dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 köpeğin kitabı "can sıkıntısı ve fap-fap-fap" kasımda seçkin kitapçılarda
photographer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 vay arkadaş hayvan gitmelerini beklemiş :)
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ulan bizim köpek neler yapıyor kim bilir kıllandım simdi,o yastıklarda uyuyacaklar simdi bide ..
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9azOKoqvo5U
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 giderlerken de hiç gitmeyin havlaması ağlaması yok. gitseler de faplasam diye bekliyo
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sex in ulu orta yapılamıycanı kavramış hayvan en azından,eş de almamışlar hayvana tuttum ben bu hayvanı haklı yani :p genelde utanmadan bacaga yapışıyor coğu heh .
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 şimdi jennifer kamerayı açık bırakıp gidiyormuş ama geri dönüp kapatacak kadar vakti yokmuş, çoktan metroyu binmiş. komşumuz jessica ya telefon ediyormuş sendeki anahtarla eve gir benim kamerayı kapat pili bitmesin diyormuş. jessica eve gelince beni görüyormuş. ben de o an yeni yalamışım kendimi ıslak ıslak görmüş beni. ne tatlısın diye beni seviyomuş. sonra şurada biraz dinleneyim diye koltuğa oturuyormuş. ben bacağına kerkiniyormuşum. bu gülüyormuş. hmmfss fap fap yastık meanwhile
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tiLi said: giderlerken de hiç gitmeyin havlaması ağlaması yok. gitseler de faplasam diye bekliyo
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 vaperon videodaki yastık sen misin. ben açtığımda bile 50 view var arkadaş. sen mi upload ettin!!!
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 imamizer said: şimdi jennifer kamerayı açık bırakıp gidiyormuş ama geri dönüp kapatacak kadar vakti yokmuş, çoktan metroyu binmiş. komşumuz jessica ya telefon ediyormuş sendeki anahtarla eve gir benim kamerayı kapat pili bitmesin diyormuş. jessica eve gelince beni görüyormuş. ben de o an yeni yalamışım kendimi ıslak ıslak görmüş beni. ne tatlısın diye beni seviyomuş. sonra şurada biraz dinleneyim diye koltuğa oturuyormuş. ben bacağına kerkiniyormuşum. bu gülüyormuş. hmmfss fap fap yastık meanwhile direk ortaokullu yaptın köpee
photographer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hakkaten dişiymiş bende yeni farkettim
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 goldbären said: vaperon videodaki yastık sen misin. ben açtığımda bile 50 view var arkadaş. sen mi upload ettin!!! Videoyu ben upload ettim. Yastık eski sevgilim. O gönderdi videoyu. :D
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Abi köpek bir ara dönüp kameraya basıldık ifadesiyle baktı.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 işte bu köpeğin yaptıkları hep seks. o pozisyonları yapıyoruz biz de işte.
Öne çıkan mesajlar