paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Xenocide said: abi şunu ne zaman yaptılar bilmiyorum da çok tatlı olmuş. https://robertsspaceindustries.com/starmap şimdi loading screen falan olmadan tüm bu gezegenlere inip kalkabileceğiz değil mi? hatta gemiye fps modunda binip koltuğa falan oturucaz. vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Suark said: ya zaten combat bubble vs bubble olmasın. Evedeki her veteran oyuncu buble vs bubbbledan kaçar 20 vs 20 çok iyidir yani, combatta ne kadar kalabalık varsa o kadar onemsız oldugbun ıcın 32 vs 32 de cok ıyı bence. Ama oyunun gerı kalanının boyle olacak olması can sıkıcı oyunu oprta ölcek savasları teşvik edip ama vakti geldiğindede donanmaları birbirine vurdurması baska, max 64 demesi baska ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ortada henuz kesin bi sayi yok, internet altyapisi ne kadar oyuncuyu kaldirirsa o kadar olacak 64le basliyorlar ama netcode optimize edildikce 100e veya otesine cikabilir o sayi adamlarin yapabilecegi seyler telekom altyapisi yuzunden limitli, hareket halindeki duzinelerce geminin XYZ koordinatlarini, fizik hesaplamalarini, hasar durumlarini, eger multi-crew gemi varsa icerideki her oyuncunun geminin icinde oraya buraya kosturmasini real-time olarak diger oyunculara yansitmak oyle kolay degil EVEnin "donanma savaslari"ni da iyi biliyoruz, o konuyu hic acmayalim cunku time dilationdan girer dwarf fortress kalitesine dusen grafiklerden cikarim, o yuzden EVE hic iyi bir ornek degil o konuda. elmalarla armutlari karsilastirmaya kasiyorsun cunku http://cdn1.eveonline.com/www/newssystem/media/65959/1/xxhcwoy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 time dilation efsanevi bi çözüm bence, time dilationdan öncesini de biliriz =). FPS bi oyunda time dilation falan zor tabi. Ama o attığın foto 2000 vs 2000 falan. 100 vs 100 de öyle bir durum yok kesinlikle. Ya savaşmak değilde, aynı anda aynı ortamda binlerce geminin olmasını isterim. Kombat kapalı olsun,safe zone hesabı ama göreyim o canlı atmosferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 cry-engine kaldırmaz bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Xenocide said: abi şunu ne zaman yaptılar bilmiyorum da çok tatlı olmuş. https://robertsspaceindustries.com/starmap Karadelik ve jumplama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 tamam yeter bu kadar sistem vs. abartmasinlar para toplamak icin falan :) yeterde artar bile su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Satın alacaklar benim kodu kullansın, yoldan şaşmasınlar. Dank memeler sizinle olsun. STAR-CSHV-KJCB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Yaslaniyo olmanin guzel yanlarindan biri de bi yandan su oyunun yapiliyo olmasi. Tesekkurler star citizen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 çok yaşlandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 uyutsak mı seni artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 uyut beni hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Free-flight aksiyonu varmış 2 haftalığına. kayıt yaptım indiricem bir ara :D Use the CitizenCon 2015 Fly Free Code : CitizenCon Code : CITCONFLIGHT2K15 https://robertsspaceindustries.com/promotions/citizencon2k15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 xunn said: Satın alacaklar benim kodu kullansın, yoldan şaşmasınlar. Dank memeler sizinle olsun. STAR-CSHV-KJCB Benim kodumu kullanan herkese bir adet Idris verecegim. STAR-KJHP-6DLZ Idris Gulun lan, cok dusundum bu espri uzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Arkadaşlar kötü pun yapan 3. sınıf kullanıcılara kanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ben idrise kandım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bizde kampanya falan yok. alırsanız ekime almazsanız STAR-NPKJ-HBZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 aquila said: Ben idrise kandım valla. Literal cuckold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 su an ne yapılabilyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Şu starmap çok fena yalnız, 10 senedir wow oynuyorum alışamadığım için farklı mmolara ama bu oyuna zaman ayırıcam sanırım :D. Patlasa da kasıcam bir süre, şu starmapin hatırına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 lord_gorthaur said: Free-flight aksiyonu varmış 2 haftalığına. kayıt yaptım indiricem bir ara :D Use the CitizenCon 2015 Fly Free Code : CitizenCon Code : CITCONFLIGHT2K15 https://robertsspaceindustries.com/promotions/citizencon2k15 o yes , saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Daesu said: su an ne yapılabilyo Co-op tower defense kafası, death match, yarış. Ben bayadır girip bakmadım, yeni bi mod geldiyse bilmiyorum ama ne var ne yok FPS modülüne zaman harcıyolar, az kaldı cıkıcak o da abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 su an para verilebiliyo, payment sistemi cok iyi calisiyomus. sitede soyle guzel bisey varmis progressle ilgili. https://robertsspaceindustries.com/project-status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Su an alpha'da olan seyler: Hangar (instanced player housing) Tutorial Single vs. AI Swarm Co-op vs. AI Swarm Racing vs. AI Racing vs. Players Deathmatch Capture the Flag Social Module (gezegenlerden birinin space port'u, gumrukten gecip dukkanlari barlari gezebiliyorsun, diger oyuncularla konusabiliyorsun falan. FPS chat module diyelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 En son modul haric hepsi cok kotu keyfim adina su an. Kosmadan yurumeye uzayda arac kullanmadan performansa 980gtx ile cok tatsiz:( En son module bakmadim. Alphadir desem bombos hangar ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar