Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7.Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş 07.10.2012 @19.00

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

7-0

boyle sacmalamistim icimden gecmisti :) en azindan su '7' meselesini tutturmusum :) gercekten amma tuhaf tesadufler olmus boyle.

Maç tarihi: 7 Ekim
Maçın başladığı saat: 19:00 (Akşam saatine göre 7)
İlk golü atan Sow'un forma numarası: 7
İkinci ve üçüncü golü atan Gökhan Gönül'ün forma numarası: 77
Maçın yayınlandığı kanal: Digiturk "77." kanal
Beşiktaş'ın son 3 maçta yediği toplam gol sayısı: "7"
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

gökhan gönülde son 2 sene içinde tek adam gibi oyun oynadı o da bize patladı.

skora şaşıran olmamıştır herhalde. Fener baya rolantiyede kazandı maçı. Sıradan bir Anadolu takımından farkımız yok.

sadece fener - bjk maçlarını izlediğin için sana öyle gelmiş olabilir.müneccim şeyi yemedim maçtan önce gidip sow-krasic-kuyt gibi adamların yanına gökhan gönül'ü ekleyeyim nede olsa 2 gol atar diye.ama adam geçen seneki sürekli sakatlıklarından dolayı performansı düşük diye siz onun gerçek halini unutmuşsunuz.vaslui maçlarında da efsane oynadı geçen borussia maçında muhteşem ötesiydi hele son golde orta sahada pres yapıp kontrayı yarattı ve gol attık onun presi sayesinde kimse bunlardan konuşmuyor.vay efendim ben sonra livescore dan maç takip ediyormuşum :D maç olmuş 3-0 adam sol kanada geçiyor hala top kesebilmek için ordan bile atak yarattı adam.

neyse isteyen istediğini desin dün burda futboldan anlamayan 3-5 eziğe çok ağır kapak olmuştur.umarım ileriki başlıklarda yorumlara gökhan alves muhaaa gibi 12 yaş civarı cevaplar yerine düzgün mesajlar atarlar aynı kapaklarla karşılaşmamak adına ;)
Sosyal ağlarda paylaş

acık ve net fenerbahceli oyuncular alex gitsin diye başkandan aldıkları emir doğrultusunda kötü oynadılar . emre ve stok bu oyuna karşı cıktıkları için cezalandırıldılar . alex gitti ve fenerbahceli oyuncular eski hallerine döndü . bu 2 + 2 4 gibi acık ve nettir.
sezon başında alının 5 maçlık cezada bu oyunun bir parcasıdır. taraftardan gelcek ciddi tepkıyıde bu şekilde aşmış oldular.

fenerbahce taraftarına büyük oyun oynanıyor bir an evvel uyanmaları lazım. günlük başarılara kanmamaları lazım .
acil bi şekilde ilk maçta aziz yıldırımı ve aykutu istifaya cağırmalı bunun yanında satılmış futbolcularıda başta volkan olmak üzere ( sonunda cok isteidği kaptanlığı elegeçirdi ) takımdan gönderilmeli . yerine yeni oyuncualar alınmalı .
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

acık ve net fenerbahceli oyuncular alex gitsin diye başkandan aldıkları emir doğrultusunda kötü oynadılar . emre ve stok bu oyuna karşı cıktıkları için cezalandırıldılar . alex gitti ve fenerbahceli oyuncular eski hallerine döndü . bu 2 + 2 4 gibi acık ve nettir.
sezon başında alının 5 maçlık cezada bu oyunun bir parcasıdır. taraftardan gelcek ciddi tepkıyıde bu şekilde aşmış oldular.

fenerbahce taraftarına büyük oyun oynanıyor bir an evvel uyanmaları lazım. günlük başarılara kanmamaları lazım .
acil bi şekilde ilk maçta aziz yıldırımı ve aykutu istifaya cağırmalı bunun yanında satılmış futbolcularıda başta volkan olmak üzere ( sonunda cok isteidği kaptanlığı elegeçirdi ) takımdan gönderilmeli . yerine yeni oyuncualar alınmalı .

beşiktaşın hakkında böyle güzel yazı okumadım la senden ben
Sosyal ağlarda paylaş

volkan takımına formasına cidden bağlı bir adam, ligin muslerayla beraber en iyi kalecisi. rüştüde olan uzaktan şut yemenin tam tersi olarak neredeyse hiç şuttan yemiyor. karambollerdede refleksleri çok iyi. bitek birebirde erken yatıyor çuval gibi
fenerbahçe bizden engini aldığından beri kaliteli yerli kaleci şansı yaşıyorf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...