Oski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A4W7zBuCEAAfe8N.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 rusyada höt dedi, natoda aksama höt der. tayyipte bizim burda kılıc kanlanmadan kınına girmez! diye atıp tutar sonra oturur yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Editor said: Suriye sayesinde; hazir teskere olduğu için artık bir olay anında hiç bir inceleme yapılmadan düşünülmeden savaş halindeyiz zaten diyip hop ülkelere karşılık verebileceğiz içlerine kadar girebileceğiz, kendi ülke güvenliğimizi sağlamak adına... Bir bakıma güzel aslında çok geç kararlar alınıyordu artık anında işleme koyabilecekler. amerikan düşmanlığının sözde %95lere vardığı ama özde %100 amerikanın yararına çalışan bir millet yok herhalde başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Abi hazır istediği yere gidebiliyorken ukrayna'yı alalım. Erkekleri kılıçtan geçirip, kadınları paylaşalım. Kımız da var. Oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ya ben sanmıyorum bi karşılığı olmadan bunları RTE nin bile yapacağına illa kafası bişilere basiyordurvardır düşündüğü diye avutuyorum kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Editor said: ya ben sanmıyorum bi karşılığı olmadan bunları RTE nin bile yapacağına illa kafası bişilere basiyordurvardır düşündüğü diye avutuyorum kendimi... Amerikan mantığı ABD'de bugüne kadar ilk başkanlığında savaşa giren hiçbir başkan ikinci dönemi için seçimi kaybetmedi. Tayyip de başkanlık sistemini oldubittiye getirmek için suyu bulandırmak ve "savaş kazanmış lider" etkisi yaratarak halkın gözünü boyamak istiyor bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bu RTE den hep biz mi çekicez abicim. Biraz da dünyanın başına bela olsun. Yalnız kalmayalım bu adamla sürekli. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Editor said: ya ben sanmıyorum bi karşılığı olmadan bunları RTE nin bile yapacağına illa kafası bişilere basiyordurvardır düşündüğü diye avutuyorum kendimi... 1 koyup 3 alıcaz özal kafası. Gerçi sonunda üçün nesini aldığımız da belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 abi ben şunu anlamıyorum. sıradan dandik bir vatandaş olarak, topu akçakale'ye esad attı, gaziantep'i esat patlattı diyorlar ya, düşünüyorum, ulan bu herif daha geçen gün şam'ı, halep'i kaybetti kafayı gözü dağıttı diye haberler yapılmadı mı? ülkesindeki egemenliği bu derece tehlikedeyken, bir de türkiye+amerika+EU+nato+israil'in şimşeklerini üstüne çekip daha çok düşman kazanmak ister mi gerçekten? bu kadar mantıksız bir 'mantık' olabilir mi? yoksa o topları, bombaları 'abi yardım lazım rte abim de gelsin bizle' diyen ösö'lü şerefsizler mi patlatıyor, bunu da düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bence relax olun ,eger idama mahkum edilmissem ferman padisahinsa ,o kadar dag silsilesi var ,erzincandan baslayip,iran,afganistan sonrasi ver elini cin ,yada kafkaslardan ukrayna ya ziplariz sonra bir elimiz lahmacunda bir elimiz cig koftede... Durmak yok sevismeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 siradan dandik bi vatandas oyle dusunmuyo. ya, esat bombaladi bizi, gidelim umgunu sikalim. diyo hic dusunmeden ya da zaten coktan, girelim suriyeye esati indirelim asagiya diye dusunuyodu bunun uzerine niye hala girmedik diyo simdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 aşikarı fazla düşünmeye gerek yök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bence öso atmıştır roket. Direk saldırı sonrası tüm delilerin yok edilmesi de şüpheyi arttırıyor. Tamam esat dahi değil de o akdar da aptal olamaz. Ya da merkezi bir emir yerine ordaki 2-3 işgüzarın işi olabilir. Ama her halükarda Suriye bataryalarından geliyor top. Bu işin bu kadar pamuk ipliğine bağlı olduğu belliyken hele böyle şeylere de içten izin vermeyeceksin. Yine de sorumlu suriyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Seks geliyor, fena hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Havan topu %100 accurate bir silah değil. Bunu da düşünün lütfen. Tayyip'i savunduğum da yok hani. Bu yaşanması muhtemel bir şeydi. CNNTürk muhabiri yayında çıldırmıştı hatırlıyorsanız. Bunun olma ihtimali gerçekten yüksekti. Ha şimdi bizimkiler de Suriye'deki mevzileri büyük ölçüde patlattıklarından dolayı ihale de şüphesiz ki Esad'in üstüne kalacak. ÖSO'nun da bu işte parmağı olabilir ancak şu anda aydınlatılamayacağı için konu 5 kişinin Suriye topraklarından atılan bir havandan dolayı öldürülmesinden ibaret. İhale Esad'a kaldı. ggnormk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Hala roket diyo herif :s roketin etkili menzili tas catlasin 500 mt ,sinirin diger tarafindan top mermisi haricinde baska ihtimal yok kabul edin iste esad yada oso her nwyse top mermisi atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ben onu roket adama dedim cinyıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 buna ek olarak biraz da sevinmedim değil tezkerenin geçişine, zira son iki aydır her geçen gün stres tansiyon tırmanıyor ülkede. savaşa sokamadılar diye istanbul'da falan bi iki bir şeyler patlatırlar diye korkuyordum, zira bi bura kaldı zaten. izmir foça'sından antebine bilmemneresine kadar, boku çıkmıştı. saldırı oluyor kimin yaptığı belli değil, pkk reddediyor bilmemkim reddediyor, ülkenin suyu çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 haklısın ben de katılıyorum roket adam, savaşa girince bunlar hiç olmayacak çünkü, savaşa girdik mi bombasıydı silahıydı zaten kalmıyor zaten hiç. Çok güzel düşünmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/8570550.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 axedice said: Editor said: ya ben sanmıyorum bi karşılığı olmadan bunları RTE nin bile yapacağına illa kafası bişilere basiyordurvardır düşündüğü diye avutuyorum kendimi... 1 koyup 3 alıcaz özal kafası. Gerçi sonunda üçün nesini aldığımız da belli. bende onu diyorum eğer ülke menfaati gerçekten karşılayacak birşeyse olsun bişiler ama yoksa yine amel Türkiye oluruz yine Amerikanın kölesi modunda takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Oso kaynaklarina gore sinir bolgesine yakin bir suriye tugayin da pespese patlamalar ve turk ordisunun siniri gectigine dair haberler var,el arabiya da son dk olarak duyurdu .facebook da da suriye direnisi ayni haberi fotografla yayinladi.dogruysa eger Allah yardimcisi olsun askerlerin,.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 oso nedirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerotimers Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Fsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Rewendor said: haklısın ben de katılıyorum roket adam, savaşa girince bunlar hiç olmayacak çünkü, savaşa girdik mi bombasıydı silahıydı zaten kalmıyor zaten hiç. Çok güzel düşünmüşsün. Kaç gündür şehit haberi yok ? 2 gündür niye ? son 1 aydır şehitsiz günümüzmü geçiyordu ? pkk noldu da durdu şimdi ? GÜÇ ten korktular teskere çıkarsa naparız dediler... büyük planlar yaptılar... Ama şimdi noldu Teskere Tüm yabancı ülkelere çıktı .. Şuan pkk geri çekildiğine 100% eminim korkuyorlar . Bakın savaşa girmek okadar kolay değil bir ülkeye girmekte... Bu bir güçtür, bunu unutmayın asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar