Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

aziz yıldırım ya devre arasında deli deli transferler yapıp bal çalıcak taraftarın ağzına demirören gibi ya da sezon sonunda taşla sopayla kovalancak klübten.

ha son her türlü aynı ama belki biraz erteleyebilir işte ki benim bildiğim aziz yine kandırır taraftarı sdfs 1-2 senesi daha var o yuzden

ama sırf bu nedenle eternalin dediği çapta oyunculardan 1-2 tane gelicek, gelmesi lazım yoksa aykut aziz ele ele gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

valla insh gelir, özellikle q7 gelsin de 5m'u bi cebe atalim. sonra devre arasında o kadar isimli transferler yapmak gg volkan 2m alırken şinayder getirip 5m vermek takımın agzına ediyor, tecrubeyle sabittir..

o yüzdenki umarım 11 tane super yıldız getirir aziz başgaann. kendi sonunu hazırlar direk,ama hic gitmesin bu kafada devam
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Portekiz Futbol Federasyonu TFF'ye; "Meirelesin cezasını düzeltmediğiniz taktirde, CAS'a dava açacağız."

bu ney lan

Uefa hiçbir ülkenin iç işlerine karışmıyor bu tarz konularda. Yani isterse 30 maç versinler hakeme el hareketi yaptı diye kendi kurallarına uygunsa federasyonun karışamazlar.

Yalnız bizim Engin Baytar'a verilen ceza da saçmalıktı ama kimse adam gibi itiraz bile etmedi, ne kıymetli futbolcuları varmış bu Fenerlilerin.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

hakem yalan rapor yazıyor. RAPOR YALAN. ne yapsalarıd? hey allam kafalara bak ya.

AYRICA BENCE 1 GSLI 10 MILYON FENERLIYI YOK EDER ADAM OLUN

Hakem raporunu gördün mü? Benim okuduğum haberlerde konuşurken tükürükler saçtı yüzüme yazıyordu gazetede.

@apple Nouma'ya verilen ceza da fazlaydı. 10 maç 20 maç 30 maç ne lan bu, hakem maçın içine ediyor bazen max 2 maç ceza alıyor, futbolcu tükürdü vs diye 20 maç yok daha neler...

ayrıca her mesaja 1 gs li vs falan yazınca sempatik olduğunu falan mı zannediyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Engin ağır cezayı haketti, bunun aksini söyleyen gs'li yok.

Ama 11 maç ne allah aşkına.

12 maç ne?

Cidden tükürmüş olsa bile 12 maç fazla değil mi meyreleşe aga?

Tamamen pfdk'nın "bak istersek kol gibi ceza verebiliriz" diyebilmek için yaptığı bi iş. 11 maç 12 maç çok abartı cezalar. 8 maç ver geç üst limit olarak.

Millet adam öldürüyo da 12 haftada çıkıyo lan nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Engin ağır cezayı haketti, bunun aksini söyleyen gs'li yok.

Ama 11 maç ne allah aşkına.

12 maç ne?

Cidden tükürmüş olsa bile 12 maç fazla değil mi meyreleşe aga?

Tamamen pfdk'nın "bak istersek kol gibi ceza verebiliriz" diyebilmek için yaptığı bi iş. 11 maç 12 maç çok abartı cezalar. 8 maç ver geç üst limit olarak.

Millet adam öldürüyo da 12 haftada çıkıyo lan nerdeyse.

abi söyle bişey var o cezada 8 mac tükürmenin alt sınırıyms sanrm onu vermişler, 3 mac hakeme karttan sonra yaptgi hareketlerden 1 macta 2.sarıdan kırmızı işte 12 ediyor.. ki videolarda tukurdugu ortaya cıksa fenerli arkadaslar da kabul eder 12 mac iyi olmus,hak etmiş yapmasın adam olsun derler..

fakat videolarda tükuruk olmaynca adamin 4 mac max ceza almasi gerekiyor, haklı olarak cıldırdı fenerliler.

benzer olaylar bizim de basımza cok geldgnden anlayabiliyorum neden bu kadar olayın üstüne gidildgnin, umarim duser cezası,hakeme de bir daha mac vermezler de totolari bu kadar kalkan türk hakemleri azcık kendine gelir..

engin olayinda hakeme o sekilde mudehalenin alt sınırı kac bilmiyorum ama, ciddi ciddi dövmeye falan tesebbü etti adam en az 8-9 diyordm mactan sonra normal geldi..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sanırım 3 maça inecek meireles'in ceza, o da az bence. 6 maç falan almalı bence. lan dememesine rağmen 2 maç ceza alan adamın olduğu ülkede hakeme hareket çekmek (ilk hareketi bence de yemedi mi diyo, ama 2. hareketi bambaşka) 6 maç ceza olmalı. engin baytara da 12 maç. ikinin ve üçün katları olmalı cezalar zaten, 11 ne.
Sosyal ağlarda paylaş

@apple

Hakem 10 numara derbi yönetti, daha yaşı genç hakem standartlarına göre, raporuna ne yazdığını görmedik. Adamın yalan söylediğinin garantisi falan yok yani, klasik cadı avı başlatıldı adam çıkıp konuşamıyor da aptal memlekette yargısız infaz direk.

Daha yukarıda da yazdım ilk haberlerde çıkan itiraz ederken tükürükleri yüzüme geldi şeklinde yazdığı, burdan yüzüme çıkardı sonucunu çıkaran pfdk hakem değil. Adam olanı aynen yazmış demektir bunu yazdıysa... Sinirli konuşurken gayet doğal tükürük sıçraması olmamıştır demek için sarhoş olmak lazım ki yüzünü siliyor Meirelesin itirazından sonra orda hakem...

Ben diyorum 12 maç falan tükürdüyse de fazla, direk balgamlı balgamlı suratına patlatmadığı sürece... Yani maddeler böyleyse onu da değiştirmek lazım demek ki. Ceza dediğin şeyde adalet olması lazım biraz da, futbolcuya tükürürsen 3 maç o da hakem görürse hakeme tükürürsen 12 maç bu ne?
Sosyal ağlarda paylaş

abi her okudgunza inanmayin sizde..

itiraz ederken tükürükleri yüzüme geldi demek, adam bana tükürmedi,sadece recep ivedik gibi konusuyordu hayvan demek.

tff '' hakeme tükürmekten'' diye 8 maç verdiyse rapora da öyle yazmiştir.

ayirca 10 numara falan yönetmedi, kararlarinda cok agir tutarsızlıklar var her türk hakeminde oldugu gibi, sertliği kontrol edemedi. cogu foul pozisyonunu atladi,yada yanlis caldi, falan filan uzar gider.

1 hafta sonra inönude canlı izledm ayni hakemi (3-1 biten kayseri maci) art niyetli degil cünkü gram futbol bilgisi yok. avantaj nasıl oynatilir falan bilmiyor, sonra hatasinin farkına varip eyyamın allahini yapıyor.

yan hakemine uyup bizim 3. golde eli calmadi sonra telafi etcem diye, biçildgimz her pozisyonda devam dedi falan, kendince vicdan rahatlatiyor mac içinde..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...