DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sabunsuz balık çatalsız masturbasyona benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Vingthor said: en kılçıklı balığı bile çatal bıçakla öyle biyerimki zannedersinki nükleer bomba patladı. sırf kılçıkları kaldı. harbi öğrenmek lazım ya. burada bazı balıklar aşırı süper kılçıklı geliyor. kılçıkları da daimi olarak Y şeklinde ufacık, etin her tarafına uzuyor kolları etc. hiç rahatsız olmazdım çatalla yerken, bi anda kocaman balıkları gollum gibi yiyen bi yaratığa dönüştüm olm! çok korkuyorum böle bi davette balık gelecek diye! allahtan buradakiler "abi et var. et istemezsen kuzu var, kuzu da olmadı kebap var.lan onu da istemezsen tavuk var işte!!!" kafasındalar da paso et getiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 TeddyLop said: Pipetlede salatanın suyundan çekersin yudum yudum çok şukela olur. Oha bunu dememem lazım. Süper olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 balığı elle yiyenler allah bilir çiş yaptıktan sonra sallamıyorlardır bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 balığı evde yersen ne gerek var, özelikle anan babanla falan, boşuna yemek soğuyor, dışarıda da balık yemekten haz etmiyorum bu yüzden, yoksa pilavı bile çatal bıçak ile yiyen bir adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Feamer said: balığı evde yersen ne gerek var, özelikle anan babanla falan, boşuna yemek soğuyor, dışarıda da balık yemekten haz etmiyorum bu yüzden, yoksa pilavı bile çatal bıçak ile yiyen bir adamın adam evde eşofmanla fln takılmıyor http://3.bp.blogspot.com/-Ol-lgzzZ4Qs/Tk2aplz-eiI/AAAAAAAAADo/Ot371W2Y2aY/s1600/evolution-primitive-man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 gayet dısarda evde elle yıyorum, ama bıraz bokunu cıkarıorm sanırım rahatsız olabilio karşıdakiler. ondan iki parmamı kullanmaya gayret gosterıorm sadece =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Saeros said: balığı elle yiyenler allah bilir çiş yaptıktan sonra sallamıyorlardır bile Balıklı balıklı şeyimimi tutayım sende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 DoruK said: sabunsuz balık çatalsız masturbasyona benzer http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/004/592/my-brain-is-full-of-fuck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://a1210.hizliresim.com/12/h/dz3tn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 fede said: http://zerobs.net/media/twitter-fun.jpeg hadi bitti değiştirdim konuyu oooouuuufffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sukru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Şükrü diil mi bu ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 aa şükrü ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sukru kesinlikle. soru isaretini de unutmus, belli ki heyecandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://www.incrediblethings.com/wp-content/uploads/2012/10/shoes-made-of-dentures.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dasaaa said: Vingthor said: en kılçıklı balığı bile çatal bıçakla öyle biyerimki zannedersinki nükleer bomba patladı. sırf kılçıkları kaldı. harbi öğrenmek lazım ya. burada bazı balıklar aşırı süper kılçıklı geliyor. kılçıkları da daimi olarak Y şeklinde ufacık, etin her tarafına uzuyor kolları etc. hiç rahatsız olmazdım çatalla yerken, bi anda kocaman balıkları gollum gibi yiyen bi yaratığa dönüştüm olm! çok korkuyorum böle bi davette balık gelecek diye! allahtan buradakiler "abi et var. et istemezsen kuzu var, kuzu da olmadı kebap var.lan onu da istemezsen tavuk var işte!!!" kafasındalar da paso et getiriyorlar. öyle bi balık yemiştim zamanında o balığı pişirenin aklını seveyim. hayvanın kılçıkları minik minik ve sert vücudunun her yerine homojen dağılmış. hamsi kılçığı gibi de değil yemeye çalışınca saplanıyor resmen kıymık gibi. allah ne işkenceydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Feamer said: http://a1210.hizliresim.com/12/h/dz3tn.jpg En ortadaki hatun yünanistanın soyunun devam etmemesine neden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 en ortadaki ne demek kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Resmi büyütünce beynim hasar gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 DynamicK said: sukru? Ahahaha çaldım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ortadaki yunanistana bile olmaz onu kamboçyaya filan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 wastyrx said: DynamicK said: sukru? Ahahaha çaldım ben bunu bende benim eski mahalleye gidip acicam su pankarti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Marty said: DoruK said: sabunsuz balık çatalsız masturbasyona benzer http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/004/592/my-brain-is-full-of-fuck.jpg e ikiside iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar