Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop. What are you doing? Laptop. Stahp!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha bugun sislide beyaz davsan gordum gercekten metroya giderken, yalniz takip edilecek bir hali yoktu agzinda fal kagidi vardi cok mazlum bir sekilde bakiyordu. acaba ozgur mu birakmam gerekirdi?

bu arada antivirus kurdum hicbir seycik bulmadi :/
Mesaj tarihi:
bingildak said:

demin yine oldu bf3 oynarken, tab a basti scroll down yapti listede sonra iki ates etti reload yapti.

g15 ve sidewinder ama ikisindede softwarelar kurulu degil.

bu da mı makro şimdi?
Mesaj tarihi:
reyou said:

oha benim printer kendi kendine atarlaniyo bazen tirsiyom
bole bisi olsa, kafayi yerim heralde dsfsdf

lan bu oldu bana da geçenlerde. hem de kapalıyken printer. deli gibi 5-10 dakika sesler çıkarttı. dedim açayım bari ses çıkartıyor. açtım. gene bi 10 dakika ses çıkarttı. sonra kapadım susunca.
Mesaj tarihi:
printer çalıştı baskıları aldım. bir 10 dakka sonra kendiliğinden bişiler yaptı ve arıza moduna geçti. şimdi okuyunca buradaki yazıları bende tırstım.
Mesaj tarihi:
ben printerın fişini çekiyorum kullanmadığım sürece. kartuş uç püskürtme noktaları kurumasın diye kendini koruma moduna falan alıyor gece gece, böyle sesler çıkıyor birkaç saatte bir.

http://youtu.be/t1Tz-saHFiQ
Mesaj tarihi:
cidden bende salaklastim...

bugun kiz arkadasim varken, dizi izledik bitti, uyku moduna girdik - laptop u kapatip (ekrani kasayla birlestirip tik sesini duyup) kenara koydum. 5 dk sonra ekran kapaliyken dizi tekrar calismaya basladi... ilk defa laptop kapaliyken bir seyleri calistigini gordum.
Mesaj tarihi:
yok gayet ciddiyim bildigin zipladim zaten, gosterilmiycek bir sey degil ki o scene basi ses cikti zönk diye, herkes ziplardi yani son ses bi de. eve doner donmez formati basiyorum :s
  • Yeni Oluştur...