Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 DKE | Türkiye - Romanya | 12.10.2012 @ 20.30

kavurma

Öne çıkan mesajlar

romanyanın en rahat galibiyetlerinden biridir herhalde sdfs

yani caner bile oynardı şu takımda hamitin yerine falan.

sercan denen adamda hiçbir katkısı yok.milli takımda tecrübe kazanıyor resmen adam.

ayrıca hakan şükür suan gelse bu takımda net oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Umarım bir gün Abdullah Avcı milli takım nedir, kulüp takımıyla milli takım arasında ne fark vardır öğrenecek.

İşte o zaman Avcı milli takımı çocuk kreşi olarak görmeyecek, Sercan gibi saçma sapan etkisiz elemanları sırf arada bir güzel çalım atıyor ümit var diye ilk 11'e koymayacak.

İşte o zaman Avcı rakibe göre taktik ve 11 çıkarmayı öğrenip komple defansa yatan rakibe karşı 90 dk Mehmet Topal gibi ofans özürlü adamları oynatmayacak.

İşte o zaman Avcı ezbere adam seçimi yaparak Hamit gibi adamları en formsuz döneminde 11'e sürmeyecek.

Ve o zaman Avcı kompleksi yüzünden kadro seçimini etkileyip Selçuk İnan gibi adamları ego uğruna kenarda çürütmeyecek.

Kimse kusra bakmasın, ben Selçuk'un sakat olduğuna falan inanmıyorum.

Burak'ın Selçuk neden oynamıyor tepkisine cevap olarak Selçuk ve Burak'ın ikisinin de sakatlandığı(!) yönünde bir dedikodu duydum umarım yalandır.
Sosyal ağlarda paylaş

Millet takım kötü diyor da benim düşüncem takımla hoca arasında sorun var çok fazla gurbetçi dolduruyor takima tavır alıyor diğerleri de oynayamayan arkadaşlari uğruna nerde son katıldığımız euro turnuvası nerde bu oyun bariz isteksizlik var göz göre göre doldur boşalt vakit öldür ruhsuz bir halde
Sosyal ağlarda paylaş

fatihterim olmasa başarımız yok futbolda:(((
1996 ingilterede o vardı
4 yıl ligi kazıdı
uefa kupasında o vardı
2002de yine onun takımına sadece popescu taffaret yerine rüştü alpay eklendi
2008de o vardı
fatih terim olmasaydı sayabildiğimiz bu yegane başarılarda olmayacaktı.biz kendimizi fazla büyütüyoruz artık bunu anladım. koca 80 milyonluk ülkeden iki tane alpay bülent gibi takoz defans bile çıkaramıyorsak katılmayalım zaten
Sosyal ağlarda paylaş

kimle katılıcaksınn abi dünya kupasına?

böyle kadroyla gidemezsin bir yere. nuri yedek, selçuk oynatılmaz, koca ülkeden milli takım seviyesinde oynayabilecek 3 tane adam çıkıyor bunlar da umut burak mevlüt, sol bek alternatifleri hasan ali ve balta....

bunlarla olmaz abi olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

CoCa123 said:

şenol güneş ne peki

şenolgüneşin bir olayı yok anca mustafa denizli var terimden gayrı. ciddi soruyosun sandıydım ama şu alttaki mesajı görünce anladım senin amacını.
CoCa123 said:

4-5-1; ufuk ceylan /gökhangönül, servet, egemen, hasan ali/ colinkazım(hamit), nuri, selçukşahin, selçukinan, emre b./ burak yılmaz(tuncayşanlı veya nobre). aha böyle olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...