Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Feamer said:

http://a1210.hizliresim.com/12/h/dz3tn.jpg

Oha sagdaki ve soldaki kizi taniyorum lan... hattta sagdakini kesin taniyorum... iliskimde oldu onla da ismini hatirlayamadim simdi
Mesaj tarihi:
her türlü çok kötüsün editor ya. öyle böyle değil yani üzülüyorum.

hani zaten liseli gibi twitterdan bana mesaj attı bilmemkimle çıkıyorum diye açtığın topiği zaten geçtim. şimdi de bişler yazıyorsun buraya. 1- yine spiderman yorganı altında hmpmpfslıosn ergen gibi atıp tutuyorsun. 2- geçmişte birlikte olduğun birisiyle ilgili atıp tutuyorsun.

ne yaparsan yap iki türlü de fail ve centilmen olmayan ergen portresi çiziyorsun. kötüsün ve kötü hissetmelisin.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

her türlü çok kötüsün editor ya. öyle böyle değil yani üzülüyorum.

hani zaten liseli gibi twitterdan bana mesaj attı bilmemkimle çıkıyorum diye açtığın topiği zaten geçtim. şimdi de bişler yazıyorsun buraya. 1- yine spiderman yorganı altında hmpmpfslıosn ergen gibi atıp tutuyorsun. 2- geçmişte birlikte olduğun birisiyle ilgili atıp tutuyorsun.

ne yaparsan yap iki türlü de fail ve centilmen olmayan ergen portresi çiziyorsun. kötüsün ve kötü hissetmelisin.

Düşünüpte yazmaya üşendiğim şeyleri yazmışsın ahah elal, EMRET BALIĞI ÇATALLA YİYEK,BENZİN İÇEK.

Ayrıca editör bildiğin 13 yaşında birisi çıkarsada şaşmam yani hehe
Mesaj tarihi:
editörün belki çok acıklı bi hikayesi vardır. feci bir kazada yüzünün yarısı çüküyle beraber yanmıştır falan. bütün gün evde hayaller kurup internette gezmek zorundadır vb.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Çöp el-kol bile çizememek bi bizim Türklere nasip oluyor ya

abi kahveye bisküvü batırcak kadar batının ahlaksızlığını mı aldık
yanında da cornflakes yiycek üstelik
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...