aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 yeni baslicaksan, baslama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 başlamıyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 bizimkiler sezon finali olm bu. chuck kardesi ile barisirken bize de mesaj verir, aile onemlidir arkadasalar. dean ile sam de aslinda aile icin savasan, farkliliklarina ragmen hep birbirlerine destek veren, birisi demon oldugunda dahi sirtlarini cevirmeyip birbirlerine sabir gosteren bir aile degil midir? kardesinize sarilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 bi michael vardi esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 açık ara en kötü sezon finaliydi herhalde. michael michael hakkında bi dialog geçmişti sanki, archangel'ları recover etmek çok uzun sürer, vaktimiz yok vs vs diye bişey konuşuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 cok eski hedelerden yapiyoruz, cok uzun suruyor onlari imal etmesi gibi bisi dememis miydi? CINDE UCUZA VE HIZLI YAPARLARDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 dasaaa said: cok eski hedelerden yapiyoruz, cok uzun suruyor onlari imal etmesi gibi bisi dememis miydi? CINDE UCUZA VE HIZLI YAPARLARDI! evet ona benzer bişey söylediler. doğru hatırlamışım orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 En kötü final değil, izlediğim en kötü bölümdü. Oyuncularda baymış artık bitsede gitsek kafalarında hepsi. Cidden bitse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Geliyor 14 ünde. The Strain ile şu dizi, aslında nefret ettiğimi bile bile izliyorum ısrarla. Hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 baslamis hic soylemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 genç kız kalmadı forumda ondandır ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 abi tam güzel kafa dizisi şu. en az 5 sezonunun episodelarını gece yatmaya yakın açıp sızıp kalmışımdır. sabah kalktığımda da hatırlamıyordum hiçbirşey façsödm geyik ya. salak salak muhabbetler falan eğlendiriyor. herşeyiyle mantığa ayrı ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 mal dizi abi niye izliyorum hakikaten bilmiyorum, her izleidğimde de küfür ediyorum. adamın annesi dönmüş 33 yıl sonra mı ne, ki hani tüm dizi anne anıları falan bilmemne. adam ın umruda bile değil lan, takılıyorlar öyle. annesi ayrı zaten, ulan hadi o dingil seni görmedi 33 yıl boyunca ki hani 3 bölümde bir anneden bahsedildi. çocuğun ulan gerizekalı karı, ne bileyim sam kaçırılmış vurulmuş falan kadın kendini düşünüyor gene hunterların arasına düştüm napacam diye. bu dizi de bence çılgın dershane gibi senaryosu sette yazılarak çekiliyor. başka bir ihtimal yok. müzikleri güzel ama işte akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 abi adamlar tanri ile pampa bi kiyak gecer her turlu cok takacak biseyleri kalmadi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 i killed hitler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Ahahah harbi lan. Hala eğlenceli abi bu dizi, çerezlik kavramının tam karşılığı işte, yemek yerken süper gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Çerezlik olarak izlerken Magda üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 dizinin bütçesi fln düşmüş sanırım öyle takılıyorlar çekim kalitesi vs epey kötüleşiyor böyle rezil edip bitirmeselerdi keşke geçen sezon finalinde bitseydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 "The oldest of the old demons. First generation after Lilith. Lucifer turned them himself before the oceans drank Atlantis" lafı gülümsetti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 cass ile dean arasında gay muhabbeti mi var ya? twitter'da sürekli bu dönüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 tumblr gençliği çıkardı sanırım o işi, seviyorlar ya öyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 baya konu kalmadı. kesecek bişi kalmadı yine bişiler buldular da kavga sahneleri çoooook bayağı hep aynı, eskiden daha düzgündü artık iyice saldılar. sam in ifadesi hep kabızmış gibi. dean ve crowley sahneleri güzel sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 30 sezon çekseler de izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 dragonfire haklı ama ben de izlerim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 izliyoruz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar