Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 DKE | Türkiye - Romanya | 12.10.2012 @ 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
milli maçlarda tribünler çok iyi olmuyor zaten

bu takımda ispanya fantezisi olur mu

bildiğin ortasaha var sadece takımda.forvetler 0

şöyle nuri-selcuk-emre-topal-arda lı bi ortasaha 4-6-0 fantezisi denensin
Mesaj tarihi:
Bu saatten sonra maç dönmiycek belli. Oyuncu seçimi her zamanki gib iyanlış ötesi. Semih, marica'dan tek bi top alamadı, neye göre tercih ediliyor anlamıyorum, Hamit çok kötü, Topal'ın 2.devreye başlamamsı lazım belli ki rakip yatıyo çünkü. Pff. Yılmaz Vural gelsin vallahi.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

ve mac biter
romanya 0-1 aldı.ne diim sacma sapan sekilde verdik macı.cok arıcaz gibi kacan puanları

Ne araması ? Kimi geçmeyi hayal ediyoruz şu saatten sonra?
Mesaj tarihi:
Umarım bir gün Abdullah Avcı milli takım nedir, kulüp takımıyla milli takım arasında ne fark vardır öğrenecek.

İşte o zaman Avcı milli takımı çocuk kreşi olarak görmeyecek, Sercan gibi saçma sapan etkisiz elemanları sırf arada bir güzel çalım atıyor ümit var diye ilk 11'e koymayacak.

İşte o zaman Avcı rakibe göre taktik ve 11 çıkarmayı öğrenip komple defansa yatan rakibe karşı 90 dk Mehmet Topal gibi ofans özürlü adamları oynatmayacak.

İşte o zaman Avcı ezbere adam seçimi yaparak Hamit gibi adamları en formsuz döneminde 11'e sürmeyecek.

Ve o zaman Avcı kompleksi yüzünden kadro seçimini etkileyip Selçuk İnan gibi adamları ego uğruna kenarda çürütmeyecek.

Kimse kusra bakmasın, ben Selçuk'un sakat olduğuna falan inanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Szasstam said:

vivavale said:

ve mac biter
romanya 0-1 aldı.ne diim sacma sapan sekilde verdik macı.cok arıcaz gibi kacan puanları

Ne araması ? Kimi geçmeyi hayal ediyoruz şu saatten sonra?

aramaya basladık bile
  • Yeni Oluştur...