Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Abi bu gemi flyatlari gercek mi sdfhs. Oyun basladiktan sonra enflasyona kurban gitmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 gercek ama ıngame parayla da alınabiliomuş. Yani ümidim o şekilde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paramin yettigi an bu aleti alacam; https://robertsspaceindustries.com/pledge/Standalone-Ships/Anvil-Crucible-LTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 gemi fiyatlari gercek ama butun olay funding'i arttirmak, oyun ciktiktan sonra gemiler satilmayacak zaten adamlar surekli yaziyor zaten butun gemilerin in-game parayla satin alinabilecegini, gemi almanin zorunluluk olmadigini vs. en ucuz pakedi alin gecin abi eger projeye para bagislama amaciniz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 mmfs cok şekercik ya https://i.ytimg.com/vi/4XPpSqC-WVQ/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 alpha 2.0 adam gibi live olsun alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 sonunda geldi indirim 30% off https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Star-Citizen-Starter referral kodu vermek isteyen varsa 15 dk bekleyecem almadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 up güncelde gözüksün. abi sömürüyorlar packleri çok hızlı şuanda. yok mu bi ref kodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Geliyor 2 dk bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 STAR-NPKJ-HBZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 tamamdır abi kaydoldum. packi aldım hadi hayırlı olsun bi sale'i kaçırmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bende aldım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ohş bi taşla iki kuş yeppa Yalnız isimleriniz "Prospects" diye bi bölümde gözüküyor. "Recruits" kısmı nedense 0 hala. Oyun release olunca mı acaba şeyolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 10$'lık daha bi şey alırsak recruit'a dönüyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mutli crew alan çıkarsa pati inda haus yapıp video çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Constellation var bende, onlineken yazarim buradan katilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 abi o 24 dolarlık paket 2 gundur out of stock diyor arada başka paket geldi de benmi gormedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Biri özetleyebilir mi acaba acık dünya kapısmalar basladı mı?tesekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 şimdilik public olarak 1.3 versiyonu var. açık dünya limitli olarak 2.0'da sene sonu kadar gelecek dendi. fakat şimdilik test amaclı 1000 adet kişiye göndermişler. yavaş yavaş artacakmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 hala var mı ındırım alabilriim sanırım ya alsammı bılemedım hangar vs varmı 30$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Al gitsin abi bişi almadıysan daha, çıktıgında paşa paşa alıcaksın zaten, erkenden al paran cebinde kalsın pahalı olucak çünkü net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 varmı ref veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 kalmamış ki fak neyse 1-2 aya normal versiyondan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Beni dürt ref atayım alacagın zaman, kıps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar