Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 buna ayrı bi topak açam didim http://www.amazon.com/dp/B009PNLAAW/ List Price: $164.88 Price: $9.99 You Save: $154.89 (94%) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 sende mi /v/ de gördün abi just causedan xcom çıkmış birine ya off alıyorum direk fak dis şit amerika için bu kodlar dimi ? vpn falan mı gerekicek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 valla çoğu var bende bunların, just cause 2 falan tam kafa dağıtmalık oyunlar. deus ex zaten allahın emri. en alttaki iki oyunu da duymadım etmedim. ama fiyat efsaneymiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yok vpnye gerek yok da legit amerikan adresi lazım, texas veya washington bul tax free eyaletler bende de hepsi var ama trade ve giveawayler için alcam bi tane bi de just causedan xcom nasıl cıkıyo la, jc keyi diye xcom keyi mi vermişler dasghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 amazondan almakta problem yok ya. kardeşim ny da yaşıyor. alışveriş yaptım bol bol allah be jc den bir xcom da bana çıkarsa dokunmayın şabanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 new jerseyde sanırsam tax free new egg ordaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 al abi bne bu threadde gördüm 4chan http://boards.4chan.org/v/res/158506247 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hee kodları diyosun, region freedir hepsi büyük ihtimal ama tam bilmiyorum belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 amazoncu tonye sordum region olayını cevap atar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 normal steam kodu region free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 said: Add all to my steam ac -> central europe :D evet hepsi region free steam kodları amazonun civ5 steam kodu amerikan ipsi gerektiriyordu mesela ama bunlar sorunsuzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 amazon şov yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Lst remnant ve quantum conundrum yakın zamanda almayı planladığım oyunlardı, toplam 25$ ediyorlardı. Çok iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Silphatos said: said: Add all to my steam ac -> central europe :D evet hepsi region free steam kodları amazonun civ5 steam kodu amerikan ipsi gerektiriyordu mesela ama bunlar sorunsuzmuş amazondan aldım ben civ5'i amerikan ipsi falan gerekmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Game Downloads are only available to US customers dedi almaya çalışırken. napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 birisi delikanlılık yapıp alsın ve bana anlatsın nası alındığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hamsilipilav said: Silphatos said: said: Add all to my steam ac -> central europe :D evet hepsi region free steam kodları amazonun civ5 steam kodu amerikan ipsi gerektiriyordu mesela ama bunlar sorunsuzmuş amazondan aldım ben civ5'i amerikan ipsi falan gerekmedi sonradan değiştirmişlerdir belki, geçen yıl bi satışta öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hallettim tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Amazon mobilden aldirtmiyo, aplikasyonda da cikmiyo aratinca, erisebilecegim bi bilgisayar da yok su an cok caresizim /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bitek deusex var dierleri çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 10-15 dakika önce "Currently unavailable" oldu. Terredüt etmiştim deus ex ve last remnant'a sahip oldugumdan ama gene de aldıgım iyi olmus. Yalnız bundle'ın fiyatını biraz şişirmişler last remant'a 40 dolar yazarak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 aa bitmiş mi la bende sadece Quantum Conundrum için alacaktım diğerlerini de dağıtcaktım, neyse iyi olmuş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yetişemedik mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 benim gibi hayvanlar 10ar adet alınca kalmıyor tabi. civ 5 ilk dağıtılanlar US only, sonrakiler region free idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Yaaaa tüh kaçırdık mı şimdi pöfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar