DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 vivavale said: abi hakem kritik duduklerle etkiledi macıhakem kaymak gibi maç yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 romanyanın en rahat galibiyetlerinden biridir herhalde sdfs yani caner bile oynardı şu takımda hamitin yerine falan. sercan denen adamda hiçbir katkısı yok.milli takımda tecrübe kazanıyor resmen adam. ayrıca hakan şükür suan gelse bu takımda net oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 En azından Beşiktaş'ım sevindirdi bugün. Kanalı değiştirdim direk iğrenç oyunu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 janis said: Bizim kemik yapımız uygun değil sanırım futbol oynamaya. Yanlış spora gönül vermişiz. kriket falan olurdu aslında çelikçomaktan tecrübeliyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Rewendor said: Umarım bir gün Abdullah Avcı milli takım nedir, kulüp takımıyla milli takım arasında ne fark vardır öğrenecek. İşte o zaman Avcı milli takımı çocuk kreşi olarak görmeyecek, Sercan gibi saçma sapan etkisiz elemanları sırf arada bir güzel çalım atıyor ümit var diye ilk 11'e koymayacak. İşte o zaman Avcı rakibe göre taktik ve 11 çıkarmayı öğrenip komple defansa yatan rakibe karşı 90 dk Mehmet Topal gibi ofans özürlü adamları oynatmayacak. İşte o zaman Avcı ezbere adam seçimi yaparak Hamit gibi adamları en formsuz döneminde 11'e sürmeyecek. Ve o zaman Avcı kompleksi yüzünden kadro seçimini etkileyip Selçuk İnan gibi adamları ego uğruna kenarda çürütmeyecek. Kimse kusra bakmasın, ben Selçuk'un sakat olduğuna falan inanmıyorum. Burak'ın Selçuk neden oynamıyor tepkisine cevap olarak Selçuk ve Burak'ın ikisinin de sakatlandığı(!) yönünde bir dedikodu duydum umarım yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Dedikodu değil açıklama o yöndeydi zaten. Ama açıkçası ben Selçuk'un sakat olduğuna inanmıyorum. Geçmiş maçlardaki tavrın devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi 11 günde 5 maçı var milli gslilierin ölü taklidi yapmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 selçuk zaten oynamıcaktı. burak oynasa nolur oynamasa nolur milli takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 gurbetci sevici avciyla 3. olmamiz basari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Takımı sırf Fenerbahçe ve Galatasaray'dan kurmayayım diye yapıyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 qqqqqqqqqqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/148868_355683084525671_1533558005_n.jpg az once gordum, guldurdu :) mac ile ilgili olarak da bu oyunla gitmeyelim zaten dunya kupasina. takim olmakla uzaktan yakindan alakamiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 volkan bariz maç çok sıkıcı az atraksiyon olur bari diye yaptı onu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abdullah avcının milli takımı nasıl sabotaj ettiğini gördük, bu adam bir an önce defolup gitmeli işi bilen biri geçsin artık şu milli takımın başına ne bu abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 İyi ki elendik yoksa yarın öbür gün güçlü bi takımdan yerdik 5-10 tane daha rezil olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ayrıca benzin olmuş 4,92 5-0 yensek neyime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Millet takım kötü diyor da benim düşüncem takımla hoca arasında sorun var çok fazla gurbetçi dolduruyor takima tavır alıyor diğerleri de oynayamayan arkadaşlari uğruna nerde son katıldığımız euro turnuvası nerde bu oyun bariz isteksizlik var göz göre göre doldur boşalt vakit öldür ruhsuz bir halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ya o paso kadroya aldığı gurbetçiler de anca gaziantepspor topçusu olurlar da tunay sosa'yı kesemez mesela. sercan falan hikaye hep, hazırlık döneminde 2 maçta iyi oynadı diye şişirdiler de şişirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 fatihterim olmasa başarımız yok futbolda:((( 1996 ingilterede o vardı 4 yıl ligi kazıdı uefa kupasında o vardı 2002de yine onun takımına sadece popescu taffaret yerine rüştü alpay eklendi 2008de o vardı fatih terim olmasaydı sayabildiğimiz bu yegane başarılarda olmayacaktı.biz kendimizi fazla büyütüyoruz artık bunu anladım. koca 80 milyonluk ülkeden iki tane alpay bülent gibi takoz defans bile çıkaramıyorsak katılmayalım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 şenol güneş ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 izlemedim maçı da yine mi dünya kupasına katılamıyoruz abi yine mi!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kimle katılıcaksınn abi dünya kupasına? böyle kadroyla gidemezsin bir yere. nuri yedek, selçuk oynatılmaz, koca ülkeden milli takım seviyesinde oynayabilecek 3 tane adam çıkıyor bunlar da umut burak mevlüt, sol bek alternatifleri hasan ali ve balta.... bunlarla olmaz abi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 4-5-1; ufuk ceylan /gökhangönül, servet, egemen, hasan ali/ colinkazım(hamit), nuri, selçukşahin, selçukinan, emre b./ burak yılmaz(tuncayşanlı veya nobre). aha böyle olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 nuri ve selçuk dün romanyada oynasaydı ağır fark yerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 CoCa123 said: şenol güneş ne peki şenolgüneşin bir olayı yok anca mustafa denizli var terimden gayrı. ciddi soruyosun sandıydım ama şu alttaki mesajı görünce anladım senin amacını. CoCa123 said: 4-5-1; ufuk ceylan /gökhangönül, servet, egemen, hasan ali/ colinkazım(hamit), nuri, selçukşahin, selçukinan, emre b./ burak yılmaz(tuncayşanlı veya nobre). aha böyle olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar