Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

en kılçıklı balığı bile çatal bıçakla öyle biyerimki zannedersinki nükleer bomba patladı. sırf kılçıkları kaldı.

harbi öğrenmek lazım ya.
burada bazı balıklar aşırı süper kılçıklı geliyor. kılçıkları da daimi olarak Y şeklinde ufacık, etin her tarafına uzuyor kolları etc.

hiç rahatsız olmazdım çatalla yerken, bi anda kocaman balıkları gollum gibi yiyen bi yaratığa dönüştüm olm!

çok korkuyorum böle bi davette balık gelecek diye!
allahtan buradakiler "abi et var. et istemezsen kuzu var, kuzu da olmadı kebap var.lan onu da istemezsen tavuk var işte!!!" kafasındalar da paso et getiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

balığı evde yersen ne gerek var, özelikle anan babanla falan, boşuna yemek soğuyor, dışarıda da balık yemekten haz etmiyorum bu yüzden, yoksa pilavı bile çatal bıçak ile yiyen bir adamın

adam evde eşofmanla fln takılmıyor

http://3.bp.blogspot.com/-Ol-lgzzZ4Qs/Tk2aplz-eiI/AAAAAAAAADo/Ot371W2Y2aY/s1600/evolution-primitive-man.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

Vingthor said:

en kılçıklı balığı bile çatal bıçakla öyle biyerimki zannedersinki nükleer bomba patladı. sırf kılçıkları kaldı.

harbi öğrenmek lazım ya.
burada bazı balıklar aşırı süper kılçıklı geliyor. kılçıkları da daimi olarak Y şeklinde ufacık, etin her tarafına uzuyor kolları etc.

hiç rahatsız olmazdım çatalla yerken, bi anda kocaman balıkları gollum gibi yiyen bi yaratığa dönüştüm olm!

çok korkuyorum böle bi davette balık gelecek diye!
allahtan buradakiler "abi et var. et istemezsen kuzu var, kuzu da olmadı kebap var.lan onu da istemezsen tavuk var işte!!!" kafasındalar da paso et getiriyorlar.

öyle bi balık yemiştim zamanında o balığı pişirenin aklını seveyim. hayvanın kılçıkları minik minik ve sert vücudunun her yerine homojen dağılmış. hamsi kılçığı gibi de değil yemeye çalışınca saplanıyor resmen kıymık gibi. allah ne işkenceydi ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...