Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surface RT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

Ekran ufak, çözünürlük düşük yalnız kodlama için. Proda da böyle olur mu bilmem gerçi de...

proda baktığım bir sayfada 1920x1080 gozukuyordu
zaten rt değilde direk pro düşünüyorum herşey olucak sonuçta orda bildiğin laptop aslında
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Onumde market duruyor abi, bom bos. Varolan applarda kaliteli degil. App Store kalitesine erisilmadigi surece OS'un oz imbaligi anlamsiz bence.
Mesaj tarihi:
Benim bakış açım daha çok iş ve app olarak yani içinde word excell vsvs hazır halde mouse var falan gibisinden.
Çok çok rahat şantiyeye veya bir yere giderken laptop niyetine götürülebilir.
Mesaj tarihi:
Birazcik kurcaladim aleti Ekran ve microsoft office programlarindisinda hicbir artisi yok

Microsoft rt zaten ne oldugu belli degil arada kalmis
Application secenegi yok gibi bi sey markette
Mesaj tarihi:
Kaça o vaio duo aleti? Bide absonun dediği tablette belirleyici kriter, fagster appler pek bişey ifade etmiyor bizim için. Egzel ofis ve meyıl için leptoba ihtiyaç duymayacaksam harika.

Ki bunun bi sonraki aşaması ERP programları zaten. Aktifim MS ne kadar destekliyor SAP arayüzünü? Bildiğim kadarıyla iOS'un SAP desteği falan var bölgeye çıkan adamlarına mobil SAP verebiliyorsun gayet.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Kaça o vaio duo aleti? Bide absonun dediği tablette belirleyici kriter, fagster appler pek bişey ifade etmiyor bizim için. Egzel ofis ve meyıl için leptoba ihtiyaç duymayacaksam harika.

Ki bunun bi sonraki aşaması ERP programları zaten. Aktifim MS ne kadar destekliyor SAP arayüzünü? Bildiğim kadarıyla iOS'un SAP desteği falan var bölgeye çıkan adamlarına mobil SAP verebiliyorsun gayet.

Bu vaio duo aleti direk senin pc'ne kurduğun windows 8'le çalışıyo. Yani herbişey çalışıcak. Fiyatı belli değil, bu aslında fuarda gösterilmiş bi prototip.
Zaten MS'un diğerlerine göre avantajı üretim tarafında, yani çalışanların işine yarayacak işletim sistemlerini yapma kısmında. Böylece iş için laptop + starbucks için ipad almak isteyen adam sadece bunlardan bir tanesini alıcak, veya şirketinin verdiğini kendisi de kullanacak, alet laptop'a alternatif olacağından MS daha fazla işletim sistemi lisansı satmış olmayacak aslında ama ipad ya da android yerine MS'tun store'undan aldığın uygulamalarla da MS kazanmış olucak, win win.

ios'un sap arayüzü biraz yalan sanırım, nerde kim kullanıyo belli değil. Genelde mobil için custom app yazdırıyor müşteriler kendi tercih ettikleri platformda, kendi custom sap uygulamalarıyla entegre.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

vaio ya ben de bir hevesle baktım da 3000tl civarıymış almanyada da 1200euro

Çıkmış mı ki piyasya? Klavyesi su dökülmesne fazla hassas diye iptal edildi sonra çıkıcak falan deniyodu? Ben mi karıştırdım ?
Mesaj tarihi:
Ultraboktan falan daha iyi bence. Zaten i5 işlemcisi SSDsi faland erken specleri baya ultrabook, e bi de tablet olarak kullanılma artısı var, 1080p ekran, laptoplardan çok daha iyi olduğunu thamin etmek zor olmasa gerek, tabletlerle yarışan bir ekranı var.
Mesaj tarihi:
Ben bi tek ekran kaydırmasının sabit olmasını beğenmedim, yani ekranı kaydırıyosun, tek bi açıda kalıyor son noktada, değiştiremiyorsun daha dik ya da yatay yapayım gibi. masada rahatsız edebilir belki o açı, ya da, bilemedim yani.
Mesaj tarihi:
Data storage ın geleceği cloud, kimse makinasına gerektiğinden fazla hd yatırımı yapmak istemiyor. Mevcut teknolojiyle wireless hd stream mümkün zaten, ki şu anda türkiyede bile 20gb standart bağlantı haline gelmeye başladı.
  • Yeni Oluştur...