Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ahahahha güldürdün kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ginaly said: Lord_Argos said: Her zaman kibardım, hiçbir zaman kırmadım, hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm... Not: İlişki 1.5 aylık batak oynerken de bütün asları önce çıkıyondur sen. ahahah. iyiydi bu. gerçi ben bazen öyle yapıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Lord_Argos said: .. "Off ne var konuşucaksan konuş" şu lafı yedikten sonra hala konuştuğun sürece daha kötülerini yapacak zaten. azıcık man up lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Dün çok düşündüm ve karar verdim bugün ayrılıcaktım ama bugün iş çıkışı bi kız arkadaşı ile buluşucakmış hatta söylediğine göre arkadaşı onu işten alıcakmış. Ben kaçmıyorumya yarın buluşuruz dedi ama ben kaçıyorum diyemedim. Resmen kudurmak üzereyim bugün söylemezsem çatlıyacak gibi hissediyorum yarınımı beklesem yoksa iş çıkışı önünümü kessem. Telefondan dan da yol vermek istemiyorum god damnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 "yok yarın bulusmayız, gg no re" de olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 cuce doru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 o kızı unut sen panp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 kisa mesaj atarak bitirmek dunyanin en eglenceli seyi, denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Karsindekine ' I have no balls ' sinyalleri vermek istiyorsan tabi. 1.5 yil diyor , gecen gun bardan kaldirmadi kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: Not: İlişki 1.5 aylık diyor aslında topik açıp klavye eskitmeye bile değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: Dün çok düşündüm ve karar verdim bugün ayrılıcaktım ama bugün iş çıkışı bi kız arkadaşı ile buluşucakmış hatta söylediğine göre arkadaşı onu işten alıcakmış. Ben kaçmıyorumya yarın buluşuruz dedi ama ben kaçıyorum diyemedim. Resmen kudurmak üzereyim bugün söylemezsem çatlıyacak gibi hissediyorum yarınımı beklesem yoksa iş çıkışı önünümü kessem. Telefondan dan da yol vermek istemiyorum god damnnnnn telefondan yol verirsen hırsını alırsın, ama sonra iradene hakim olman gerek ilerde, seni özledim.. tarzı şeyler yazmak yok sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: Dün çok düşündüm ve karar verdim bugün ayrılıcaktım ama bugün iş çıkışı bi kız arkadaşı ile buluşucakmış hatta söylediğine göre arkadaşı onu işten alıcakmış. Ben kaçmıyorumya yarın buluşuruz dedi ama ben kaçıyorum diyemedim. Resmen kudurmak üzereyim bugün söylemezsem çatlıyacak gibi hissediyorum yarınımı beklesem yoksa iş çıkışı önünümü kessem. Telefondan dan da yol vermek istemiyorum god damnnnnn sakin ol sampiyon ayrilmak istemiyorsan sirf kendini korumak icin ayrilma. git insan gibi konus bu davranislarinin sebebi nedir eger boyle devam edersen iliskimiz geri donusumsuz bir sekilde bozulur vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 YİYOSA AYRIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 sustainable development in renewable relationships mi abi bu lordum macin son dakikalari oyuna girmis adam konumunda, uzatmalardan medet umuyor oteki maca kadro disi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 o kadar masraf yaptıysan ayrılmadan önce bi veda seksi hakkındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 şu topağı ben ne zaman açmışım diye düşündüm bi an sonra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bi bilocan en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Pis seviyesiz. Düz ayrılıcaksın en temizi, seks meks yok sonra taze taze aklından çıkmaz, hatunu başka elemanla görünce de kendini kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 klasik turk kızı yapıcak bisi yok abi sen iyi davranmıssın oda sımarmıs tabi,sunu soyliyeyim hic bir sekilde geri adım atma.aynı olcude sertlikde ters yaparsa sen de ters git. ayrılacaksan da uzatma.sal kusu gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: 1 Hafta öncesine kadar hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm sırf bunun için psikiyatriste gittim İlişki 1.5 aylık Too troll to be troll. Ne ara hediyeler aldın şımarttın, 1 hafta öncesine kadarsa psikiyatriste ne ara gittin, komple yanlış olmuş abi bu iş. Tutmamış yani, 1 aylık ilişkide bunlar oluyorsa tutmamış sevememiş seni, kendi ayrılmak da zor geliyor belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Lord_Argos said: Ben: Yarın alıcam, burasıda çok sogukk üşütmessin umarım kendine iyi bak (fazla yavşamadan) abi bu nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 copry said: Karsindekine ' I have no balls ' sinyalleri vermek istiyorsan tabi. 1.5 yil diyor , gecen gun bardan kaldirmadi kizi. sen çok yanlış gelmişsin panp. 1.5 aylık ilişki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 O zaman mesaj bile atma beyninde bitir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ahahahah aklın yolu bir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bu arada ayrılmak için bile peşinden koşuyorsun bilmem farkında mısın, bu da hala umut beslediğini gösteriyor aslında da umut falan yok ortada, kız bitirmiş işi. Erteliyor, sen yarını zor bekliyorsun yine de falan, yuh. Amacı zaten kendi üşenip senin ayrılmak istemen olduğu için söylediğin an ona o mutluluğu ve rahatlamayı vermiş olacaksın, ayrılırken bile bu kadar istediği gibi davranma bence. Arama sorma kendi uğraşsın buluşmaya istiyosa, istemeyebilir de zaten, sönerek biter o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar