Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bende çocuklarımın gay olmasını istememde. Eğer kendi çocuklarımı, eger onların cocukları, benim torunlarım, büyüyüpte gay olursa onlara bir anda üvey evlat/sokak cocugu muamelesi yapacak sekilde yetiştirmişsem ortada çok daha büyük bir sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Şu gaylikte sevişme zorunluluğu olmasa süper olur aslında. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 aynen. seviştikleri düşüncesi çok itiyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Absolut said: Şu gaylikte sevişme zorunluluğu olmasa süper olur aslında. :P ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 gay'lerin sevişmeleri konusunda siz erkeklerin tepkilerine yakın tepkilerim olduğunu itiraf etmeliyim taki 2011 ingiliz yapımı Weekend filminde ki gay çiftin sevişme sahnesini izleyene kadar. çok sexyiydi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Yine saçmalanmış sayfalarca. Son 4-5 sayfayı midem kaldırmadı gerçi ama şunu söyliyim, erkek erkeğe cinsel ilişkiye giren herkes gay olmuyor. Her gay allı pullu giyinip makyaj yapmıyor... Çok saçma bir algı var kafanızda atın onları. Gayet maskulin takılan, hayvani yakışıklı adamlar var sokakta; kızlar böyle ağızlarının içine bakıyor; onlar da gay. Kaldı ki biz işi sadece cinsellik boyutunda hayal edebiliyoruz çünkü muhtemelen hormonlarımız izin vermiyor ama ortada bir de "sevgi" durumu var. Yani gay Ahmet'in gay Mehmet'le tek ilişkisi ard dövdürmekten ibaret değil. Adamlar birbirlerini seviyorlar. Zaten bu noktada işler zorlaşıyor onlar için. Adam başka bir adamı seviyor, ona aşık. Kadınlar zerre ilgisini çekmiyor, aynı bizim başka erkeklerle ilgilenmememiz gibi ve toplum bunu anlamıyor. Toplumun tek anladığı şey seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 abi Mehmet'ler Ahmet'ler gay olmasın zaten mümkünse. Boray olsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ya ne sevecek bırah allahaşkına yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Önyargıyı kırmak gerçekten çok zor. Bu ülkede insani ve ahlaki duyguları eğitilmeyen insanlar tarafından kabullenmek çok zor. Ben bir işitme engelli olarak insanların engellilere karşı bakış açısı ne kadar acımalı olduğunu görebiliyorum mesela. Ama herkesin birbirini anlayabileceği birgün geleceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 o degilde bu modacilar neden hep gay oluyor yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hype sadece hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 coco said: gay'lerin sevişmeleri konusunda siz erkeklerin tepkilerine yakın tepkilerim olduğunu itiraf etmeliyim taki 2011 ingiliz yapımı Weekend filminde ki gay çiftin sevişme sahnesini izleyene kadar. çok sexyiydi lol. Weekend kötüydü bildigin. Brokeback mountain'daki daha iyiydi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 benim gay arkadaşlarım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Nekro said: o degilde bu modacilar neden hep gay oluyor yau sektör ve çevre itibari ile cinsel kimliklerinin sorun olmayacağı bir meslek de ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ne önyargisi ya. acik ve net olanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Başlığı görünce aklına http://3.bp.blogspot.com/_gkVMaAMdXC0/S7DW34rtAsI/AAAAAAAAA1s/_Fyfkeeou1M/s1600/bengay.jpg gelen tek kişi ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 sipeyskeyk said: Nekro said: o degilde bu modacilar neden hep gay oluyor yau sektör ve çevre itibari ile cinsel kimliklerinin sorun olmayacağı bir meslek de ondan. bence seyden adamlar super hatunlarla muhattap oluyorlar hep sikiliyorlar sonra degisiklik ariyorlar. ibne kovboylar diye bir film vardi mesela ben orda sogudum gaylerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 mani said: said: cocuklugundan itibaren avci olarak yetistirilen erkegin genellikle agresif flort eden hemcinsi karsisinda beklenmeyen sekilde av durumuna dusmesinden kaynaklanan asiri tepkisel ruh hali. kadinlarda daha az rastlanmasi kadinlarin av kimligini sindirmis olmalarindan kaynaklanmaktadir ekşiden bir alıntı homofobiyle ilgili aslında çok net açıklamış. sizin hissettiğiniz aslında göt korkusu. Yani bir nevi "sikmeseler bari" durumu. Ama gerçek hayat böyle değil. Tabi mavi istiridye barına girmediyseniz. abi ekşiden alıntı dediğin yıllardır söylenen laf, bir anlamda bilimsel tanımı gibi birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ayfon said: coco said: gay'lerin sevişmeleri konusunda siz erkeklerin tepkilerine yakın tepkilerim olduğunu itiraf etmeliyim taki 2011 ingiliz yapımı Weekend filminde ki gay çiftin sevişme sahnesini izleyene kadar. çok sexyiydi lol. Weekend kötüydü bildigin. Brokeback mountain'daki daha iyiydi >:D< kötü derken kriterin ne bilemedim ama her iki filmde de evet gaylerin sevişmelerinin en azından tavşan gibi sadece penitrasyondan ibaret olmadığını görebiliyoruz... edit: penetrasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 penitrasyon ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 laqn o kadar gay muhabbeti yaptınız bu sabah iş yerine italyan göndermişler firmadan, adam boynunda şal kırıta kırıta geziniyor iş yerinde başka konu mu bulamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 coco said: Ayfon said: coco said: gay'lerin sevişmeleri konusunda siz erkeklerin tepkilerine yakın tepkilerim olduğunu itiraf etmeliyim taki 2011 ingiliz yapımı Weekend filminde ki gay çiftin sevişme sahnesini izleyene kadar. çok sexyiydi lol. Weekend kötüydü bildigin. Brokeback mountain'daki daha iyiydi >:D< kötü derken kriterin ne bilemedim ama her iki filmde de evet gaylerin sevişmelerinin en azından tavşan gibi sadece penitrasyondan ibaret olmadığını görebiliyoruz... emin ol cogu gay'in heterolardan daha iyi cinsel hayati var ve penitrasyondan ibaret degil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 her bir packe ayrı ayrı çilek koyup kremşanti eşliğinde aşk yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 penetration penetrasyon. penitrasyon değil. typoda ısrarcı olmayalım diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar