Milamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bence bu ve bir kaç dizinin sorunu peak noktaya geldikten sonra konuyu daha öteye taşımaya çalışmaları şimdi spoiler ne gördük abi bu adamlar önce iblislerle savaştı. analarını öldüren iblisi öldürdüler ne oldu daha güçlü iblis geldi onu durdurmaya çalıştılar arada tökezlediler ama öldü taş gibi hatun ne oldu patronu lucifer geldi, herif eski godları çatır çutur kesiyor, kardeşine kıyıyor o da alt edildi üstüne baş melekte çukura gömüldü ne oldu castiel geldi bu sefer çok güçlü olmak için ruh çekti içine meleklerin iç savaşını gördük, cas geldiği gibi gitti ne oldu leviathan diye bir türlü geldi, niye geldi wtf was that diye kaldık öyle. gittiler sikko bir şekilde ne oldu bu sefer arafa gittiler tekrardan iblislerle uğraşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Aynen kardeşler olduğu sürece izlerim ben diziyi.. Gerçi Bobby gitmeseydi iyiydi, güzel bir karakterdi, milletin KV de çakır ın ölmesine üzüldüğü gibi üzüldüm bobby ye.. Lakin Sam triplerini sevmiyorum feci sıkıyor artık. En güzel bölümler komikli bölümler bence, biraz önce 718 i izledim , böyleleri en güzelleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 dasaaa said: abi bugün bölüm o kadar kötüydü ki 5kere bırakıp, başka işler yapıp 3saatte falan bitirdim Ben hala bitiremedim. İyi tarafı sıkılıp erken uyuyorum her defasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bölümün özeti; Acıma yetime döner koyar götüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bu arada yeni farkettim, Dean kendinden beklenmeyen hareketler yaptıktan sonra "what's the matter with you lately" diye şarkı girmesi çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Diziyi izleyen bir ben mi kaldım? Sam'in adet dönemi inşallah sezon bitmeden biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bende varimda sam e o kadar da takilmiyorum, oda hakli mubarek, dean de her boku yer bi nane soylemez. o gider oldurur onunkine ses yok vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sam'in flashbackler baydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sam karısızlıktan çıldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Sam hep ergen ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Sam allahından bulsun edit: tüh lan sayfabaşı olunca kombo etkisi yaratmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hehe Sam cidden bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kısa öz: izlemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Artık eskisi gibi şarkıda koymuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 castiel pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Absolut said: hehe Sam cidden bayıyor. abi ben bu lafi anlamaiyorum... Adam 8 sezondur boyle alismis olmaniz lazim. ama bayiyor evet asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 FromTheHell said: castiel pls Eski heycani kalmadi castielin de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 samin mimikleri leş ötesi ya. adamın 5 adet mimiği var 8 sezondur onu kullanıyor. uzun zamandır ilk kez bir supernatural bölümünde kahkaha attım bu arada: "balls" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Sam bayıyor da, şöyle benden habersiz 700 bölüm çekmiş olsalar da izlemeye başlasam. Soğuk bira + cips. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ahahahah sam dizideki bi karakter mi? ben de son 2 sayfayı okuyorum bakıyorum samin bi postu yok herkes same laf atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Thor'un çekicini koymuşlardı. Birazda o tarafları işleseler ya. Yada eski yunan falan. Çünkü şu anki kulvarda konu falan kalmadı zorluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bitsin bu sezon artık ya. sırf okadar zaman izledim diye izliorm bu sezonu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 series guide sağolsun spo olabilir de olmayabilir de bilemedim castiel çıkıyomuş purgatoryden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 artık baymadı mı sizce de dizi..pudingli günleri özledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar