-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 vaperon said: Sizin ilişki bir başkası tarafından sulandırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 1.5 aylık ilişkide ne ara psikiyatriste gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Az da sen soğuk davran, bi olay varsa direk bahene edecektir zaten. Anlamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: tiLi said: kız benim eski halime benziyo lan. çok üsteleme görüştüğünüz zaman iyiyse iyisiniz. Ciddimisin? İşin garip tarafi, ona göre hiçbir sorun yok ben kuruyormuşum. Biri varsada söylesin kurtulalım ikimizde... 1-2 gün rahatmı bıraksam, arayıp sormasammı? ararsan da söyliycek bir şeyin varsa ara çok fazla arama. çok şımartıyosun. ben şımartılmayı seviyodum valla şımartma kesilirse bırakırdım. ama ben kız diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Flameoffear said: Az da sen soğuk davran, bi olay varsa direk bahene edecektir zaten. Anlamış olursun. mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 3. sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Senden iyisini bulmus. gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kiz seni 1.5 ay tolere edebilmis. hicbirsey yokken canim cicim diye arama bos yere. bir de 1.5 aylik iliskide sorun yasiyorum diye psikiyatriste gittigine gore kiz bir an once kacarak kurtulmali senden sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: Reglisi geçeli 1 hafta oldu, hormonları tavanken tatminde ettim ne arıyor başka dayak mı? abi şuna ne desem ban gelicek. reglisi.. reglisi.. dayak.. dayak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ilk kez mi sevgilin oluyor nedir psikaytrist falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lord_Argos said: Reglisi geçeli 1 hafta oldu, hormonları tavanken tatminde ettim ne arıyor başka dayak mı? TMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 birazdan lord argosun resimleri dökülecek stalkırlar tarafından. internette hem resim koyup hem böyle konular açmamak lzm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Red said: birazdan lord argosun resimleri dökülecek stalkırlar tarafından. istediğin resim olsun. al abi gerek yok /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 benim boyle tipim olsa kiz arkadasimi doverim. niye kibar davraniyosun kiza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 harbi lan kafasına vur.sonra seni seviyorum ondan vurdum de. anlarsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ulan fotoyu ben upload etmedimki nasıl kaldırayım lol. her neyse çok merak eden arasın bulsun karın kası topiğinden asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 gerek yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 elemanin fotodan adi soyadi ciksa, ordan tc kimlik nosuna kadar bulunur zaten, sonra kiz arkadasi da cikar ortaya. kiza link gider. drama baslar. hic gerek yok bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dasaaa said: gerek yok abi internet unutmuyor abi.ayrıca bu riski alan kişi bunu bilierek yapıyor sen şimdi şöyle bir resim koyup sonra gelip reglisi falan desen bi konu açsan sana da acımazlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Lan siz spor bölümünde ne işler ceviriyorsunuz lan o ne biçim resim öle bütün cookie leri history i silecem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi ondan resim koymuyorum ki. korkuyorum yani. bir de en saçma geyikleri yapan adamım. biterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Fly said: Lord_Argos said: Geçen gün aradığımda "Off ne var konuşucaksan konuş" kizin exine donme vakti gelmis, suratina tukur sonra dans ederek kapiyi kapat cik git kolay gelsin, iyi gunlerbu. demeye gelmiştim allahtan uyanık biri demiş ilk sayfadan. kizin her istedigini verdigin zaman iyi degil, kolay ve sıkıcı olursun, bir degerin olmaz. her dakika gorusebilmek, her istedigini gerceklestirmek, lamba cini gibi bişey oluyosun. yoklugu da gormesi lazim ki, var oldugun zamanlarin degeri olsun. basta "tam istedigim gibisin harikasin vs." diyo olabilir, ama o da ne istedigini bilebilir anca, neye ihtiyaci oldugunu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 pişman olmuştur başladığına, bi kız konuşsana be gibi bişi diyorsa , bence sonu gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar