DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ben halen acabiliyorum ne is anlamadim toplu mu kapatiyorlar acaba acctu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 pARA iadesi olmus.Simdi oyuna girip deneyecegm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Oyun bende de açık.. 9g luk satış yapmışım.Onları aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Makarov said: Arenanet çok iyi bir firma , başka paragöz firmalardan beklemeyin bu uygulamayı.Ayrıca oyun patladı diyenlere diyeyim , oyunda şuanki oyuncu sayısı yeterde artar bile. oyun patladı refund UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bck said: Makarov said: Arenanet çok iyi bir firma , başka paragöz firmalardan beklemeyin bu uygulamayı.Ayrıca oyun patladı diyenlere diyeyim , oyunda şuanki oyuncu sayısı yeterde artar bile. oyun patladı refund UP Patladı mı , buna sadece gülerim , hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ne güzel, keşke gw2 hesabım olsaydı da refund yapsaydım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 refund ettim ben de ya. oyunun belirli bi kitlesi var tabi ama bana göre patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ultimayı 250 kişi ile oynuoduk o yüzden np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o kadar koyuyor ki şuanda sanalpazar dan almak of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 FesTivaL said: Oyun bende de açık.. 9g luk satış yapmışım.Onları aldım :D Bana gönder hayrına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Toplu bi kapatma gelir herhalde. O yüzden elinizdeki tüm goldları bana yollayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 adamların iyiniyetini suistimal ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ahmedinejad said: adamların iyiniyetini suistimal ediyorsunuz. Aynen , bunun rapor edilmesi gerek Arenanete , gözden kaçırıyrlar herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 İşiniz gücünüz rapor etmek..Size zararımı var ? Belki de ben Gem aldığım için kapatmıyorlar... Belki gene Gem alacam. Bırakın da kendi strajilerini kendileri belirlesin.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 reampage said: FesTivaL said: Oyun bende de açık.. 9g luk satış yapmışım.Onları aldım :D Bana gönder hayrına sdf Arkadaşa gonderdim. Toplam 82g .. Oysa ki ... Trade Post önünde ne kadar çok vakit geçirmiştim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 festival çok tehlikeli bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 şimdi buradan gazı alıp alıcam oyunu. sonra refund kapanacak, ben de beğenmicem böyle düdük gibi kalıcam ortalık yerde. iyisi mi ben arkadaşın acc ile girip oynayayım azcık. gerçi 14.4gb indirmek de evlat acısı gibi (adil kullanım sağolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 o iade yapanların çoğu zaten oyunu geri alır. Tahmin tabi benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 @Deno (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 gonderdik bakalim ticket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 gece yolladım, 1saat sonra yanıt geldi, ertesi günde para yattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Bende göndetçrdim ama 10 saat geçmesine rağmen hala dönmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben greenmangaming den almıştım, refund yalan. zaten düşünce ne edicem arada açıp takılıyorum canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 poff 6 ay oncesindeki siparisi iade etmiyorlarmis. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Aynen. 6 ay muhabbeti oldu banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar