pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ispanya için schengen almış bi arkadaş bana pm atarsa sevinirim. çok sorularım olucak, çok kilitlicem. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 kendime daha yakın hissedicem onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ablam aldı heralde ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sordum ben sorularımı TE ŞEK KÜR LEEEER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Aldım ama çok önceden, muhtemelen değişmiştir herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Benim de bir sorum olacak. Bundan önce İtalya'dan 2 (birisi 6 aylık), Fransa'dan 1 ve Hollanda'dan da eğitim vizem var. Ama bunların hepsi öğrenciyken alınmış vizelerdi. Şimdi okul bitti ve şu anda çalışmıyorum. Önceden gösterdiğim belgeleri göstererek aynı vize işlemini İtalya üzerinden yapabilme ihtimalim var mı? Yoksa artık öğrenci olmadığım için bana vermezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hala gidememiş christy mack kılıklı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 elazulruby said: Benim de bir sorum olacak. Bundan önce İtalya'dan 2 (birisi 6 aylık), Fransa'dan 1 ve Hollanda'dan da eğitim vizem var. Ama bunların hepsi öğrenciyken alınmış vizelerdi. Şimdi okul bitti ve şu anda çalışmıyorum. Önceden gösterdiğim belgeleri göstererek aynı vize işlemini İtalya üzerinden yapabilme ihtimalim var mı? Yoksa artık öğrenci olmadığım için bana vermezler mi? öğrenci değilsen öğrenci vizesi vermezler tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Schengen alamazsam da gezmek için ne almam lazım? Turistik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Schengen bir anlaşma, Avrupa ülkeleri içerisinde serbest dolaşım sağlıyor. Birinin verdiği vizeyle hepsine girebiliyorsun, Avrupa'ya gideceksen ve 90 gün altında kalacaksan schengen veriyorlar her türlü. (oturum için falan başvurmadıysan) Turistik vize başka, schengen başka diye bir şey yok yani. Her türlü schengen alıyorsun (oturum, öğrencilik vs. gibi amaçlarla başvurmuyorsan tabii; onların prosedürleri ayrı oluyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bu arada İtalya çok kolay vize veriyor, rezervasyonunu vs. yaptırdıktan ve gezi masraflarını ödeyebileceğine dair parayı hesapta gösterdikten sonra 1 hafta falan sürer (noel davasına ne kadar uzuyor hiç bilmiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ya ben daha önceden çok vize aldım zaten ama öğrenci kişiliğimle. Şimdi iş güç yok diye sorun çıkartırlar diye korkuyorum işte. Bu sefer de 1 senelik isteyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 1 senelik vize mi olur, 3 aylık en fazla verilir diye biliyorum. öğrenci değilsen, sgk falan da yoksa zor. üstüne falan mal vardır umarım. öğrencilik zamanındaki belgelerinle başvurmaya da kalkma bence, sahtecilik gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Aynen kardeşime 7 günlük vize verdiler yazın İtalya için, ki her şeyi fazla fazla gösterdiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 daha önce iki kez schengen aldıydım, 7 günlük seyahat için hollanda 45 gün, ispanya yine 7 günlük seyahat için 90 gün verdi. iki vize de üçer günde çıktı. bu hızda giderse ve almanya 180 gün verirse çok memnun kalacam ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 10 günlük istedik biz 1 haftada 20 günlük vermişlerdi bu eylülde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ya benim daha önceden zaten alınmış 6 aylık bir vizem var, ondan önce ki de 2 haftalıktı. Dedim ben böyle 6 aylık vize istiyorum, direkt vermişlerdi. Ama diyorsan ki sigortalı bir işin yoksa o zaman yapacak da bir şey yok ne kadar çok ailemin varlığını göstersem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schengenvize Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 öğrenciysen ailen sana sponsor olabilir ama bu aldığının adı öğrenci vizesi olmaz, öğrenci vizesi eğitim almak için gidenlere verilen vizenin adıdır. Schengen vize başvurusunu hangi ülkeye yaparsan yap, geri döneceğine ve maddi durumunun iyi olduğuna onları ikna etmelisin. Bu adresten genel bilgilere ve başvuru formlarına ulaşabilirsin http://www.schengenvize.net/schengen-vize/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 benimde bir sorum olucak. şimdi bayramda isviçre schengen vizesi almıştım. vize alırken seyahat sağlık sigortası yaptırmıştım 180 günlük. nisan ayında italya ya gidicem haftasonu için ve tekrar schengene başvurmam lazım. hazır başvurmuşken uzun süreli almaya çalışıyım diyorum fakat seyahat sigortam 16 nisanda bitiyor. italyada olmam gereken tarih 6 nisan. vize almamda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum fakat uzun süreli vize için sigortamı yenilemem gerekir mi gerekmez mi onu merak ediyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 uzun süreli dediğin ne kadar? 3 ay verirler zaten. senin istemene pek bakmıyor. sağlık sigortası olayını da bir sor konsolosluğa ama çok problem çıkartacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 3 ay verirlerse de vizeyi aldıktan 10 gün sora sigortamın süresi doluyor.uzun dediğimde 6 ay yada +6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 klasik şengen vizeleri 3 ay zaten. hani özel işlerin vs dolayısıyla, veya bassaklı bir iş adamı değilsen uzun süreli şengen verilmiyor. 6+ olanlar genelde eğitim vizeleri. hatta bazı ulkeler bunlarda bile once 3 ay veriyor. sonra o ulkeye gidince oturma,egitim vs veriyor. saglık sigortası olayını da dedigim gibi en iyisi sor sen konsolosluga. ama sigorta kadar vize verme diye bir şey duymadım. bitince de geri git diye kovmazlar. benim tahminim tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 3 ay aslında sıkıntı değil yeterde 6 ay neden olmasın. arıyıp soriyim konsolosluğu sıkıntı olucakmı diye. yalnız 3 ay vize olayı standart değil, isviçre bana 9 günlük tatil için 11 günlük vize vermişti. isviçreye has bi olayda olabilir bu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 demek istediğim şe uzun süreli vize almak kolay değil. kurumsal firmada çalışsan bile verilmesi kolay değil. adamların mantelite şu. biterse gene veririm. eğer gerçekten çok uzun süre boyunca gitmen gerekliyse o zaman onu gösterip alabilirsin tabiki. ama belki giderim gene diye bir durumda kanıtlayamazsan yani adamlar vermez büyük ihtimalle. 3 ay da standart değil. ama genelde öyle veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 peki yalandan otel rezervasyonu ile mi başvurmak daha sağlıklı yoksa arkadaşımın göndereceği düğün davetiyesiyle mi? çocugu uğraştırmak istemiyorum otelle hallediyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar