forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sevinmek güzel de maillerde şöyle olursa sevinirim yerine ne yazılıyor iyi olur yazıyorum da o da olmuyor
barbu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 sevinirim yaz. ne olcak. blabla olursa çok sevinirim/mutlu olurum/iyi olur
0ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 şöyle olmasını arz/rica ederim olabilir yada beni ziyadesiyle mutlu kılar falanda diyebilirsin tamamen hayalgücüne bağlı. sdfsd
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bana yardımcı olursanız üzülmem (dişi dişçi logic böle bişi işte)
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 üstünüzdeki ya da eşitiniz birine yazıyorsanız, memnun olurum olmaz. Daha dikte edici gibi memnun olurum. Karşınızdaki kişinin sizi memnun etmesini istiyorsunuz. Sevinirim en iyisi o durumda, karşınızdaki kişi sizi sevindirecek, o kişiye bağlı sevindirmek. Eğer yazdığınız, altınızdaki bir kişi ise, duruma bağlı olarak memnun olurum kullanmak daha doğru. Yani hafiften uyarı mahiyetinde. yazdıklarım bir yerden okunmuş, kural gibi değil, bi tarafımdan uydurma, benim yorumum sadece.
copry Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dasaaa said: bana yardımcı olursanız üzülmem (dişi dişçi logic böle bişi işte) Susarsan üzülmem' gibin Ciddi olmam gerekecekse cümlenin öncesi lazım. Yerine göre, kime yazdığına göre değişir. Minnettar olurum may be?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 call me may be? diye bitiriyorum hep sonuna da gülerken çekilmiş bi fotomu koyuyorum ki arasınlar
Öne çıkan mesajlar