Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 DKE | Türkiye - Romanya | 12.10.2012 @ 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alpay özalan bülent korkmaz defansı bidaha gelmeycek demekki. sekesen milyon ülkeden enbasit mevkiye adam çıkaramıyoruz. sahadakilerin biri güçsüz biri ağır:((
Mesaj tarihi:
selcuk ile burak ın yedekte olmasının sebebi keyif mi sakatlık mı ?.hatta tribün yedek bile değil

burakı sevmiyorum ama bakıyorum kadroda 3 tane forvet oynayabilcek adam var mevlüt burak umut

e bunların arasında buragı tribünde oturtma lüksün yok.selcukta aynı şekilde

demek büyük yere gelmek tdleri bozuyor.yani hamit kötü işte.niye oynatıyorsunuz.mlli takımda formda olan adamı oynatma yeri değil mi lan ?
Mesaj tarihi:
ilk yarı romanya 0-1

mac denge de denebilir,hatta biz biraz daha ustunuz.fakat volkanın buyuk hatası ile romenler kolay gol buldu.
bakalım 2.yarı beraberligi rahat yakalarız gibi
o havayla one gecersek farka gider gibi ama once beraberligi yakalamamız lazm
Mesaj tarihi:
hyr takımı analiz etmiyor mu bu adamlar

romanya bildiğin 2 yıldız takım.otobüs çekiyorlar.kontra deniyorlar sadece.adamlar hızlı ama top kontrol falan yok resmen

bide tek olayı sprint ve beleiçilik olan umutu defansın arasına salıyoruz

hani hamitin yerine kanata ardayı koyup nuri ya da selcugun oynamaması baya vahim

hamitin bi milli takım performansı vardı.bize geldikten sonra o da bitti sdfs
Mesaj tarihi:
avcı iyidir güzeldir dedikte hala aynı tas aynı hamam.hala ibb yi yönettiğini sanıyor heralde.ft bile inadından vazgeçti 4-4-2 ye döndü nedir bu tek forvet inadı anlamıyorum ki.
Mesaj tarihi:
Hadi selçuğuda oynatmadı anladım formsuz dedi.
Abi formda Nuri neden oynamaz ?
Nasıl oynamaz 2 defansif orta saha tek forvet kendi sahamız.
Ulan öğrenin Türk savunmacı çıkmıyor olmuyor beceremiyoruz...
Şu takımları ofansif çıkaracak bir td bulun artık
Mesaj tarihi:
volkan'ın kariyeri boyunca yediği en aptalca goldür herhalde

ayıp lan

bu arada topalın çıkıp nuri şahinin girmesi lazım şu maçta ayıp topal gibi tek yönlü bi adamla oynamak
Mesaj tarihi:
ezbere taktik işte

atak yapmayan takıma karşı opalı koyuyorsun sdfs

biz bu tarz takımlara karşı bile hucum oynamıcaksak kime oynicaz lan ispanya ya mı
Mesaj tarihi:
bide bu topal ı oynatmanın mantığı nedir anlamadım.tamam kapanman gerekir koyarsın ama karşı takım 11 kişi kapanıyor topala ne gerek var kardeşim koysana nuri yada selçuk u.

fm oynadığını felan sanıyor heralde ezbere koyuyor oyuncuları
  • Yeni Oluştur...