Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puzzle ring goblin farm olayı


pulkas

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=xvXdFGXgcME&feature=related

ADamlar paso goblin kesip duruyolar.Galiba bu bi bugmış.Butcher sürekli spawn ettiriyomuş goblini.Deneyen varmı?Ben yaklaşık 1.5 aydır oyunu açmadım.(1.0.4 patchinden beri hatta.)Bu yüzük kaç kuruş.Yüzüğü düşereyim desem nerede farm yapmam lazım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

butcher'da bu işi yapmalarının nedeni ortamın ufak olması ve survive ederken kendilerine vuran mobun onlar istemeden ölmeyecek olması. Ama Puzzle ringin CDsi var. 15dk galiba cooldown. yani normal run sırasında sen de yapabilirsin aynı işi ama işte beklemediğin bir anda goblin çıkar ziyan olabilir. adamlar kendilerine göre efektif bir farm yolu bulmuş olay bu yeni birşey değil yani. the more the merrier

bu arada puzzle ring act1 goblini summon ediyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyide goblin değil ilvl63 spawn etse bile şu ekrana bi bak bu cümbüş ile uğraşılır mı ? 6 kişi toplanmış o ölüyor diğeri birini resliyor biri goblin peşinde biri butcherı tanklıyor vs vs. 20 dk yap kafan şişer alt+f4 yaparsın. Gereksiz bişe bence. Bunla uğraşcağıan git act 3 farm yap daha ii drop alırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen bunlar MF set giymiş.O yüzden resistler ve armorları çok kötü.Pata küte ölüyolar.Normalde butcher kesilmesi en kolay bosstu diye hatırlıyorum.Patchin ilk zamanları 1-2 defa çok rahat kesmiştim hatta ateşin üstünde dura dura.

Oradaki ilginç olan durum goblinin çok seri spawn olması.15 dakkalık cd işlemiyo gibi.Şöyle bi durum varsa o zaman işler değişir.4 kişide de yüzük vardır ve her yüzüğün kendine ait cdsi vardır.O zaman her 15 dakikada bir 4 gobline spawn olması lazım.(şansı felan hesaba katarsak tabi daha az olur.)

Şimdi soru şu, yüzüklerin cdleri party oyunlarda birbirine bağlımı değil mi?Butcherın vuruşunda cd hiç tetiklenmiyomuş gibi bi durum var.Yani sadece yüzüğün goblin spawn etme şansı ile goblini çıkarıyosun gibi bir şey anladım ama sizler ne dersiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sonuç olarak isterse 15 sn de bir spawnlasın act 1 de goblinden zengin olma diye bişey yok. Act 1 de hiç bi şekilde zengin olma diye bişey yok hatta. ilvl63 oranı o kadar düşük ki yüz tane elit kessen 10 tane atıyor. Act 3 yapan karakterin varsa başka hiç bişeyi denemiceksin direk act 3 yap gitsin bi immortal düşürürsün 1k goblin kessen o kadar para etmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...