan toplam 16gb tutuyormuş. http://www.ntvmsnbc.com/id/25397907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 64GBlik bi bellek takarsın yandan olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Data storage ın geleceği cloud, kimse makinasına gerektiğinden fazla hd yatırımı yapmak istemiyor. Mevcut teknolojiyle wireless hd stream mümkün zaten, ki şu anda türkiyede bile 20gb standart bağlantı haline gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar