Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

tiLi said:

kız benim eski halime benziyo lan. çok üsteleme görüştüğünüz zaman iyiyse iyisiniz.

Ciddimisin? İşin garip tarafi, ona göre hiçbir sorun yok ben kuruyormuşum. Biri varsada söylesin kurtulalım ikimizde...

1-2 gün rahatmı bıraksam, arayıp sormasammı?

ararsan da söyliycek bir şeyin varsa ara çok fazla arama. çok şımartıyosun. ben şımartılmayı seviyodum valla şımartma kesilirse bırakırdım. ama ben kız diilim
Mesaj tarihi:
kiz seni 1.5 ay tolere edebilmis. hicbirsey yokken canim cicim diye arama bos yere.

bir de 1.5 aylik iliskide sorun yasiyorum diye psikiyatriste gittigine gore kiz bir an once kacarak kurtulmali senden

sori.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Reglisi geçeli 1 hafta oldu, hormonları tavanken tatminde ettim ne arıyor başka dayak mı?

abi şuna ne desem ban gelicek.

reglisi..

reglisi..

dayak..

dayak..
Mesaj tarihi:
birazdan lord argosun resimleri dökülecek stalkırlar tarafından.

internette hem resim koyup hem böyle konular açmamak lzm sdfs
Mesaj tarihi:
elemanin fotodan adi soyadi ciksa, ordan tc kimlik nosuna kadar bulunur zaten, sonra kiz arkadasi da cikar ortaya.
kiza link gider. drama baslar.

hic gerek yok bence de.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

gerek yok abi

internet unutmuyor abi.ayrıca bu riski alan kişi bunu bilierek yapıyor

sen şimdi şöyle bir resim koyup sonra gelip reglisi falan desen bi konu açsan sana da acımazlar sdfs
Mesaj tarihi:
Fly said:

Lord_Argos said:
Geçen gün aradığımda "Off ne var konuşucaksan konuş"

kizin exine donme vakti gelmis, suratina tukur sonra dans ederek kapiyi kapat cik git

kolay gelsin, iyi gunler
bu.

demeye gelmiştim allahtan uyanık biri demiş ilk sayfadan.

kizin her istedigini verdigin zaman iyi degil, kolay ve sıkıcı olursun, bir degerin olmaz.
her dakika gorusebilmek, her istedigini gerceklestirmek, lamba cini gibi bişey oluyosun.
yoklugu da gormesi lazim ki, var oldugun zamanlarin degeri olsun.
basta "tam istedigim gibisin harikasin vs." diyo olabilir, ama o da ne istedigini bilebilir anca, neye ihtiyaci oldugunu degil
  • Yeni Oluştur...