Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma sebeplerden biten ilişkileriniz

antiban

Öne çıkan mesajlar

Taksim'de bir Rus restoranında tavuğun butunu elimle hapur hupur götürdüğüm için kız ayrıldı, heralde bu adam esnaf çekilmez dedi hehe.

Şaka bi yana en saçması yukardakiydi benim adıma , diğerleri şöyle.

Biriyle kızla yaptık bi şeyler, eski sevgilinle görüşüyor musuna hayır demiştim. Görüşüyorduk. Vicdan yaptım sonra, ayrıldık, pişman oldum, telefonumu açmadı.

Birinde aile faktörü devredeydi. Kız aileme ailem kıza saçmasapan mevzulardan bilendi. Benim de tabi hata payım var. Uzatmayabilirlerdi, en azından kız. Bağlama çekebilirdim çünkü. Riske almak istemiyordu geleceğini ama sürdürüyordu hatun, ben önümü bu sefer göremediğim için bitirdim. Devam etmeye çalıştık sonra, olmadı.

Biriyle zaten kız beni sevdiğini söyleyip ondan bundan bi hoşlanıyordu, bi salak saçma bi şeydi.

Biri yüksek lisans mezuniyet falan derken ve aramızda şehir farkı varken ilgilenemedim, biraz stresli günlerdi. Bir de alttan alamama durumu vardı benim aileye karşı. Ondan hatun bitirdi. Sonradan biraz denedik, olmadı.

O zaman burdan hatun kişilere mesajım erkek annelerinin kıl versiyonları var, abidik gubidik hareketleri de var. Çocuğa güveniyorsanız atar yapmayın, siyaset yapın daha iyi gibin efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...