Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Nasa'dan gelmediyle o açıklama inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 elite arcade ile baya alakasız abi ne kadar değişir bilmiyorum da, şu an hiç alakası yok arcade ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Arcade den benim anladigim, simulated physics vacuum ortami degil, combat esnasinda auto yapilan vs. manual yapilan islerin agirligi. SC de hic kasmadan en basit manevralari yapabilirken, elite da cok daha fazla efor sarf ediyorum. Misal flight assist iki oyunda da var, SC deflight assist kapatmadan yapabildigim nerdeyse hic birseyi elite de yapamiyorum. Hani bu flight assist denen sey de olayin butun ozu esasinda. Reverse trust denen sey kalktigi anda, real simulation haline geliyor durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 alpha multiplayer butun backerlara acildi, citizen number istemiyor artik haberiniz olsun denemek isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Dun aksam baktigim da server down di, load dan dagildi bakiyoruz ilgileniyoruz diye yaziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-MMjmclIO4I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 asfdsf constellation satisi baslar baslamaz 50 milyonu gecti funding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 53 olmuş, Manned Maneuvring Unit ve jet pack eklemişler. neymiş lan diye bakmıyorum bile artık sfs ufacık hangarın bitmesi bile aylar sürdü (29 aug. deadline) o kadar contenti 10 yıla bitirirler işte anca lel. zaten 2016 falan diyor tahmini tarihlerde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/2f26g7/my_star_citizen_cockpit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ayın 5 ine kadar free: https://robertsspaceindustries.com/promotions/dragoncon-2014 Simply use this code for the free access. DRAGONFLIGHT2K14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 İndirebilirsek oynayacaz. 100kb ilde download ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 600-800 arası bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Launcherı indirdim. Downloada devam etmedim. Youtubeda Arena Commander diye aratın. Elite Dangerous çok daha iyi durumda, size öyle diyim. İndirdiğinize değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 indirdim kurdum. uçuş dinamikleri şuan için baya kötü. bence elit ile karşılaştırmamak lazım. SC hala alfa, elite beta'ya geçti. bir de verdikleri geminin kokpiti baya kötü hiç bir şey gözükmüyor aksiyonu takip edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 50milyon dolar topladılar hala birşey yapamamışlar. 20adam daha tutup kodlatsınlar. 5 seneye kadar 100milyon para toplayıp kaçacaklar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-nyoE4zyv1KE/Ui3rGRRfFYI/AAAAAAABekw/EfjYUNU4_E0/s1600/nuclear_explosion_01.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Eliteın da alphasını gördük vidyolardan, SC kadar kötü değildi. Kokpit tasarımlarından uçuş hissine elite a göre o kadar yavan görünüyor oyun, gezegene inip gezme falan gibi ekstralarla kurtarır ancak. Gerçi o yöne gittikçe bu defa temel uçuş tasarımını es geçiyorlar sanki, ben baya umutsuzum bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Baktıkça şuna verecekleri parayı Elite'e verseler daha hayırlı olacakmış gibi geliyor. Patlarsa çok fena muhabbetler döner, Kickstarter'ın da, Early Access'in de çöküşü olur zira. Ama 2016'ya kadar toplarlar diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Elite deki grouping adam olursa yakin gelecekte, SC yi de patlatir hatta ve hatta Eve den bile adam koparabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 50 milyn dolarlık oyun yapmıycakları ortada zaten. 20 milyon dolarlık oyun yaparlarmı diye süpheliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 oynadım biraz dün, bilgisayar pek kaldırmadı bunu :/ iyiki pledge etmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Ding 54 milyon. Oyun bu arkadaşlar milyon levellemece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Elite ın yanında bu kadar kötü görünen bi oyun neden milyonları kaldırıyor acab.. Vazgeçtim sorudan ya. Hemen üstteki mesaj kanuniye aitken gereksiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Inb4 ben ikisini de aldım üstüne bide occulus aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Bana neden laf ettin be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar