Phyx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 görüntülü konuşma skjdksg https://streamable.com/c0sr5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 kamera nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 PTU'yu güzel güzel oynayabilen var mı crashsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 yok herkeste crashliyor aquila said: kamera nerde? Nano Tech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 1 saat kadar stabil bi oyun oynayabildim. anlık donmalar falan hariç fps 50-60 civarıydı hep. bi görev yapıyodum, dönüş yolunda yedim nihayet crashi sfgd bu da kayaların falan üstüne sorunsuz çıkabildiğimin ss'i hahah. herhangi bi yere takılmadan veya mapin içine düşmeden tırmandım. bu bi başarıdır SC için. Benim Flying Brick de uzaktan bakıyo öyle. https://preview.ibb.co/hNsodp/SC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 abi daha önce var mıydı bilmiyorum da, oyun esnasında ekranda çok silik bir şekilde bi kod yazıyor, ekranın orasına burasına hareket ediyor sürekli. ulHWfJF RNNUZKl falan diye devam ediyor. ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 performansta artıs var mı? dl edeyim mi? yoksa oğlanın askerliğinimi beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Suark said: performansta artıs var mı? https://i.ytimg.com/vi/CSWo_75UcCk/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Suark said: performansta artıs var mı? dl edeyim mi? yoksa oğlanın askerliğinimi beklicez var ama ptu ile uğraşma derim. stabil yarım saat oynayınca seviniyorum. bi de diğer playerların sayısı artınca yine düşüyor fps. bi tane constellation aquila'nın yanına geldim 20'lere düştü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Xenocide said: abi daha önce var mıydı bilmiyorum da, oyun esnasında ekranda çok silik bir şekilde bi kod yazıyor, ekranın orasına burasına hareket ediyor sürekli. ulHWfJF RNNUZKl falan diye devam ediyor. ne bu? Evocatilerde vardı bu diye biliyorum. NDA olduğu için video foto çekip paylaşanları yakalayabilmek için bu tarz bir watermark basılıyordu. PTU'da kaldırmayı unutmuşlardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Xenocide said: abi daha önce var mıydı bilmiyorum da, oyun esnasında ekranda çok silik bir şekilde bi kod yazıyor, ekranın orasına burasına hareket ediyor sürekli. ulHWfJF RNNUZKl falan diye devam ediyor. ne bu? Watermark NDA'yi bozan evocatileri yakalamak için koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Performans iyi de SSD, 16 GB RAM, bol çekirdekli CPU ve güzel ekran kartı istiyor oyun. O şekilde 45'in altına pek inmiyor şu an, freesync/gsync'le birlikte idare ediyorsunuz. Çok sık crash olabiliyor, bazen saatlerce hiç crash olmayabiliyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 FOIP baya iyi çalışıyor gibi. Varsa deneyen atsın birşeyler:D https://www.youtube.com/watch?v=CX-c78SURpI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Oyun Virtual Memory ve RAM olarak toplam 30 GB civarı storage kullanıyor. Anlık donmalar arada swap olurken yaşanıyor, ancak 16 GB RAM, güzel bir SSD(850 EVO veya muadili) ve orta/üst seviye güncel bir CPU kullanıyorsanız(6 çekirdek ve üzeri) donmalar oldukça minimal durumda, pek sıkıntı yaratmıyor. Arada instancelar patlayabiliyor, o zaman nefes alsanız crash vermeye başlıyor oyun, server side da bir memory leak var muhtemelen. Yeni instance'a geçince düzeliyor. Ekran kartı da 970/1060 ve üzeri genel olarak yeterli. SSD, RAM ve CPU hala optimizasyon az olduğu için bu dönem daha öncelikli. Tabi gene de min. req. RAM 16 GB oyun için, altı baya sıkıntılı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 org var mı gezelim birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Imperium'dayım ben, başvurabilirsiniz istiyorsanız. Gemiden yana sıkıntı yok, cap ship fışkırıyor. Başvuru süreci çok resmi duruyor da girdikten sonra makara hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Ben de girdiydim onlara da, yeani, pek bi basvuru yaptigimi hatirlamiyorum sdfg. Request to join tarzi biseydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Değişmiştir belki, ben gireli 3 sene oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Aksam bakayim onlara @xunn ping, organisation olayini napiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 bi paticik org'u kuralım secondary olarak dursun herkeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Multiple org'a register oluyorsa super. 3.3 release gelsinde halledelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=R5MWtkEVWCU&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/9sw98p/fire_all_the_missiles/ Hammerhead 64 Rattler II ateşliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar