Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

jagd

Öne çıkan mesajlar

RAM yetiştirmek pek mümkün değil ama 32 GB'da daha az stutter oluyor diyorlar. Şu an bunun için gidip 32 GB RAM almayın tabi, sonradan gerek kalmayabilir.

Oyunda şu an post processing effectlerin çoğu yok. AA falan hatta direk yok benim bildiğim. Çözünürlüğü arttırınca baya güzelleşiyor ama oyun, 2K ve 4K'da şahane mesela.

Optimizasyonu en son yapıcaz dediler her patch tekrar tekrar yapmamak için ama oyunu oynanabilir halde de tutmaya çalışacaz dediler test edilebilmesi için, o açıdan öyle sabit 60 fps falan beklemeyin uzun süre.

38 fps yazmış biri arkada, benim gördüğüm herkesin overkill sistemle aldığı fps o civarda. Server tazeyse anca 60'a falan çıkabiliyor.

Güncel donanım oyunu çalıştırmak için yeterli. Bazı optimizasyon temel taşları eklenince düzelecektir performans. Zaten GPU utilization'a bakıp %30 ve altında olduğunu görünce anlaşılıyor sıkıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gundur smuggling yapiyorum, secret lab <-> grimHex ve ordan da maden alip olisar a. Surekli quantum jump, hizlan/yavasla/docking vs.

3.1.3 deki bir kac fix e denk geliyorum sanirim ki hic crash yemedim. Serverlar bir nebze daha iyi gibi son patch ile, arada eglencelik trade run yapmak icin uygun en azindan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
https://giant.gfycat.com/SociableUnsungHyrax.webm

Crusader Industries Hercules Starlifter

3 variant'ı var: civilian transport, military transport, gunship

Military Transport variant'ı 2 tank taşıyabiliyor. Ön ve arkasındaki rampalarla gezegene bırakabiliyor.

Gunship variant'ı 3-4 tane MOAB(nuke) taşıyabiliyor kara bombardımanı için, bissürü S4-5 turret'ı var vs.

Civilian transport modeli daha az silahlı ama gene 2 tank alıyor sanırım kargoya, baya bir kargo taşıyabiliyor itibariyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
axedice said:

Gemi tasarımları neden sanki atmosferde uçacakmış gibi? Expanse okuduğumdan beri dikkat ettiğim bi olay, thrust altında giden gemide düzlemsel yerleşim saçma ya

https://i.pinimg.com/originals/1c/3a/6f/1c3a6f5b02e034db164b93e201aa2d04.jpg

Atmosferde de ucuyolar zaten. Şu an gezegenlere iniyosun. Flight model falan degisiyo atmosferde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...