Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 flatspin dikey merkezli düşüşlerde çevresel faktörlerin "yoğunluk, basınç" gibi sana etkimediği durumlarda ortaya çıkar. stratosferi geçerken yoğunluk müdahale edilebilir derecede yoğunlaşacağından spinden çıkma hamlesi için tek yapması gereken kolunu oynatmak. ondan korkacaklarına ışık hızına çıkmasından korksalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Suark said: abi havanın olmadığı ortamda, asimetrik bişeyin ( insan vücudu yani ) ağırlık merkezinin de bel hizasında falan olmasıyla beraber zaten dönmesi gerekmiomu, kuvveti hep bi orantısız uyguluosun, sonra rüzgar hava mava dengeliosun. yamuluomuyum yani en basidinden havasız ortamda ---------- böle bi şeklin ağırlık merkezi 4üncü "-" da ise döne döne inmesi lazım deil mi? ( çünkü aşşağıya çektiğinde diğer tarafa kayıcak dengelmeye çalışıcak falan filan) GC üstündeki suit sebebiyle değişik bir noktada olacaktır bel merkezli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Suark said: abi havanın olmadığı ortamda, asimetrik bişeyin ( insan vücudu yani ) ağırlık merkezinin de bel hizasında falan olmasıyla beraber zaten dönmesi gerekmiomu, kuvveti hep bi orantısız uyguluosun, sonra rüzgar hava mava dengeliosun. yamuluomuyum yani en basidinden havasız ortamda ---------- böle bi şeklin ağırlık merkezi 4üncü "-" da ise döne döne inmesi lazım deil mi? ( çünkü aşşağıya çektiğinde diğer tarafa kayıcak dengelmeye çalışıcak falan filan) ağırlık merkezi iyi güzel de yer çekim kuvveti vücudundaki bütün atomları aynı anda çekiyor. yer çekim kuvveti önce ağırlık merkezini, ağırlık merkezi de diğer atomları çekmiyor sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Şey anı da çok iyiydi; infra-red'de gördük adamın yalpalandığını, taklalar attığını falan, sessizlik oldu, sonra bir anda adam düzelip yüz üstü dalış pozisyonuna geçti ve birşey söyledi. GAAAAAAAAAAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antennas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 BonePART said: ne momenti abi abjural konjektürün yansımasal feedbacki felan diye yazınvca he mi dicez hava yok diyoruz vakum diyoruz sen moment felan diyosun surtunme olmadıgından kontrollu dusus deil o ilk kısmı nasıl donucek adam Kontrol yüzeyi diye bir şey var abi. Mekanik bilen biri için sürtünme olmak zorunda değil, sen Dünya'ya doğru hız kazanıyorsun zaten. Ayaklarının (çok hayal gücü olabilir) yanından açılan 2 kanatçık bile akış az da olsa yine akışın yönünü epey değiştirebilir. Hızın zaten dört basamaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hıı, tam ortaya almadılarsa merkezi veya tam köşelere, döner durur diye kurdum kafada. mavi ekran vericem şimdi nese atlayışın vidyosu çıktımı yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 kontrol yüzeyi dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yalnız o aşağıdan konuşan adamın önceki rekoru kıran adam olduğunu yeni öğrendim, vay be. güzel olmuş ikisi için de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yanlış. yoğunluk moleküler anlamda sana çarpan parçaların üstündeki etkisiylede orantılı. temas edebildiğin birşey olmazsa müdahalede edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 atladi mi bitti mi öldu mu noldu ne kacirdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Atladi , isik sacti , takla atti , toparladi , 2 ayagi ustune indi dengesi bile bozulmadi, lezbiyenler opustu, el sikisildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 lezler öpüştü sandık avusturya köylülerimiş. adama noldu bilmiyoz en son balon patladı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 köylü demeyelim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 adam sonradan yolda giderken öldü galiba kızlardan sonra takip etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 applev0dka said: atladi mi bitti mi öldu mu noldu ne kacirdm bir öpüşme izledik yok böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 resmi rakamları verdiler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 resmi kaynaklardan gelen rakamlara göre en az 2 kız öpüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 copry said: Atladi , isik sacti , takla atti , toparladi , 2 ayagi ustune indi dengesi bile bozulmadi, lezbiyenler opustu, el sikisildi. ben masturbasyon yapan birini görmedim yea. kaçırdım heralde. fdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ABİ BİLİM FALAN KONUŞULMUŞ DUJA GİTTİM GELDİM 5 SAYFA BİLİM YA. LEZLER NERDE DİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Killer said: ABİ BİLİM FALAN KONUŞULMUŞ DUJA GİTTİM GELDİM 5 SAYFA BİLİM YA. LEZLER NERDE DİYORUZ Dostum demin NASA açıkladı. Onlar lez değilmiş avusturya köylüsüymüş ve heteroseksüelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Ardeth said: resmi kaynaklardan gelen rakamlara göre en az 2 kız öpüştü sarışın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yayın geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 konferans başlıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 arada yazın nediyorlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar