Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Dün çok düşündüm ve karar verdim bugün ayrılıcaktım ama bugün iş çıkışı bi kız arkadaşı ile buluşucakmış hatta söylediğine göre arkadaşı onu işten alıcakmış. Ben kaçmıyorumya yarın buluşuruz dedi ama ben kaçıyorum diyemedim.

Resmen kudurmak üzereyim bugün söylemezsem çatlıyacak gibi hissediyorum yarınımı beklesem yoksa iş çıkışı önünümü kessem. Telefondan dan da yol vermek istemiyorum god damnnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Dün çok düşündüm ve karar verdim bugün ayrılıcaktım ama bugün iş çıkışı bi kız arkadaşı ile buluşucakmış hatta söylediğine göre arkadaşı onu işten alıcakmış. Ben kaçmıyorumya yarın buluşuruz dedi ama ben kaçıyorum diyemedim.

Resmen kudurmak üzereyim bugün söylemezsem çatlıyacak gibi hissediyorum yarınımı beklesem yoksa iş çıkışı önünümü kessem. Telefondan dan da yol vermek istemiyorum god damnnnnn

telefondan yol verirsen hırsını alırsın, ama sonra iradene hakim olman gerek

ilerde, seni özledim.. tarzı şeyler yazmak yok sadasd
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

sakin ol sampiyon ayrilmak istemiyorsan sirf kendini korumak icin ayrilma. git insan gibi konus bu davranislarinin sebebi nedir eger boyle devam edersen iliskimiz geri donusumsuz bir sekilde bozulur vs diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

1 Hafta öncesine kadar

hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm

sırf bunun için psikiyatriste gittim

İlişki 1.5 aylık

Too troll to be troll.

Ne ara hediyeler aldın şımarttın, 1 hafta öncesine kadarsa psikiyatriste ne ara gittin, komple yanlış olmuş abi bu iş. Tutmamış yani, 1 aylık ilişkide bunlar oluyorsa tutmamış sevememiş seni, kendi ayrılmak da zor geliyor belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ayrılmak için bile peşinden koşuyorsun bilmem farkında mısın, bu da hala umut beslediğini gösteriyor aslında da umut falan yok ortada, kız bitirmiş işi. Erteliyor, sen yarını zor bekliyorsun yine de falan, yuh.

Amacı zaten kendi üşenip senin ayrılmak istemen olduğu için söylediğin an ona o mutluluğu ve rahatlamayı vermiş olacaksın, ayrılırken bile bu kadar istediği gibi davranma bence. Arama sorma kendi uğraşsın buluşmaya istiyosa, istemeyebilir de zaten, sönerek biter o zaman da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...