Seperate Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Demirören geldiğinden beri beşiktaştan birşey bekleyen taraftar var mıydı ki ? Bence beşiktaşı 3-4 sene de kurtarmaz kolay kolay ki zaten olay şampiyon olmak da değil maddi olarak bu kadar sıkıntıdayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 q7 ler havada uçuşurken "aga bu işin sonu kötü" diyen gs li fb lilere KISKANIYOLAR ZAAA diyodunuz aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Tebrikler FBye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 selçuk şahin 10 sene fenerde nasıl oynadı sorusuyla, uzaylılar var mı yok mu sorusu aynı değere sahip benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 kotu yenildik lan :/ babam fbli devre arası skoru sordu ses cıkarmadım o da ses cıkarmadı.sdf aksi takdirde kan govdeyi gotururdu simdi ses acık mac tekrarına bakıor ben de sovuyorum tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 7 Ekim'de oynanan ve saat 7'de başlayan 7. hafta maçında 7 numaralı Sow ve 77 numaralı Gökhan'ın gollerini izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Heheh 7 tane yeseymişiz tam olurmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Kanuni said: 7-0 boyle sacmalamistim icimden gecmisti :) en azindan su '7' meselesini tutturmusum :) gercekten amma tuhaf tesadufler olmus boyle. Maç tarihi: 7 Ekim Maçın başladığı saat: 19:00 (Akşam saatine göre 7) İlk golü atan Sow'un forma numarası: 7 İkinci ve üçüncü golü atan Gökhan Gönül'ün forma numarası: 77 Maçın yayınlandığı kanal: Digiturk "77." kanal Beşiktaş'ın son 3 maçta yediği toplam gol sayısı: "7" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 azizbalı devreye girdi son 2 maçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Alexin gitmesi gazı ile futbolcular koşmaya başladı o kadar. 1-2 maç peşpeşe puan kaybederse çok daha ağır eleşriler çıkar karşısına aykutun ve futbolcuların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 BiTcH_oFBaT said: gökhan gönülde son 2 sene içinde tek adam gibi oyun oynadı o da bize patladı. skora şaşıran olmamıştır herhalde. Fener baya rolantiyede kazandı maçı. Sıradan bir Anadolu takımından farkımız yok. sadece fener - bjk maçlarını izlediğin için sana öyle gelmiş olabilir.müneccim şeyi yemedim maçtan önce gidip sow-krasic-kuyt gibi adamların yanına gökhan gönül'ü ekleyeyim nede olsa 2 gol atar diye.ama adam geçen seneki sürekli sakatlıklarından dolayı performansı düşük diye siz onun gerçek halini unutmuşsunuz.vaslui maçlarında da efsane oynadı geçen borussia maçında muhteşem ötesiydi hele son golde orta sahada pres yapıp kontrayı yarattı ve gol attık onun presi sayesinde kimse bunlardan konuşmuyor.vay efendim ben sonra livescore dan maç takip ediyormuşum :D maç olmuş 3-0 adam sol kanada geçiyor hala top kesebilmek için ordan bile atak yarattı adam. neyse isteyen istediğini desin dün burda futboldan anlamayan 3-5 eziğe çok ağır kapak olmuştur.umarım ileriki başlıklarda yorumlara gökhan alves muhaaa gibi 12 yaş civarı cevaplar yerine düzgün mesajlar atarlar aynı kapaklarla karşılaşmamak adına ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 acık ve net fenerbahceli oyuncular alex gitsin diye başkandan aldıkları emir doğrultusunda kötü oynadılar . emre ve stok bu oyuna karşı cıktıkları için cezalandırıldılar . alex gitti ve fenerbahceli oyuncular eski hallerine döndü . bu 2 + 2 4 gibi acık ve nettir. sezon başında alının 5 maçlık cezada bu oyunun bir parcasıdır. taraftardan gelcek ciddi tepkıyıde bu şekilde aşmış oldular. fenerbahce taraftarına büyük oyun oynanıyor bir an evvel uyanmaları lazım. günlük başarılara kanmamaları lazım . acil bi şekilde ilk maçta aziz yıldırımı ve aykutu istifaya cağırmalı bunun yanında satılmış futbolcularıda başta volkan olmak üzere ( sonunda cok isteidği kaptanlığı elegeçirdi ) takımdan gönderilmeli . yerine yeni oyuncualar alınmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Darmadagın bjkyı yendiniz diyede cok havalanmayın sizde. 1 hafta önceki halinizide unutmamak lazım. Volkan konusuna katılmıyorum adam her maç feneri kurtaran kişi yani o olmasa çok büyük sınıtısı olur fenerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 PZero said: acık ve net fenerbahceli oyuncular alex gitsin diye başkandan aldıkları emir doğrultusunda kötü oynadılar . emre ve stok bu oyuna karşı cıktıkları için cezalandırıldılar . alex gitti ve fenerbahceli oyuncular eski hallerine döndü . bu 2 + 2 4 gibi acık ve nettir. sezon başında alının 5 maçlık cezada bu oyunun bir parcasıdır. taraftardan gelcek ciddi tepkıyıde bu şekilde aşmış oldular. fenerbahce taraftarına büyük oyun oynanıyor bir an evvel uyanmaları lazım. günlük başarılara kanmamaları lazım . acil bi şekilde ilk maçta aziz yıldırımı ve aykutu istifaya cağırmalı bunun yanında satılmış futbolcularıda başta volkan olmak üzere ( sonunda cok isteidği kaptanlığı elegeçirdi ) takımdan gönderilmeli . yerine yeni oyuncualar alınmalı . beşiktaşın hakkında böyle güzel yazı okumadım la senden ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 http://i.imgur.com/stlpt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 o egilde, fatma girik bile kartalı boyle dövmedi ya zaaaaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hahaha doğru söz valla. Sizin eufa maçı hangi gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 volkan takımına formasına cidden bağlı bir adam, ligin muslerayla beraber en iyi kalecisi. rüştüde olan uzaktan şut yemenin tam tersi olarak neredeyse hiç şuttan yemiyor. karambollerdede refleksleri çok iyi. bitek birebirde erken yatıyor çuval gibi fenerbahçe bizden engini aldığından beri kaliteli yerli kaleci şansı yaşıyorf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Cons said: http://www.queerty.com/wp/docs/2010/05/anallube0923.jpg Bu arada bu olduğu gibi kalıyorsa bundan sonra ona göre ayarlayalım seviyemizi biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ağla ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Neye ağlıyım olm, işi yapan biziz, lube gereken sizsiniz şu durumda. Seviyesizliğe prim vermemi gerektirmiyor ama bana yapılmadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ilk yarı bittiğinde 4-0'a oynayacaktım. Son anda vazgeçtim. Krasic'in direğine üzülür duruma gelebilirdim oynasaydım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Baggio said: Neye ağlıyım olm, işi yapan biziz, lube gereken sizsiniz şu durumda. Seviyesizliğe prim vermemi gerektirmiyor ama bana yapılmadı diye. sen o mesaji neyin ustune attim saniyosun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar