Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arcade den benim anladigim, simulated physics vacuum ortami degil, combat esnasinda auto yapilan vs. manual yapilan islerin agirligi.

SC de hic kasmadan en basit manevralari yapabilirken, elite da cok daha fazla efor sarf ediyorum. Misal flight assist iki oyunda da var, SC deflight assist kapatmadan yapabildigim nerdeyse hic birseyi elite de yapamiyorum.

Hani bu flight assist denen sey de olayin butun ozu esasinda. Reverse trust denen sey kalktigi anda, real simulation haline geliyor durum.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
53 olmuş,

Manned Maneuvring Unit ve jet pack eklemişler. neymiş lan diye bakmıyorum bile artık sfs ufacık hangarın bitmesi bile aylar sürdü (29 aug. deadline) o kadar contenti 10 yıla bitirirler işte anca lel.

zaten 2016 falan diyor tahmini tarihlerde artık
Mesaj tarihi:
Launcherı indirdim. Downloada devam etmedim. Youtubeda Arena Commander diye aratın. Elite Dangerous çok daha iyi durumda, size öyle diyim.

İndirdiğinize değmez.
Mesaj tarihi:
indirdim kurdum. uçuş dinamikleri şuan için baya kötü.
bence elit ile karşılaştırmamak lazım. SC hala alfa, elite beta'ya geçti.
bir de verdikleri geminin kokpiti baya kötü hiç bir şey gözükmüyor aksiyonu takip edemiyorsun.
Mesaj tarihi:
50milyon dolar topladılar hala birşey yapamamışlar. 20adam daha tutup kodlatsınlar. 5 seneye kadar 100milyon para toplayıp kaçacaklar gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
Eliteın da alphasını gördük vidyolardan, SC kadar kötü değildi. Kokpit tasarımlarından uçuş hissine elite a göre o kadar yavan görünüyor oyun, gezegene inip gezme falan gibi ekstralarla kurtarır ancak.

Gerçi o yöne gittikçe bu defa temel uçuş tasarımını es geçiyorlar sanki, ben baya umutsuzum bu oyundan.
Mesaj tarihi:
Baktıkça şuna verecekleri parayı Elite'e verseler daha hayırlı olacakmış gibi geliyor. Patlarsa çok fena muhabbetler döner, Kickstarter'ın da, Early Access'in de çöküşü olur zira. Ama 2016'ya kadar toplarlar diye umuyorum.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...