TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Şuraya 2 kate upton resmi koyun bak bakalım gay may kalıyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Video bile konuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ilk 10 sayfaya filan baktım da bayağı şaşırdım, burada homofobi daha yaygındı ya geçen sene filan. hayırdır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dibini dovdurdu herkes yaz sezonunda, toplu toren yaptik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sostizm said: Lufen okuyun: http://www.cokucuzkitapal.com/image/urun/2011/05/04/Resim_1304521473.jpg Bir kitap okudum ve hayatim degisti geyigi yapacagim evet. ... Arkadasim sonra esinden bosandi. Simdi memeleri falan var. Neden anlattim simdi onu da bilmiyorum. çünkü adın pınar ve soyadın da çekirge. arkadaşım dediğin kişi en başından beri naturel memeleri olandı; eşinin gey olduğunu anladı ve boşandı. sürekli gülerek kafa sallaması da manyaklık belirtisi. arabaların arkasına konan kafası sallanan köpek oyuncaklara dönmüş bildiğin... sen de tüm bu olan biteni oturdun yazdın ve kitap diye satıyosun millete. ayıp yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kocan gelip hanim ben kadin olucam dese senin de kafa gider heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 öyle bi adamı koca diye kabul etip evlenen hatunda hiçbi zaman akıl olmamıştır ki sonradan gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 hay sen bin yasa kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kız da lezbiyen değil miymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 lol hala bu mu tartisiliyo ya kim ne bok yerse yesin bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://www.geyikmerkezi.com/resimarsivi/gana-futbol-milli-takimi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dimi panpa. boşverin bi koreye gidelim biz harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ha bi de o kafalar var dimi copry... lezbiyen bi çift her hetero veya homofobik adamın hayallerini süsler... 3. kişi olmak ister o ikisinin arasında ya da istemez ne bileyim, tam empati kuramadım şimdi... ama aynı tablodaki iki kadının sadece cinsiyetlerini değiştirip iki eşcinsel erkek yaparsan "oh şit fak degidinlabajgayerdeyajayin! layörüyülağlağgeağg" idir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Bunlarin hepsi tabu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 EgoistOrgan said: lezbiyen bi çift her hetero veya homofobik adamın hayallerini süsler... 3. kişi olmak ister o ikisinin arasında ya da istemez ne bileyim, tam empati kuramadım şimdi... buna niye şaşırıyorsunuz anlamadım. zaten homofobik dediğiniz adamın tek derdi iki erkek seviştiği zaman kendini erkeklerden birinin yerine koyması (beyin bunu otomatikman yapıyor tahminen) ve durumdan iğrenmesi. ortada iki kız olunca bu açıdan bir sorun olmuyor. kendini zaten bir kızın yerine koyması beyin açısından zor ama koysa bile sorun yok çünkü karşı taraf da kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 peki olaya bir de şu açıdan bakalım: gay olsam gene de yalnız kalırdım.............. http://www.riendoconmemes.com/wp-content/uploads/2012/09/gay-forever-alone.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bu arada tesadüfen imzayla topik de uymuş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 işin dinsel boyutuna girilmesini ve millete ayar vermeyi bekledim ama hepinizin atayiz olduğunu unutmuşum... bu yüzden "i'll just leave this here..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 din boyutuna giriyorsak hazir kullanilma kicin bekleyen grafigim vardi http://commonsenseatheism.com/wp-content/uploads/2009/04/timeline.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 DIn boyutuna girilirde ben geri kalir miyim? BENCE OKULDA BIRI PANDIK ATIYO BUNLARA, SONRA BILINC ALTINDA IBNELESIYOLAR. KESIN ABI! ANNE BABA DIN SEVGISI ALMADIKLARI ICIN OLUYOR, KURAN OKUSALAR HIC OYLE OLMAZ CUNKU KURAN YASAKLAMIS. ONU OKUYUNCA HEMEN HETERO OLURLAR. EVRIM TEORISI YALAN TUM BILIM ADAMLARI BIR OLUYO, DIN USTUNE KOMPLO BU! BENCE DARWIN I OKULDA PANDIKLEMISLER O YUZDEN. DUNYA YUVARLAR DEGIL, SACMA BILIM ADAMLARI ATIYO, DINIMIZ OYLE DEMIYOR! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/33/Orlando-Ferguson-flat-earth-map.jpg (bu arada saka zannedenler, yukaridaki resim ciddidir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Scientific Advancement faggotryle aynı grafiğe mi sahip şimdi onu mu demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Yalnız dünyanın yuvarlak oluşu da gerçekten son 3 yüzyılın en büyük komplosu. Yuvarlak olsa üzerinde durmakta zorlanır dengemizi sağlayamazdık ama sırf dinde yazanlar yalandır diyebilmek için medya ve sözde bilim adamları uydurmasyon resimlerle bizi kandırmaya çalışıyor. Nedankonun resmi isabetli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hepsinin ozu, olaylara bilimsel yada objektif degil, subjektif yaklasmak. kaynagin din veya dunya gorusun, degersiz dogmalarla bakma olayi yani hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ben evden cikiyorum yuruyorum yuruyorum eve donmuyorum , ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar