dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 KHaRoN said: ilerde boyle bi projede calisirsam denge algoritmasinin adini "lan lan lan" koyucam. QA testinin ismi de rustemabi abi!! lan var ya bu büyük bi hedef olarak önümüzde dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 seraphiel said: lol. şu robot stabilizasyon testleri yarıyo beni. robotlar isyan çıkarırsa sırf bu yüzden olucak. içim acıyo la nasıl dalıyolar tekme tokat. ben robot olsam elime gecen ilk firsatta isyan eder insanligin kokunu kuruturum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Suark said: Ardeth said: boston dinamiks stabilizasyon icin insandan esinlenilmis 'lan lan lan' algoritmasini kullaniyor. burda ise yine insandan esinlenilmis 'lan olm dur itme` algoritmasi kullanilmis biraz modifiye ettim imzaya koydum, epeyde bi güldüm hehehheeh ilkinin sonuna algoritmasi kullanmis de bari cumle kurmayi beceremiyomusum gibi olmus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 sığmıyo :/ aaa dur lan ahahah harbi bi dakka oldu valla evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ev temizleyenini yapsalar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ardeth said: boston dinamiks stabilizasyon icin insandan esinlenilmis 'lan lan lan' algoritmasini kullaniyor. burda ise yine insandan esinlenilmis 'lan olm dur itme` algoritmasi kullanilmis ah hahahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bu kadar yıllık star wars emekçisiyim, bi tane yollasınlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ben belki ayarlayabilirim bişier kanka.. belki ama.. anlarsın sen. şştt pşştt.. çaktırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 olsa olsa r4 filan olur, c3po nalaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 R2-D2, olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Biraz daha kassa HK-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 kimse r2d2 olamaz. hk1e benzemiyo degil harbiden adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 seraphiel said: http://www.youtube.com/watch?v=-ERN4zScVek YILLARCA HOR GÖRÜLDÜK, SKYNET IS COMING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Laorx said: Scientists build the real C-3PO to fight fires on board warships protokol droidinden de ne ateş makinesi olur ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 oha gerçekten baya stabil yapmışlar. hayran kaldım şuan da. herkesin yapabileceği bir şey değil neler neler dönüyor bilim camiasında ya. önümüzdeki 50 sene içinde bir çok işi robotlara yaptırmaya başlayacağız büyük ihtimalle. zaten yapay zeka konusunda da büyük gelişmeler var. 200 sene sonra bir battlestar galactica faciası yaşanırsa hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ŞU TEST OLAYINI TÜBİTAK YAPSA, DEMEDİĞİNİZİ BIRAKMAZDINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kmeJvkN4ntI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Bendede evde bi rabot yapmistim halen calisiyor. Dumesine basiyorum gidiyor bana su getiriyor mesela.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ismini görünce bu konuda böyle bişey yazacağından emindim. gerçi MITde bir robot labında doktoramı yaptım falan da demiş olabileceğini düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 seraphiel said: http://www.youtube.com/watch?v=-ERN4zScVek acikcasi 4 ayakli olmasina ragmen bu daha hayran birakici. yani teoride kafamda o diger ufak vuruslari stabilize etmeyi olusturabiliyorum. bu adamin vurdugunu, ya da dusen robotun kalkmasi olayi vs teoride bile oturtmasi zor. peeh, gerci ikiside ayri bi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 adamlar yapmış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar