Feamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bamsı atlanmasın yalnız alpbamsı hatta
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Frostbite said: VURAL : Vurarak al hmmm Benim adımın manası bu değil ulan!!!!!!!
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 yo dostum yoo divan-ı lügat yalan söylemez...
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sanemden bir harfle yirtmisim yalniz cok mutluyum
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Kiziniza isim misim vermeyin, direk kuma gomun, beni ugrastirmayin.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 rpg'ler sağolsun hiç sıkıntı çekmem kızım olursa. çat direkt valkyrie ismi basarım. alıp veremediğimiz yok nasılsa iskandinavlarla.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Marty said: sen niye ugrasiyosun? o allah
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 said: "Kezban ismi Kur'an'da geçiyor diye veriliyor. Oysa Kezban yalancı demektir. Çocuğa bu ismi koyarsanız, 'yalancı, yalancı' diye çağırmak zorunda kalırsınız. "kezban" ismi, "ev hanımı" demektir, kokeni farscadir. yalancı manasıni anlayanlar, Kur'an'daki "tükezziban" ile karistirmaktadir. said: Aleyna 'üstümüze bela sıkıntı aksın', "uzerimize" takisidir. kullanilis itibari ile anlami degisecektir. isim degildir, baska bir anlamida yoktur. cumlenin gelisinden cekilip alindiginda da kendi basina bir anlami yoktur. said: Bade ismi içki demektir. kelime anlami icki, saraptir, ancak tasavvufta Allah aşkını temsil eder. halk siirinde aşık tarafindan ruyada icilir, ille de alkollu icki olmasi gerekmez.
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yılmaz ÖZDİL yine yarmış geçirmiş bu konuda.. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21653718.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sitemizin 4. adı da belli oldu o zaman Hüreyre
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yani keşke berkecan ayşesu gibi isimlere atar yapsaymış da bi nesili kurtarmış olurduk en azından.
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 CthuLhu said: sitemizin 4. adı da belli oldu o zaman Hüreyre abi hureyre ye dilim donmuyo ilk hecede kaliyorum hurrr hurrr of baya yoruldum
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Çocuğa Öz Türkçe isim koycan. Küfür gibi. Bleda Seğirtgen yada Urungu felan diye.
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi abdurrahman(ve sayısı abdur ve eki),rahim/e vb.isimlerden yine iyidir bence..
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bleda, pars bunlar güzel isimler aslında ama çocuğu kişiliğine nasıl yansır ????
Öne çıkan mesajlar