toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 fizban said: tükürmediği için 11-8 = 3 alacaktı. hareketten dolayı 1 ekstra maç daha vermişler. gs psg ne alaka anlamadım toggie ? verdigin linkte yazıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Şu kısım da çok iyimiş. said: - Yayıncı kuruluştan gelen ve toplam süresi 6 saat 38 dakika 35 saniye olan 5 CD halindeki görüntülerin tamamı izlendiğinde; özellikle "Araçtan Geçilen Farklı Açılar" adlı CD'nin 15.- 93.saniyesi arasındaki görüntülerde; "Aktüel 1" adlı CD'nin 57.dakikasının 43.saniyesinde başlayan görüntülerde; "Aktüel 3" adlı CD'nin 1.saat 17.dakikasının 23.saniyesinde başlayan görüntülerde; futbolcusu Raul Jose Trindade Meireles'in müsabaka hakemine oldukça yakın mesafeden, ısrarla ve sert ifadelerle itiraz ettiği, yüzünün tamamen görünmesine olanak sağlayan "Araçtan Geçilen Farklı Açılar" adlı CD'nin 15.-93.saniyesi arasındaki görüntülerde konuşmanın sertliği nedeniyle, ne söylediği tam olarak anlaşılamamasına rağmen başını sert şekilde öne doğru hareket ettirdiği sırada kullandığı sözün etkisiyle hakemin yüzüne bir sıvının gelmiş olabileceği düşünülse de futbolcunun tüm bu eylem sırasında konuşmaya devam ettiği ve konuşma esnasında tükürme eyleminin fiziksel olarak mümkün olmadığı; yine tükürmenin kasden gerçekleştirilebilecek eylemlerden olduğu ve taksirle gerçekleştirilmesinin de mümkün olmadığı; bu haliyle eylemin FDT'nin 42/3.maddesinde belirtilen tükürme eylemi niteliğinde olmadığı; buna karşılık futbolcunun hakeme neredeyse burun buruna gelecek şekilde yaklaşıp sert ifadelerle itiraz etmesi şeklindeki hal ve tavrının sportmenliğe ve spor ahlakına açıkça aykırı olduğu anlaşıldığından; her ne kadar PFDK'ca eylem ihraç sonrasında müsabaka hakemine tükürme olarak kabul edilmişse de, yukarıda açıklanan nedenler ışığında Kurulumuz tarafından eylem FDT'nin 36/1-a maddesinde düzenlenen sportmenliğe aykırı hakaret olarak kabul edilmiş, kabule göre de PFDK'ca futbolcu Raul Jose Trindade Meireles'e ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürme eylemi nedeniyle FDT'nin 42/3 maddesi ve 35/4. maddesi uyarınca verilen 8 resmi müsabakadan men cezası ve 10.000.-TL para cezasının; FDT'nin 36/1-a maddesinde düzenlenen sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 1 resmi müsabakadan men cezası ve 10.000.-TL para cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına oyçokluğu ile; Abi orda net biçimde son of a bitch demiyor mu? İşlerine gelmiyor demek anlamak. Çünkü ordaki küfrü anlasalar ona da ekstra ceza vermek gerekicek. Cidden komik yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Eboue o, okumuştum bugün biyerlerde o haberi. HAHAHHA açıklama ayrı bi komik olmuş, hakemin suratına kusabilirsin yani problem yok. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 4 maç az oldu, daha önce de söylemiştim tekrar söyleyeyim. federasyon dedi ki; tükürükten min 8 maç, hakaretten min 3 maç ceza verebiliyorum, 1 maç da kırmızı kart gördüğü için = 12 maç ceza. halbuki hakaret orada 1 değil 2-3 kez yapıyor. 6 maç ceza olabilirdi bence, çok anormal olmazdı. lakin tahkim kuruluna itiraz eden takım fenerbahçe olduğu için (başkasının itiraz hakkı yok zaten), fenerbahçe'nin aleyhine olacak bir karar çıkaramazlardı, ki çıkaramadılar. pfdk saçma sapan bir ceza verirken fenerbahçe'nin hakkını yemeye çalışırken hakkını geri vermiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ne demiştik? http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bence bu yetmez beyler itiraz edin GS maçında da sizi yenmiş saysınlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Küfüre ölü taklidi yapmalarını sindiremiyorum ben cidden. Herifler 5-6 farklı açıdan görüntüleri 4-5 gün inceleyip ne dediği anlaşılmıyor nasıl diyebiliyor ben anlamıyorum. Baros Fuck Off dediği için, ki biliyosunuz bu gavurlarda küfür değil olağan bir tepkidir, 3 maç ceza aldı bu ülkede. Herif tükürüğü hiç düşünmezsek hakemin dibine girip salyalarını saçarak "orıspu çocuğu" ve bilimum küfürler ediyor, 3-4 kere sen ipnesin hakem diyip parmağını sokup çıkartıyor, daha sonra tribünlere doğru tükürüyor ve aldığı ceza 4 (dört). Cidden diyecek söz bırakmıyorlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 gün geçmiyor ki kafalar yamuşmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 BlueDreams said: Bence bu yetmez beyler itiraz edin GS maçında da sizi yenmiş saysınlar =) Fezaya gidenler hemwn dönüyor balonlariyla, yukarda solucan deligi var heralde. Sizde itiraz edin 6-0 olmadi, halusinasyon gordunuz desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 serjuhan said: Küfüre ölü taklidi yapmalarını sindiremiyorum ben cidden. Herifler 5-6 farklı açıdan görüntüleri 4-5 gün inceleyip ne dediği anlaşılmıyor nasıl diyebiliyor ben anlamıyorum. Baros Fuck Off dediği için, ki biliyosunuz bu gavurlarda küfür değil olağan bir tepkidir, 3 maç ceza aldı bu ülkede. Herif tükürüğü hiç düşünmezsek hakemin dibine girip salyalarını saçarak "orıspu çocuğu" ve bilimum küfürler ediyor, 3-4 kere sen ipnesin hakem diyip parmağını sokup çıkartıyor, daha sonra tribünlere doğru tükürüyor ve aldığı ceza 4 (dört). Cidden diyecek söz bırakmıyorlar adama. Baros fuck off demis gene, caner agzini acmadan ceza aldi. Burasiturkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Caner'de herkes hem fikirdi sorun yok. Ama onun diyetini mi ödüyolar abi. Gözünüzü seveyim yapmayın. Tamam tükürük yoksa eğer ki hala inandırıcı bi açıklama yapılamamış, diğer hareketlerin cezası 4 değil yazık, günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 CthuLhu said: ahah tiplere bak. 12 maç verince haksız karar kesin yanlış karar ama 4e düşünce aha adalet yaşasın! olm tam malsın ya, burda o hareketten dolayı biz 4 maç ceza verdik deseydi pfdk kim itiraz edicekti 4 maç ceza ne lan oha diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 miyaw33 said: serjuhan said: Küfüre ölü taklidi yapmalarını sindiremiyorum ben cidden. Herifler 5-6 farklı açıdan görüntüleri 4-5 gün inceleyip ne dediği anlaşılmıyor nasıl diyebiliyor ben anlamıyorum. Baros Fuck Off dediği için, ki biliyosunuz bu gavurlarda küfür değil olağan bir tepkidir, 3 maç ceza aldı bu ülkede. Herif tükürüğü hiç düşünmezsek hakemin dibine girip salyalarını saçarak "orıspu çocuğu" ve bilimum küfürler ediyor, 3-4 kere sen ipnesin hakem diyip parmağını sokup çıkartıyor, daha sonra tribünlere doğru tükürüyor ve aldığı ceza 4 (dört). Cidden diyecek söz bırakmıyorlar adama. Baros fuck off demis gene, caner agzini acmadan ceza aldi. Burasiturkiye Emre fakin nigga dedi ırkçılıktan ceza almadı, burası cidden türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 itirazdan sonra besiktas ceza almadı ya o yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 okudun mu tahkim kararının tam metnini ? fikret orman'a 1 ay hak mahrumiyeti cezası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Gözyaşları sel olmuş Meyreleşin saçma cezası normalleşti diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Tatar normal diyorsa normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 tukuruk cezasını cıkarmıslar işte daha neye aglıyosunuz cozemedim. normal olan cezayı almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ağlamayın çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ya sıkıntı yok.ben meirelesi düşünüyorum adam diego ve şınayder ile forma savaşına girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 cristiano ronaldo: "adalet gec de olsa tecelli etti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Liebe said: CthuLhu said: ahah tiplere bak. 12 maç verince haksız karar kesin yanlış karar ama 4e düşünce aha adalet yaşasın! olm tam malsın ya, burda o hareketten dolayı biz 4 maç ceza verdik deseydi pfdk kim itiraz edicekti 4 maç ceza ne lan oha diye? kurumun mallığına laf atılacağına gelmiş hala HANİ TÜKÜRMÜŞTÜ EHEHEHEHE ALIN SİZE yazan herifi savunma bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bence buda az oldu ayar yok bunlarda 6 maç idealdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 tükürük yalanını atan hakemin de düdüğü asması gerek, düpedüz yalan söylemiş adam. ha bi de konuşuldu mu bilmiyorum önceki sayfalara bakmadım da, bi kaç gün önce işte tükürüyor 11!!1 diye paylaşılan video da montajmış, orjinal görüntüye frame atlıyor görmüyor musunuz denilmişti bi de burada asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ismet inonu'nun bir lafi vardi. bir memlekette, namuslular .. diye baslayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar