Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 resmin aynisindan karsimda oturuyor, kutuphane degil zina yuvasi tovbe tovbe :sss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 said: Bursa'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Erkek Gay ilişkide kim kime dumduma mı yoksa klasik bir taraf hep pasif diğeri aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 inc FAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 erkeksi lezbiyenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Absolut said: Erkek Gay ilişkide kim kime dumduma mı yoksa klasik bir taraf hep pasif diğeri aktif mi? Ikı turlusu de var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Copry çok acımasız trollüyosun topağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Fin said: su test iyimis ben gay çikmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 cicibeybe said: Copry çok acımasız trollüyosun topağı >.< sustum pek tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 copry said: spo Karea said: laqn o kadar gay muhabbeti yaptınız bu sabah iş yerine italyan göndermişler firmadan, adam boynunda şal kırıta kırıta geziniyor iş yerinde başka konu mu bulamadınız Ya opusen lezbiyenler gorseydin? lez ler çirkin oluyor ya cık ama bi keresinde kız arkadaşımı bi kız arkadaşıyla böle french kiss gördüm o fena diildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bu elın dejenere jokere benziyor ya korkuyorum gerçekten kendisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 copry said: cicibeybe said: Copry çok acımasız trollüyosun topağı >.< sustum pek tamam Sen susarsan ne kadar gay bi ortam olucağının farkındasın dimi OMG SHE IS A GENIUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yalnız kız konularından çok daha hızlı ilerledi konu 6 saate 15 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 turuncu renkli adı paticik forum erkek dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ya abi zaten browserı açık unuttuğumda paticik.com yazısı görüldüğü an yaşanan o awkward silence?? http://i45.tinypic.com/a14tqe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 forumda ılık rüzgarlar esiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 deadwoll said: erkek erkeğe cinsel ilişkiye giren herkes gay olmuyor http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/131/399/fry.PNG?1307468855 PastorOfMuppets said: I hate the word homophobia. It's not a phobia. You are not scared. You are an asshole. -Morgan Freeman. Morgan Reis (tu) http://static.guim.co.uk/sys-images/Observer/Pix/pictures/2010/10/12/1286893906948/Morgan-Freeman-006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 fobi olsa problem degil ki zaten, bi nefret, bi garip biseyler. fobi olsa kendi kendine korkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 morganfobya var bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 evlatlik kiziyla evlenen abimiz degil miydi morgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ahah iyi denk geldi, simdi gordum. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5606201_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ben onlarin oyle dogduguna inanmiyorum gaylik sonradan edinilen bi tercih bana bogurtulu metal muzik dinletemezsin ama blues, country, jazz, flamenco her zaman dinlerim nasil filmde muzikte bilmemnede tercihlerimiz varsa ibne olmayi secmek de oyle birsey ha bazilarinin hormonsal dengelerinde bozukluk vardir dogustan, o ayri,ona saygim var.zaten onlar direk kendilerini belli ediyolar.hastalar cunku bu yuzden ibneligi tercih edenlere saygim var ama zerre sempatim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bu inancını hangi argümanlarla destekliyorsun peki? İnanmıyorum derken, böyle din gibi bi olgu mu? Sen inandığın ya da inanmadığın zaman iş bitiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 adam inanmiyor abi inanc meselesi bu ustune gitmeyin asdagsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar