deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Kız arkadaşım "arkadaşlarınlasındır diye rahatsız etmek istemedim" diyor lan bana negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 meali 'beni arkadaslarimlayken rahatsiz etme sakın' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Taksim'de bir Rus restoranında tavuğun butunu elimle hapur hupur götürdüğüm için kız ayrıldı, heralde bu adam esnaf çekilmez dedi hehe. Şaka bi yana en saçması yukardakiydi benim adıma , diğerleri şöyle. Biriyle kızla yaptık bi şeyler, eski sevgilinle görüşüyor musuna hayır demiştim. Görüşüyorduk. Vicdan yaptım sonra, ayrıldık, pişman oldum, telefonumu açmadı. Birinde aile faktörü devredeydi. Kız aileme ailem kıza saçmasapan mevzulardan bilendi. Benim de tabi hata payım var. Uzatmayabilirlerdi, en azından kız. Bağlama çekebilirdim çünkü. Riske almak istemiyordu geleceğini ama sürdürüyordu hatun, ben önümü bu sefer göremediğim için bitirdim. Devam etmeye çalıştık sonra, olmadı. Biriyle zaten kız beni sevdiğini söyleyip ondan bundan bi hoşlanıyordu, bi salak saçma bi şeydi. Biri yüksek lisans mezuniyet falan derken ve aramızda şehir farkı varken ilgilenemedim, biraz stresli günlerdi. Bir de alttan alamama durumu vardı benim aileye karşı. Ondan hatun bitirdi. Sonradan biraz denedik, olmadı. O zaman burdan hatun kişilere mesajım erkek annelerinin kıl versiyonları var, abidik gubidik hareketleri de var. Çocuğa güveniyorsanız atar yapmayın, siyaset yapın daha iyi gibin efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 lan millet kizi buluyo, bi de sacma sebeplerden ayriliyo, lukse bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 müsrüflük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ağlamaya hakları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 1.lisede yuzuk takmaya kalkti ayrildim 2. Cok kavga ediyoduk ayrildim 3. Sorumsuzdu ayrildim 4. Askerden sonra kafayi yedi psikopata donustu ayrildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Tok açın halinden anlamaz tabii. Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 xaty challenge accepted diyormuş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 son lafı etmiyeydin ne kadarda sempatik bi o kadar masum dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 harbi lan. son kısmı ile bi anda çirkef türk kezbanına bağladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ama sonuçta hiç terkedilmemiş. Yani. Kelebek gibi uçup arı gibi sokuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben istemez miydim yaşıyım o tecrübeyi genç yaşta eğitiyim kendimi. iyi bişey değil ki terkedilmemek abi ne alaka kezbanlıkla. aşkolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bana da takmaya calissalar ben de ayrilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 CthuLhu said: xaty challenge accepted diyormuş dsf demez ama o yüzden benim sevgilim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 aquila said: bana da takmaya calissalar ben de ayrilirim. typo mu yaptım diye korktum allah seni top etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 copry said: ben istemez miydim yaşıyım o tecrübeyi genç yaşta eğitiyim kendimi. iyi bişey değil ki terkedilmemek abi ne alaka kezbanlıkla. aşkolsun :( ülennn gönül almasınıda iyi biliyo yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Yok başarılı değil de sen patladın.Yoksa gayet kezbanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 snne be slq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 corpy kezban mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 copry said: 1.lisede yuzuk takmaya kalkti ayrildim 2. Cok kavga ediyoduk ayrildim 3. Sorumsuzdu ayrildim 4. Askerden sonra kafayi yedi psikopata donustu ayrildim :( ne o pişman mısın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ilişki ? biten ilişki ? ilişki ne lan ? biriniz beni teselli etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 escape said: corpy kežman mıymış kežman pişman mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kimse benim elime su dokemezdı dıyodun sdfklşhşsdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar