pulkas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xvXdFGXgcME&feature=related ADamlar paso goblin kesip duruyolar.Galiba bu bi bugmış.Butcher sürekli spawn ettiriyomuş goblini.Deneyen varmı?Ben yaklaşık 1.5 aydır oyunu açmadım.(1.0.4 patchinden beri hatta.)Bu yüzük kaç kuruş.Yüzüğü düşereyim desem nerede farm yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 1.0.4 den sonraki puzzle ringlerin abilty leri bu. belli bir şansla goblin spawn ediyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 butcher'da bu işi yapmalarının nedeni ortamın ufak olması ve survive ederken kendilerine vuran mobun onlar istemeden ölmeyecek olması. Ama Puzzle ringin CDsi var. 15dk galiba cooldown. yani normal run sırasında sen de yapabilirsin aynı işi ama işte beklemediğin bir anda goblin çıkar ziyan olabilir. adamlar kendilerine göre efektif bir farm yolu bulmuş olay bu yeni birşey değil yani. the more the merrier bu arada puzzle ring act1 goblini summon ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Goblinlerin hepsi level 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ya iyide goblin değil ilvl63 spawn etse bile şu ekrana bi bak bu cümbüş ile uğraşılır mı ? 6 kişi toplanmış o ölüyor diğeri birini resliyor biri goblin peşinde biri butcherı tanklıyor vs vs. 20 dk yap kafan şişer alt+f4 yaparsın. Gereksiz bişe bence. Bunla uğraşcağıan git act 3 farm yap daha ii drop alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Muhtemelen bunlar MF set giymiş.O yüzden resistler ve armorları çok kötü.Pata küte ölüyolar.Normalde butcher kesilmesi en kolay bosstu diye hatırlıyorum.Patchin ilk zamanları 1-2 defa çok rahat kesmiştim hatta ateşin üstünde dura dura. Oradaki ilginç olan durum goblinin çok seri spawn olması.15 dakkalık cd işlemiyo gibi.Şöyle bi durum varsa o zaman işler değişir.4 kişide de yüzük vardır ve her yüzüğün kendine ait cdsi vardır.O zaman her 15 dakikada bir 4 gobline spawn olması lazım.(şansı felan hesaba katarsak tabi daha az olur.) Şimdi soru şu, yüzüklerin cdleri party oyunlarda birbirine bağlımı değil mi?Butcherın vuruşunda cd hiç tetiklenmiyomuş gibi bi durum var.Yani sadece yüzüğün goblin spawn etme şansı ile goblini çıkarıyosun gibi bir şey anladım ama sizler ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 pata küte ölmüyolar bilerek ölüyolar. let the butcher kill you diyo. mesela 4ünüzde puzzle ring varsa 4 goblin spawndan sonra ölün diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ya sonuç olarak isterse 15 sn de bir spawnlasın act 1 de goblinden zengin olma diye bişey yok. Act 1 de hiç bi şekilde zengin olma diye bişey yok hatta. ilvl63 oranı o kadar düşük ki yüz tane elit kessen 10 tane atıyor. Act 3 yapan karakterin varsa başka hiç bişeyi denemiceksin direk act 3 yap gitsin bi immortal düşürürsün 1k goblin kessen o kadar para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 puzzle ring diye bir itemin varlığından yeni haberdar oluyorum. omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 İsmi neymiş ki ben biliyorum bunu ama bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Puzzel dan çıkan goblin bunu attı bugün. sanırım arkadaşın dediği gibi 15 dakikada bir spawn oluyor. hoşuma gitti benim bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 goblinlerin hepsi lvl 61 ise kasmanın bir anlamı yok , o işi oyunun çıktıgı ilk hafta yapıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Biraz kasın act 1 sonra anlarsınız boşa kasıorm diye :D Ordan 25 legend düşsün act 3 den düşen 1 item etmez. Şöyle gösterim biraz gaza gelin. ikisi baya eder.Bu sabah attığı glove;ve 20 dk önce attığı kafalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 o nasıl bir eldivendir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 puzzle ring yancılarda çalışıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Caiz olmadığı için sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar