Borlach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 seri çok iyi ilerliyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 son arc baya iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Mangasını takip etmiyorum edenler söylesin Wamuu'dan daha GERÇEK ERKEK gelebildi mi seriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 bu sezon aştı ya. jojo geri planda ama bruno taşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Akıyo seri. Adamlık damlıyo tüm gang den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 (düzenlendi) (:D Mart 23, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 (düzenlendi) geçen hafta jojosuz kaldık. son 2 bölümü çevirip çevirip izliyorum. en beğendiğim part olma yolunda 5. Bucciarati Best Jojo. Mart 11, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 video olmadı xenus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 (düzenlendi) Mart 16, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Bu arada yeni op'un yapımında ve yayınında emeği geçenlerin allah cezasını versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 op'i ben de beğenmedim. FIGHTING GOOOOOOLD iyiydi. bi de fazla spoiler varmış ilk izleyişimde farketmedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 OST çıkmış. bruno theme songları gelmiş. 16:17 ve 52:19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 ya hahah güzel olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 harika olmuş şu ya. ben de eğlendim yaparken montaj yapsam daha güzel olurdu da başıma iş alıp yakusoku no silivri karakterine dönüşmeyeyim dedim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Spoiler jojo ve boss kardeş çıkacakmış gibi bi his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 dio müslimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 abi bu chapter'a niye mangayı okuyanlar niye beğenmiyor? anime only izleyici olarak bence cast, villainlar, kurgusu vs. en iyi sezonu. Spoiler rip abbachio. üzdü gangle tanıştığımız bölümde abbachio mista'nın sinirlendiği 4 dilimli pastadan alıyor. bi de bruno+trish+giorno'ya 4. olarak katılıyor. çok güzel yazıyor araki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 ulan unutmuşum bugün olduğunu, spoiler'ı açtım kamil gibi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 upss eski forumda spo içi açıklama yazıyorduk ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Spoiler Fena harcadılar ya adamı ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 (düzenlendi) 16 saat önce, Xenus dedi ki: abi bu chapter'a niye mangayı okuyanlar niye beğenmiyor? anime only izleyici olarak bence cast, villainlar, kurgusu vs. en iyi sezonu. Spoiler JoJo hikayesi içinde yan hikaye gibi olması birinci sebep, karakterler güzel olsa da genel hikaye işlenişinde sıkıntı var. Giriş, gelişme çok güzel gidiyor, sona yaklaşınca saçmalamaya başlıyor vento aureo, aceleye getirilmiş gibi. Adam herhalde bir an önce bitirmek istedi diye düşünmüştüm ilk okuduğumda. Misal, Steel Ball Run da paralel hikaye gibi, ama hikaye ve karakter işlenişi çok çok daha iyi. Hikaye mi, biz pozlar için geldik diyorsan, orda da bi eksiklik var. Tatmin etmedi yani beni. Belki ilerde yeni yazacağı bir hikayede vento aureo'daki olayları ve kişileri kullanırsa fikrim değişebilir. Nisan 27, 2019 Sacros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) .. duble Mayıs 11, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) haydaaa! ne gerek vardı şimdi stand için böyle bir açıklamaya? Spoiler bourne legacy'de ki gibi stand aslında virüsmüş zeminine ne gerek var abi? mangada da böylse çok saçmaymış. ayrıca ne joseph ne jotaro okla vurularak stand kazanmadılar. virüs onlara nasıl bulaşmış peki? Mayıs 11, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar