Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Ding 60! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 şimdi patlıyor mu patlamıyor mu ona göre alacam. biri kötülesin şunu da mikroskop alma planım yatmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/424030/page/1 Bu ne lan. Şaka mı bu? 2500 dolar bi gemi. Bu kadar saçmalık olmaz kusura bakmayın. Oyun isterse mükemmel olsun şu hareketlerle şahsen beni tiksindiriyor kendisinden. Bu resmen doğmamış çocuğa don biçmek. Adamlar ortada olmayan oyun için virtual itemlarla para kasıyorlar deli gibi. Bunun mantığını zerre anlayamıyorum. Birşeyin bokunu çıkarmak bu olsa gerek. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Remember: we are offering these pledge ships to help fund Star Citizen’s development and because of player demand. All of these ships will be available for in-game credits in the final universe, and they are not required to start the game. The design goal is to make additional ships available that give players a different experience rather than a particular advantage when the persistent universe launches. Every sale supports expanding Star Citizen’s overall development, but none are required to gain full enjoyment from the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Demisler :) ben hala cozemedim adamlara para akisi nerden. Hani bende aldim da ilk gunlerinde ama hala ayni hizla artiyor rakam. 63 oldu sanirim en son. Ayda 3 - 4 milyon atiyorlar kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Bu oyunun monthly fee si olmayacak ya, backend masraflarini bastan sovusluyorlar iste. Balon malon, adam goturdu parsayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Kanuni said: Demisler :) ben hala cozemedim adamlara para akisi nerden. Hani bende aldim da ilk gunlerinde ama hala ayni hizla artiyor rakam. 63 oldu sanirim en son. Ayda 3 - 4 milyon atiyorlar kenara. Kickstarttan alınamıyor artık da onun gibi şu anda almanın fiyat açısından avantajlı olacağı başka bi oluşumları var mı? Kendi shopları hariç tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 yok artik sadece kendi sitelerinden islem var diye biliyorum bende oradan almistim zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 45 dolarlık paketi anniversary diye 20$a indirdiler. 5000 adet var, yetişirseniz alın, çok hızlı tükeniyor. aldıktan sonra 5$ daha verip lx versiyonuna yükseltebilirsiniz. https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Aurora-MR-Anniversary-Starter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 eyv aldım 1 tane, son 2290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Tüff ben de LX'i aldım geçende 45'e :p 25'e gelcekti negzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 aldım bende iyi oldu 20 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Adres kısmında devam edemiyorum, next sitepe geçmiyor =( Bide login / monnicker / call id falan ne kadar saçma salak bi sistem yapmışlar üye olmak için. Aynı olamaz ot bok. Başından düzgün ayarlayaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 otomatik dolduruyorsa country yi browser, drop down dan seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Evet evet autofill komple çalışmıyormuş o sayfada. Tek tek elle girince düzeldi. 5 dolara yükseltmeyi nereden alıyoruz, alınca ne yararı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 adam paraları alıp kaçacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 50 tane 2500$ lık javelinler 2 dakika içinde tükendi. 5000 adet 20$ aurora ise 1.5 saatte tükendi. Lx upgrade yapın diyorlar daha iyi motor ve deri koltuklar varmış adresi şu https://robertsspaceindustries.com/pledge/Upgrades/Aurora-LX-Upgrade ayrıca bir yerde okuduğuma göre 10 aralıktan önce alınan anniversary satışlarda 24 ay insurance verilcekmiş. upgrade yaparsanız 6 aydan 24 aya sigorta artacakmış (kesin bilgi mi bilmiyorum ama her halükarda upgrade değer) edit: Alınan aurora mr dan > aurora lx geçişi sadece anniversary de oluyormuş deniyor. o yüzden 5 dolar daha verin kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 artik ciksa da cikmasa da, iyi olsa da olmasa da, oynasak da oynamasak da aliyoruz oyunlari. kadinlarin alisveris manyakligi gibi bir sey oldu :D giyselerde aliyorlar bekletselerde atsalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Tamamdır upgrade ettim teşekkürler bemre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 yaptım ben de 6 Month Insurance kaldı yalnız, 24 olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Ben direkt LX almıştım 24 ay görünüyor. Hangara girince "contains Aurora LX and 7 items" diyor, genişletince de o "item" lardan biri de 24 ay insurance. Yani o 5 dolar paketi değil de sadece Aurora MR olan gemiyi LX yapıyor sadece. Hatta aynen şunu yazmış zaten "Upgrade your Aurora MR spacecraft to an Aurora LX!". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 of kaçtı 20dolarlık paket. keşke biraz daha satsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 http://www.loadthegame.com/2014/11/24/star-citizen-qa-tony-zurovec/ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Gladmir said: Bu oyunun monthly fee si olmayacak ya, backend masraflarini bastan sovusluyorlar iste. Balon malon, adam goturdu parsayi. subs satıyorlar bu arada, development subs mı ne diye demin gördüm ne işe yarar bilmiyorum da fiyatlara bakılırsa gazını alamayıp "ekstra" destek olmak isteyen varsa diye. vay arkadaş şu oyun daha çıkmadan kaç para kazandı acaba acayip merak ettim şimdi. rekor olmuştur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 64m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar