Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

televizyon tavsiyesi

Mille

Öne çıkan mesajlar

Diyorum ki televizyon alayim ama hic bir fikrim yok. (evde hala cuk ekran var) Kulaktan dolma bilgiyle plazma bakiyorum, digerlerinin goruntusu gercekci degilmis filan demislerdi. hakkatende oyle gibi geldi bana sahalar yemyesil filan sanirsin sukru saracoglu degilde wembley arena. Dogru mudur bu?

Aradigim seyler 37-40 inch ustu Full HD olsun bi kere alalim, smart olmasina gerek yok, 3d de umrumda degil. (olursa da hayir demem dusmanlik beslemiyorum yani)
En onemli aradigim sey; yenileme hizi mi diyolar bilmiyorum ama hani top giderken arkasindan iz gibi bisey kaliyo bazi televizyonlarda (fifa 2002'de ki atesli top gibi) o olmasin.

Tesekkurler simdiden.

edik2; Fiyat yazmamisim 1000lira ust sinirim. Daha asagi olursa cok guzel olur
edik; girla imla
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

>37-40"
=FullHD
<=1.000TL

İstenen detaylarla biraz zor bence.

Plasma için tazeleme hızı 0,001 gibi abuk değerlerde falan ama işin bir de tonlama olayı var. Panel ne kadar tonlamaya imkân tanıyor?! Bir de enerji faktörü var; kışın güzel ısı kaynağı oluyorlar da yazın pek çekilmiyorlar :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mille said:

biride cikip led demek su demek lcd topalliyo biraz filan demedi ya

LED'de arka aydınlatma florasan yerine LED oluyor, kontrast daha yüksek oluyor. 3D bence de gereksiz.

Konsol bağlayacaksan Philips veya LG tavsiye ederim, input lag olmuyor bariz, içindeki panel markasıyla falan alakalıdır muhtemelen ama bilmiyorum o kadar detayını. Yok düz TV istiyorsan Samsung veya Sony diyeceğim ama verdiğin fiyat aralığında o da hayli zor. LCD bulursun belki.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

>37-40"
=FullHD
<=1.000TL

İstenen detaylarla biraz zor bence.

Plasma için tazeleme hızı 0,001 gibi abuk değerlerde falan ama işin bir de tonlama olayı var. Panel ne kadar tonlamaya imkân tanıyor?! Bir de enerji faktörü var; kışın güzel ısı kaynağı oluyorlar da yazın pek çekilmiyorlar :)

Saygılar.
tonlama açısından da daha başarılı. led'leri mağazalarda cıvık değerlere getiriyorlar ki milletin gözü boyansın, evde o ayarlarda yarım saatten fazla izlersen gözün bozulur başın ağrır. renk açısından plazma'nın eline su dökemez zira plazma gerçek renk sunar.

enerji konusunda da daha fazla yakıyor ama eskisi gibi abuk farklar yok biri 70 watt ise diğeri 85 gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...