Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

veremeyecekler tabi ki, türkiye ve tff burası. yalan söyleyen fırat aydınus'un yanına kalıyor, hakemlerimizi korumamız lazım diye açıklama yapılıyor.

Fırat Aydınus ile Halis'i ayrı yerlerde tutmak lazım yalnız, Fırat'ın art niyet ile yaptığını düşünmüyorum.

O bölgede argo kelime duyuyor, arkasına bakıyor Veysel ve sabıkalı Caner var. Caner'e direk ban hammer vurması çok ani ve hızlı verilmiş bir karardı belki. Çünkü emin değilsin, tamam Caner belki sabıkalı ve böyle böyle şeyler olursa direk Caner'i arasın gözlerin demişsindir maçtan önce fakat olmadı işte, tutmadı bu sefer.

Caner'in maç boyunca küfrettiğine, sorunlar çıkardığına kaç kere şahit olduk. Olaydan 2 maç sonra Bülent Korkmaz "oyuncularım devre arasında bana söyledi, sürekli onlara küfredip kışkırtmaya çalışıyormuşsun" diye elini sıkmadı tepki gösterdi.

O olay sadece hakem şanssızlığı, kendisinin de düşüşü oldu işte. Hiçbir kimse hatta hiçbir meslekten herhangi birisi çıkıpta kariyerinin en parlak olduğu dönemde "art niyet" ile karar vermez.

Ha korunmaması gerekiyordu apayrı bir konu, korundu konuşturtulmadı. Belki konuşsa özür dileyecek ve konu kapanacaktı ama yok, açıklamaları bile onun ağzından yaptılar. Bu tip süreçlerde işin içine sıçan MHK ve TFF direk, olayları bu seviyelere onlar getiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

raptoid said:

Gazsaray neden aglamis butun sezon soven bir ft var, bu adamin ertelendigini sandigimiz bir cezasi yokmu? Hayir meireles gercekten tukurmus olsa hani diyecem ama.. less qq

al hadi al tamam yaaa

http://1.bp.blogspot.com/-38fGcvyPTa4/Tq5a6pFm0EI/AAAAAAAABCQ/-c9yGmeIXJg/s1600/uefa_kupa_sergi12.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ben ünal abinin yerinde olsam açıklama yapacağıma gider direk türpçünün suratına tükürürüm

sonra da kemal sunal gibi " ay gusura bağma konuşurkene gaçtı ağzımdan " derim

sonra her fener maçından yedek topçulara " mereleş cesaret işareti " yaptırırım , hemde bütün genç fener tribünlerine doğru

nasılsa cezası az

yeter ki kimseyi kucaklayıp paketlemesinler
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten 4 değil, 5 maç aslında. Tahkim toplanana kadar birinin cezasını çektiği için 11-4 diye geçiyor.

Yirmi açıdan tükürüğümsü kafa hareketi var iyi güzel de, şöyle havada uçan bir tükürük göremiyoruz hiçbir videoda. Gördüğünü iddia eden var mı? "Tü senin suratına" dedi diyelim, bu tükürmek değil ki, olsa olsa hakarettir. Fiziksel müdahale apayrı bir suç, bunun da olmadığına kanaat getirilmiş. "Yemedi dimi, suratına tüküriyim senin" dedi diye 5 maç almak az mı, yakasından tutup silkeleyen adamın 11 maç aldığı yerde?

Tahkim aslında kendisinden beklenmeyen bir karar verdi, leke meke değil başarıya imza attı. MHK bu aralar "bize dokunamazsınız, yapıştırırız 20 maçı" gibi bir kafayla resmen dikta rejimi kuruyor, herkes de karşı takıma olduğu sürece buna göz yumuyor, hatta seviniyor. Hiçbir suçu olmayan adam kırmızı kart görüp üstüne 2 maç daha oynayamadı, bu da böyle 10-12 maç geçseydi FB taraftarı hariç kimse bir şey demeyecekti. Bu böyle olmamalı. Hakem raporuna yazmadığında tespit edilip ceza verilebiliyorsa, hakem raporunda yazdığında da aksi ispatlanabiliyorsa ceza verilmeyebiliyor olmalı. Kontrol mekanizması olmayan bir karar mercii olmaz. Tahkim de bir nevi mahkeme sonuçta, daha üst bir makam yok.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ;

genç PFDK 'lılara ve tüpçüye soruyorum ;

- maçtan sonra hakem odası raporunu ele geçirebilen, bunun daha sonra değiştirildiğini iddia eden aziz yıldırım hakkında işlem yapacak mısınız

- " suratıma tükürüğü ben yedim " diyen bir hakeme " yarrabi şükür " demesini öğretecek misiniz, yoksa hakkında sahte rapor düzenlemek, kasten ve bilinçli olarak iftira atmaktan hakkında işlem yapacak mısınız

- bundan sonra da her " mereleş cesaret işareti " yapan topçuya veyahutta bunu kelimelere döküp " i... hakem " diyen topçulara da aynı cezayı verecek misiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...