Joker Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bir türk arkadaşım ingiliz pasaport'u ile türkiyeye giriş yaptı. nüfus cüzdanını getirmeyi unutmuş, ingiliz gibi girdi, şimdi nüfus cüzdanı var gümrükten gir çık yapmadan tc vatandaşı olarak içerde nasıl gösterebiliriz? nereye gitmek gerek bunu için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 önce paraport ile dalga geçicektim, sonra ciddi cevap vermek istedim, fakat içerik çok ağır geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Banada çok karmaşık geldi ,nüfus cüzdanı var yok kısmı vs. Arkadaşında çifte vatandaşlık var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 eet çifte vatandaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Merak ettiğimden sordum ,bilmiyorum ki gerisini bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 karışık bi durum yok pekte. farzedinki çift'e vatandaşsınız. ingiltereden türkiyeye geliosunuz ama T.C. kimliğinizi unutmuşsunuz, ingiliz pasaportunuzla giriosunuz. 3 aylık vize veriolar. sonra kimliğinizi getittiriyorsunuz ama şimdi vizeyi uzatmak/kaldırmak için nereye gitmemiz gerek bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bence çık gir şart gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 havaalaninda cik gir yapilmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 nüfus müdürlüğüne gidip nüfus cüzdanı çıkartsın yeniden. onu da götürüp versin vize için nereye veriyorsa. ha siz neresi olduğunu soruyorsunuz oranın. emniyeti arayıp sorun onlar bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bence bir yere gitmenize gerek yok, ingiliz pasaportuyla da girilse neticede hala türkiye deki nüfus kütüğüne kayıtlı bir vatandaş olduğu için nasıl giriş yaptığının bir önemi olduğunu sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hiçbi yere gitmesine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 loop +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 nasıl giriş yaptığının önemli olduğunu ben de sanmıyorum ama ortalıkta bu adamın vize süresi geçmiş diyip abidik gubidik arama kararı çıkartabilirler, yarın öbür gün bi kimlik kontrolünde sorun olur. bir halt olacağından değil de eksik beyan olayları falan var. bürokrasi işi sıkıntılı. tekrardan nüfus cüzdanı çıkartıp gitsin illa halledilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 soyle ki, subatta degisen kanunla turkiye'de bir yabancinin turist vizesiyle 90 gun kalmasi durumunda 90 gun de turkiye disinda kalmasi gerek. ancak birlesik krallik vatandaslari bundan muaf. o yuzden gir cik yapmasinda hicbir sorun yok. turk vatandasligi var oldugu icin de yapacagi sey kaybettigi kimligini cikarttirmak icin nufus mudurlugune gitmek. zaten ikamet almasina da gerek yok, o yuzden herhangi bir emniyet mudurlugunde yabancilar subeye gidip ne yapmasi gerektigini oradaki isi bilen bir polise sormasi en sagliklisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 nufus kagidi var adamin anladigim kadariyla elinde. bence de bisey yapmasina gerek yok gibi duruyor ama en temiz yaniti, ilce emniyet mudurlugundeki pasaport sube, veya il emniyet mudurluklerindeki yabanci sube verir. once ilce yi denemekte fayda var.. orda is cozulebilir uzamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hiç bisey olmaz.ne dicekler?senin ingiliz pasaportunun vizesi bitmis mi diyecekler tc vatandasina?eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 tr kimlik çıkartsın gidip. bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 adam getirtmiş zaten tc kimliğini nası okuyosunuz mesajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 tr kimliği var abi adamın 40 kişi aynı şeyi söylemiş sdfg 1- ADAM 3 AYLIK VİZE ALMIŞ İNGİLİZ PASAPORTUNA İSTİNADEN. 2- ADAM İNGİLİZ PASAPORTUYLA TR'YE GİRİŞ YAPMIŞ 3- BİR ŞEKİLDE TR KİMLİĞİNİ İNGİLTEREDEN BURAYA GETİRTMİŞ (ÖRN. KARGO VS. GİBİ) 4- ŞİMDİ TR'DE ATIYORUM 4-5 AY KALMAK İSTEDİ. İNGİLİZ PASAPORTUYLA GİRİŞ YAPTIĞI İÇİN SORUN OLUR MU diyor arkadaş. kişisel görüşüm bir şey olmayacağı yönünde. sonuçta adam aynı zamanda türk vatandaşı. ingiliz vizesiyle/paşaportuyla girdin hadi git pis holigın diyecek halleri yok. ama en yakın pasaport şube tatmin edici bir cevap verebilir yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ahahah once gazeteye ilan versin diyen olmamis iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 pasaport degil yabancilar subeye gitsin once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 çifte vatandaşlık varsa bir sıkıntı olmaz, en fazla vize bitiş tarihinde naber kardeş derler oda ben türkiye vatandaşıyım aynı zamanda der hallolur. 100.000 suriyeliye istinaden destekliyoruz arkadaşı forum olarakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Prosedürü bilmiyorum ama benim bi arkadaşım TR pasaportu kullanmıyor, Kanada pasaportuyla girip çıkıyor hep. Ama TR vatandaşı ve TR'de yaşıyor. Özel bir şey yaptığını sanmıyorum da sorun olcak bir şey değil muhtemelen. Öğrenirim ama nasıl olduğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Aluriel said: adam getirtmiş zaten tc kimliğini nası okuyosunuz mesajları tr kimliği varsa (ve yanında ise şu anda) konu çok saçma bir hal alır yalnız. hadi bizim gözümüzden kaçtı okumadık da nüfus cüzdanı olan adam niye vize prosedürü kovalar hadi bunu da açıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 TR'den , yurtdışına çıkarken , Türk pasaportu ile çıkış yaparsa birşey olmaz. Sonuçta vize geçti mi geçmedi mi işeri zaten , havaalanında bakılıyor , yolda durup dururken çevrilse bile zaten TC kimlikli adam birşey olmayacak. (Full entegre bir sistem olsa birşey olurdu gerçi , TC pasaportunla giriş yapmamış olduğu sistemde görünürdu , nassı geldin olm buraya derlerdi , durumu anlatınca da , bilmem ne müdürlüğüne , ıslak imzalı , kaşeli 1000 kağıt toplamalı başvuru yaptırabilirlerdi :P ) Neticede , TR'den , TC pasaportunla çık , UK'ye de ingiliz pasaportunla gir bu iş bitsin :) Tabi en sağlıklı bilgi için , hem İng konsolosluğuna hem de yabancılar şubeye bir durumu anlatsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar