Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bizimkiler sezon finali olm bu.

chuck kardesi ile barisirken bize de mesaj verir, aile onemlidir arkadasalar. dean ile sam de aslinda aile icin savasan, farkliliklarina ragmen hep birbirlerine destek veren, birisi demon oldugunda dahi sirtlarini cevirmeyip birbirlerine sabir gosteren bir aile degil midir?
kardesinize sarilin

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
abi tam güzel kafa dizisi şu. en az 5 sezonunun episodelarını gece yatmaya yakın açıp sızıp kalmışımdır. sabah kalktığımda da hatırlamıyordum hiçbirşey façsödm

geyik ya. salak salak muhabbetler falan eğlendiriyor. herşeyiyle mantığa ayrı ona lafım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

mal dizi

abi niye izliyorum hakikaten bilmiyorum, her izleidğimde de küfür ediyorum. adamın annesi dönmüş 33 yıl sonra mı ne, ki hani tüm dizi anne anıları falan bilmemne. adam ın umruda bile değil lan, takılıyorlar öyle. annesi ayrı zaten, ulan hadi o dingil seni görmedi 33 yıl boyunca ki hani 3 bölümde bir anneden bahsedildi. çocuğun ulan gerizekalı karı, ne bileyim sam kaçırılmış vurulmuş falan kadın kendini düşünüyor gene hunterların arasına düştüm napacam diye. bu dizi de bence çılgın dershane gibi senaryosu sette yazılarak çekiliyor. başka bir ihtimal yok.

müzikleri güzel ama işte akü
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...