vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Yüzlerini gördüm de milli maç yenilgisini unutturdu :D Ohhhhhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 tam noobluk bu baska bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 detaylı bilgi verilseydi bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ne olur ne olmaz diye post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 "nasıl başlık açılmaz"a örnek olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bu ne abi biri mi osurmuş mecliste ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 başlık kreş terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Red said: bu ne abi biri mi osurmuş mecliste ? aynen bu aklıma geldi benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 cok yetosunuz ya herhangi bi haber sitesine girin kabak gibi cikar sonra gelin yorumlayin hadi bakiim gencler calistirin saksilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 osurmuşlar yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sooo what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 çok mu kokmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 referandumda cok mu farkli bisey cikacak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 cumhurbaşkanını bizmi sececez osman pamukoğlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sufi'nin post'u aklıma geldi başlığı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bu niye bu kadar büyütüldü anlamadım yerel seçimlerin tarihi ile ilgili bir değişiklik oylamasında 367yi geçemedikleri için referanduma gidilebilir falan dendi. belki aralarında yerel seçimlerin tarihleri vs ile ilgili kaygısı olanlar vardır ondan ret vermişlerdir. ama AKP yine AKP yani çoğu RTEnin fanboyluğunu yapmaya devam edecek. ortada bir çatlama, görüş ayrılığı olduğunu sanmıyorum. ama tabi ulusalcılar falan nasiplenmiş hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 6 ay erken yapılcak diye trilyonlar yine referanduma akacak of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yapılmasın abi referandum falan kimsenin zaten bunun hakkında bir fikri olduğunu sanmıyorum herkes kendi partisi çoğunluk olarak ne dediyse ona oy verecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 seçim meçim hiç bişi olmasın işte başbakan ne istiyorsa o olsun. meclisi de kapatalım, çok lüzümsuz bi yer. sanki bişi değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paket, her durumda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e gidecek. Gül’ün önünde referanduma sevketme veya TBMM’ye geri gönderme seçenekleri bulunuyor. Şoku üzerinden atan Ak Parti hızla hesap yaptı. Ocak ayında referandum yapılmayacağını belirten AK Parti kurmayları, Gül’ün paketi Meclis’e göndermesi, yeniden uzlaşma sağlanamazsa da askıya alınması konusunda kulis yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar